- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Canim Türkçe zordu hepsi.Hamdolsun diyim ama bugün baya halsizim o nedenle habire birşey yiyorum cokmu zordu ya harbiden
Matematik yarışı zor yarısı normaldi.
Coğrafya tarih anayasa normaldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim Türkçe zordu hepsi.Hamdolsun diyim ama bugün baya halsizim o nedenle habire birşey yiyorum cokmu zordu ya harbiden
İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım herkese zor geldiyse puanın yüksek gelebilir alan sınavına bsladn mı o nasıl gidiyorCanim Türkçe zordu hepsi.
Insallah sonucun guzel gelir canimFatihi desek mi bilemedim
Beklediğim gibi olmadı sınav. İnşallah sonuç beklediğimden iyi olur.
Sen nasılsın canım ?
canim benim insallah guzel sonuçlar gelir . guzel şeyler olur.Canim Türkçe zordu hepsi.
kilo degisimi var mi canim. verdin miAksam sahilde cayin yaninda biraz cigdem citledim 2 kucuk kare de cikolata yedim![]()
corbasiz olmuyir . kiz da icer hem. ona lazim hep cirba. cocuklar icin iyi olurMaşallah çok hamaratsın 1 saate yine birsürü şey sığdırmışsın bende bugün fırını çektim mutfağın altına çamaşır suyu döktüm biraz bekleyip sildim fayanslar eski olduğu için hiç yapılan temizliği göstermiyor pek ayrıntıya inemiyordum güzel oldu içime sindi başka birgünde mutfak dolaplarını silerim çocuklar olunca hepsi bir günde olmuyor tuvaleti banyoyuda ayrıntılı ovdum çok kimyasala maruz kaldım 2 makina çamaşır yıkadım 1i kurudu şimdi onları katlamam lazım kız uyandı benim işler yattı yine dün dolma yaptım ama hiç yenmedi bu akşam yemek derdim yok yanına yoğurtlu birşey yaparım belki çorbada yaparım çocuklar olunca çorbasız olamıyoruz girip çıkıp birşeyler yemek istiyorlar
Verdim birazcik canım beni biliyorsun ne kadar dikkat etsem de tiroidlerden dolayi zor veriyorum 63 küsurlardan gecen hafta 60.7 olabildim sonunda az ama napalim bu hafta bakalim kac olacakkilo degisimi var mi canim. verdin mi
evet canım . çok iyi maşallah iyi gitmiş kilo . 3 kilo . tebrik ederim .Verdim birazcik canım beni biliyorsun ne kadar dikkat etsem de tiroidlerden dolayi zor veriyorum 63 küsurlardan gecen hafta 60.7 olabildim sonunda az ama napalim bu hafta bakalim kac olacak
olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .Bende 61.1 geldim şimdi tartıldım. Cuma başlangıç kilom olur artık.
Bugün benim de isim cok ne kadarını yapabilirim bilmiyorum. Kızım çok uzun zamandır sarma istiyordu. Bir tencere onu saracagim. Pişirip küçük saklama kaplarında buzluğa koyuyorum arada çıkartıyorum yiyor çok seviyor. Evi uzun zamandır ihmal ettim. Her gün bir oda detaylı temizleme planım var
Tesekkurler canimevet canım . çok iyi maşallah iyi gitmiş kilo . 3 kilo . tebrik ederim .
Ballı kahve.kahve yaptım . işe getirdim . bal koyduydum . çok kaçmış . ballı kahve baya baya ballı olmuş![]()
Kaynanamlar bağ evinden toplamıştı yaprak. Pet şişesine koyup kapatmışlar. Açıp biraz haşlayıp 2 dk sarılmaya hazir oluyor.olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım .![]()
tamam canım . güzel açıkladın . bimm den bakayım ben de . benim çocuklar çok sever de benim sarmaya gönlüm yok . ama bi elimi taşın altına koyayım . sarayım bakayım .Kaynanamlar bağ evinden toplamıştı yaprak. Pet şişesine koyup kapatmışlar. Açıp biraz haşlayıp 2 dk sarılmaya hazir oluyor.
Ben evlendim evleneli yaprak sarmam sayilidir. Eşimin amcasının eşi her gittiğimizde sarılmış olarak buzlukta çıkarıp verir bana. Bu sene coronadan gidemedik vermedi. Kaynanamlarin da üzüm leri büyümüş yaprak vermeye başlamış yapmış oda. Bir kez yaptım, pişmiş olarak buzluğa koydum kızıma bir öğün olacak miktarlarda saklama kabına koydum, buzu cozulunce yedi. Çok lezzetli oldu. Yenge in verdiği buzlukta pişmemiş oluyordu, buzlukta çıkartıp ben pisiriyordum.
Komşum bim den salamura şeklinde yaprak alıp sarıyor ve beğeniyor
OglenKahvaltim
2 yumurta
Büyük 1 dilim kizarmis ekmek
Az peynir