Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım . o_O
ben de sarip dolaba atiorum ama pisirmedim kizlar azar azar cikarip pisiriyorum mesela bugun arkadasim geldi o sekilde pisirmistim

Bu sene pandemi sirasinda koyde oldugumuz için dunyanin yapragini topladim kv lerde hatta kv ninkilerle yetinmedim esimin dayilarinin yapraklarina da dadandim 😄😁toplamiyorlardi ciktim ciktim topladim tazecikti oranın yapragi da ayri guzel oluyor

Selam canlar ben de artık buradayım..Yeni online diyetisyene başladım burada da her gün paylaşırsam daha iyi olur..
Umarım herkesler iyidir..

sabah aç karına 1 tatlı kaşığı alıç sirkesi yarım çay kaşığı çörek otu ılık suyla yutuldu
sabah
:kk77::kk77::kk77:
mantarlı biberli omlet
yeşillikli domatesli salata
1 dim tb ekmeği
1kk peynir 5 zeytin
çay

Esim arkadasindan kuru incir almis Aydin yöresinin aksam cayla 2tane yedim enfesti ici balli ballı 🤤🤤
canim ben de kurusuni cok severim komsum mazilili li aydindan getirmisti yas halini cok guzeldi ben daha cok kurucuyum
Çok severim memeleketimde çokta yerdim hep sebze meyveciydim şimdi tam tersi öldüm burda herşey yetişmiyor da ekip dikicem ama 😏
ben de doguya gidimce tum duzenim degismisti cnm yeme ve icme konusunda simdi cok ukur eski halime do uyorm

Bugünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Biraz peynir
3 kil biber
Yarim salatalık
1 yk kusburnu marmelati ( c vitamini olsun diye )

Öğle
Yarim kase haslanmis yagsiz yogurtlu makarna

Arada
3 4 isirik tost
1 bardak sütlü nescafe

Aksam
1kase toyga corbasi
1 yk bamya yemeği
Az salata
Ekmeginin dis kabugundan iki isirik

akşam yemeği.webp
akşam yemeğim:KK52:

olsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım . o_O
canım bu yaz bende memlekete gidemediğim için yaprak getiremedim hiç yaprağım yok bu zamanda taze yaprak bulamayız ama kurulmuş yaprak aktarlarda satılıyor onlardan alıcam

Herkes menü paylaşmaya başlamış ne güzel muhtarda geldiğine göre artık cuma listelerimiz daha düzenli olur inşallah
Ben bugün oruçluydum ama yinede menü yazayım Z zeze_35 canım geçen haftadan beri hiç tartılmadım senin kadar düzenlide gidemedim ama sonuç güzel olur mu bilmem

Menüm
Sabah 4:00
Çeyrek ekmekten az büyük sandviç içinde salam ve kaşar vardı
1 bardak ayran

Akşam 19:00
2 tane isim kebab
Birkaç misket büyüklüğünde falafel köftesi

Saat 20:30
1 sade nescafe

Şimdi yarım saat leslie yapacam belki 1 fincan Sinameki çayı içerim karnım ağrıyor rahatlatır diye düşünüyorum

Herkes menü paylaşmaya başlamış ne güzel muhtarda geldiğine göre artık cuma listelerimiz daha düzenli olur inşallah
Ben bugün oruçluydum ama yinede menü yazayım Z zeze_35 canım geçen haftadan beri hiç tartılmadım senin kadar düzenlide gidemedim ama sonuç güzel olur mu bilmem
Supriz olsun diye ben de Cumadan beri tartilmadim bakalim sonuc ne olacak elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalıştım aksam tirilice vardi mesela esim yemiyor musun dedi yer miyim yarin tarti var 😁😆

Supriz olsun diye ben de Cumadan beri tartilmadim bakalim sonuc ne olacak elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalıştım aksam tirilice vardi mesela esim yemiyor musun dedi yer miyim yarin tarti var 😁😆
İkimizede sürpriz olacak o zaman ben daha birşey yemeyecem dedim ama şimdi 3 tane incir yedim dolabın kapağını su için açtım incirler çok güzel göründü yedim şimdi spora başlıyorum

Rumuz : nnnadal
Başlangıç tarihi :14 Ağustos
Başlangıç kilom: 81,8
Geçen hafta kilom :81, 2
Güncel kilom :81,2
Fark: 0
Maalesef canım bendede fark yok ne hayallerle çıkmıştım basküle. Baştan üzüldüm ama geçen ay aynı gün regl olmuştuk seninki yakınsa benimkide ondan olabilir ;)

rumuz:sersum
diyetisyen kontrolünde
Başlangıç Tarihi:11.eylül 2020
baş.Kilo:91.2 kg:kızgın:

Kahvaltım
öncesi alıç sirkesi ve çörekotu
omlet(zerdeçallı,kekikli)
yeşillik ve salatalık çeri
1 kk peynir 5 zeytin
çay

Günaydın kızlar...
N nnnadal cığımın da dediği gibi haftaya artık resmi olarak liste yapmaya başlayalım ben sıralamayı akşama yapar paylaşırım..Bu iş en azından benim için bu yıl bitecek yeter gariEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X