Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ders kayıtları felan başladı demi.
Kolaylıklar diliyorum.
Kilona maşallah. Formdasin yine😉
2 hafta önce başvuru alındı.
sonraki hafta sınavlar mülakatlar
bu hafta kayıtlar var .
ve bu hafta seçilecek dersleri açmam lazım . ve hala ders programları gelmedi tam olarak
haftaya pazartesi öğrenciler ders seçmesi lazım . ondan derslerin de açılmış olması lazım .
yoğunluk haftaya biter umuyorum

Günaydın kızlar
Bugün yataktan kırgın olarak kalktım..Ankara birden soğudu sabahları soğuk ben de dün sabah hırka girmemiştim sanırım üşüttüm..Canım bir şey istemedi .
Kahvaltım sadece 1 dilim tb ekmeği üstüne süzme peynir..
canım geçmiş olsun . dikkat et kendine.
aman lütfeennn :KK57:

Calsiyum magnezyum ve D3 Solgar marka
bizimkiler erzurum da corona oldu. siz olmadınız maşallah size. kardeşimin bulunduğu yer de komple kırmızıydı. şimdi şimdi yeşillendi. ailecek kanatinaya girdiler . kardeşimin okulunda tamamına yakını pozitif çıktı.
eşinin de iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşları pozitf çıktı. bunlar da karantinaya girmesi söylendi .ama geçmiş olsun . şifayı kaptılar. karantinada kaldılar . biraz ağır geçti. ama hastanelik olmadılar şükür

internet evde yok .
1 hafta oldu kesildi. arıza kaydı oluşturdum gelen yok .
büyük derslere giriyor ama küçük giremiyor . büyügün mobil veri kota doldu ek paket aldık öyle gidiyor

nolcak böyle bilemedim

ortancanın öğretmeni watsaptan ödevleri yolluyor . eve gidince yapıyoruz . ama vaktimizi alıyor
çünkü 2-3 saat parka çıkıyoruz . bisiklet sürüyorlar vs
eve dönm yemek vs . ödev. saat 11 oluyor hemen

sabah krep yaptım . peynir suyu vardı. onla
kıymalı patates yemeği
kendime peynirli domatesli yumurta. işe getirdim

kahve de yaptım getirdim . dün de yapıp evde unuttuydum . :KK57::KK57: kendimi dövesim geldi

araba kullanmak daha rahat artık . çok şükür
pazar günü eşim kullandı . yıkamaya götürdü. benzin koydu
aracımın hafif titrediğini söyledi. farkındayım da . ne bileyim
yazaa aracı değiştirecekmiş . iyi dedim .
sıfır istiyorum almıyor :confused::confused::confused:

kıymalı patates yemeği

kahve de yaptım getirdim . dün de yapıp evde unuttuydum . :KK57::KK57: kendimi dövesim geldi
Evet kizmakla iyi yapmışsın kendine :-)
Her gün mü mesaiye gidiyorsun ?
Bu dönem yoğun sizin için sanırım..
Çocuklar nasıllar ?

araba kullanmak daha rahat artık . çok şükür
pazar günü eşim kullandı . yıkamaya götürdü. benzin koydu
aracımın hafif titrediğini söyledi. farkındayım da . ne bileyim
yazaa aracı değiştirecekmiş . iyi dedim .
sıfır istiyorum almıyor :confused::confused::confused:
Ne güzel alistin canim.
Bende yavaş yavaş çıkmaya başlamıştım ki araya pandemi girdi.
Bugün kızımın okulda ilk günü beni arabayla bırak okula diyor :)
Hevesleniyor sanırım.
Ama okul çok yakın 150 metre ileride. Bugün herkes ailesiyle geldiğinden yoğunluk olabilir sokakta

bizimkiler erzurum da corona oldu. siz olmadınız maşallah size. kardeşimin bulunduğu yer de komple kırmızıydı. şimdi şimdi yeşillendi. ailecek kanatinaya girdiler . kardeşimin okulunda tamamına yakını pozitif çıktı.
eşinin de iş yerinde birlikte çalıştığı arkadaşları pozitf çıktı. bunlar da karantinaya girmesi söylendi .ama geçmiş olsun . şifayı kaptılar. karantinada kaldılar . biraz ağır geçti. ama hastanelik olmadılar şükür
Ablam pandemi bölümünde çalışırken 1 ay önce günde 400 civarındaydı pozitif sayısı. Baya fazlaydı Erzurum'da. Şimdi bölüm degistirdu ablam, günlük vaka sayısını göremiyor

2 hafta önce başvuru alındı.
sonraki hafta sınavlar mülakatlar
bu hafta kayıtlar var .
ve bu hafta seçilecek dersleri açmam lazım . ve hala ders programları gelmedi tam olarak
haftaya pazartesi öğrenciler ders seçmesi lazım . ondan derslerin de açılmış olması lazım .
yoğunluk haftaya biter umuyorum
Goruncemin oğlu kastamonu Tosya da bir meslek yüksekokuluna yerleşti. Kayıt internet üzerinden oldu. Ders kaydı için oraya çağırdılar. Çok saçma değil mi pandemi dönemi o kadar insanı cagirmak

Evet kizmakla iyi yapmışsın kendine :-)
Her gün mü mesaiye gidiyorsun ?
Bu dönem yoğun sizin için sanırım..
Çocuklar nasıllar ?
evet 3 haftadır sabah 8 . akşam 5
daha öncesinde esnekti çalışma şeysi
önümüzdeki haftalarda yine saatleri esneteceğini söylemişti. kısmet artık . çocuklar evde. kızı pataklıyor büyük . kendi derse giriyor . öbürküler başı boş .
kahvaltı yapmıyorlar . abisi dün tv karşısında yemesine izin vermemiş kahvaltıyı. tepsiye koymasına izin yok
saat 12 olmuştu aradım . abi de görüştürmüyor kardeşi ile . odadan çıkmıyor . ders bitince telefona bakıyor vs
illa konuştum da kahvaltı yapmamış öğrendim .
dedm hemen yapsın . tepsiye koy tv karşısında.
yani başta ana olmayınca çocuklar sefil. Allah ayırmasın kimseyi evlattan . esnek çalışmayı bekliyorum

Goruncemin oğlu kastamonu Tosya da bir meslek yüksekokuluna yerleşti. Kayıt internet üzerinden oldu. Ders kaydı için oraya çağırdılar. Çok saçma değil mi pandemi dönemi o kadar insanı cagirmak
evet yıllar yılı lisans ve ön lisans e devletten oluyor
ders seçme de okulun öğrenci bilgi sisteminden olmalı . oluyor bizde yıllardır zaten .
ama benim birim enstitü olunca farklı. yüz yüze kayıt var bizde

Canim mücveri nasıl yaptın ?
Canım 1 er büyük kabak ve havuç ve 1 küçük patates rendesi
bolca doğranmış yeşil soğan dereotu maydanoz 2 yumurta 1 kaşık yağ nane karabiber tuz büyük kare borcama yağlı kağıt üzerüne incecik yayıp 1 saate yakın pişiriyorum
Safransari Safransari canım çocuklar canımı okuyor gelmeye elim değmiyor canlı dersler başladı bugün tüm gün büyükle uğraştım küçüklere çok afacanlar akşam saatlerinde pert oluyorum bu hafta okulada başladık pazartesi günü anaokulluyu götürdüm salı günü 1.sınıfı götürdüm haftaya 2şer gün gidecekler
Aynen ben de ayni dertten muzdaribim canli dersler baslayinca benim de pertim cikti aksam olunca pilim bitiyor offf off
Allah kolaylık versin kızlar
canım geçmiş olsun . dikkat et kendine.
aman lütfeennn :KK57:
Sağol canım iyiyim çok şükür
Geçmişler olsun ..Ankara da berbat
kıymalı patates yemeği

Ayy ben de yaptığım hazırladığım şeyi evde unutunca çıldırıyorum:kızgın::kızgın:

Günaydın kızlar...
Bu hafta diyetisyenim beni detoksa sokmuş:confused::confused:Sokmuş diyorum daha kendim kafa olarak giremedim..:KK70::KK70:
Sabah
:kk77::kk77::kk77:
1 yumurta ve 1kk peynir karıştırılıp
1 tb ekmeğin üstüne sürülüp fırınlandı
10 badem 4 çeri 1 salatalık

Normalde haşlanmış yumurta verdi ama ben sordum haşlanmış yiyemem peyniri karışrıp böyle yapsam dedim kabul etti çok da güzel oldu..Aralarda detoks çayı içeceğim 2 bardak .1 litre suya 1 tutam karahindiba otu 1 ananaslı yeşil çay 1 dilim limon ve kabuk tarçınlı...
Akşamları ve öğlen ekmek yok..hatta öğlenleri yemek de yok sadece 1 bardak süt küçük meyve ilk 2 gün muz 2 ceviz..bakalım nasıl olacak:KK57::KK57::ıslık::ıslık:

Günaydın kızlar...
Bu hafta diyetisyenim beni detoksa sokmuş:confused::confused:Sokmuş diyorum daha kendim kafa olarak giremedim..:KK70::KK70:
Sabah
1 yumurta ve 1kk peynir karıştırılıp
1 tb ekmeğin üstüne sürülüp fırınlandı
10 badem 4 çeri 1 salatalık

Normalde haşlanmış yumurta verdi ama ben sordum haşlanmış yiyemem peyniri karışrıp böyle yapsam dedim kabul etti çok da güzel oldu..Aralarda detoks çayı içeceğim 2 bardak .1 litre suya 1 tutam karahindiba otu 1 ananaslı yeşil çay 1 dilim limon ve kabuk tarçınlı...
Akşamları ve öğlen ekmek yok..hatta öğlenleri yemek de yok sadece 1 bardak süt küçük meyve ilk 2 gün muz 2 ceviz..bakalım nasıl olacak:KK57::KK57::ıslık::ıslık:
Metabolizma baya şaşıracak ne oluyoruz diyecek :confused:

Canim bu diyetisyen sana çok iyi gelecek öyle hissediyorum.
Normalde bu detokslari kilo verme durunca yapıyorlardı ama yine vardır bir bildiği.

evet 3 haftadır sabah 8 . akşam 5
daha öncesinde esnekti çalışma şeysi
önümüzdeki haftalarda yine saatleri esneteceğini söylemişti. kısmet artık . çocuklar evde. kızı pataklıyor büyük . kendi derse giriyor . öbürküler başı boş .
kahvaltı yapmıyorlar . abisi dün tv karşısında yemesine izin vermemiş kahvaltıyı. tepsiye koymasına izin yok
saat 12 olmuştu aradım . abi de görüştürmüyor kardeşi ile . odadan çıkmıyor . ders bitince telefona bakıyor vs
illa konuştum da kahvaltı yapmamış öğrendim .
dedm hemen yapsın . tepsiye koy tv karşısında.
yani başta ana olmayınca çocuklar sefil. Allah ayırmasın kimseyi evlattan . esnek çalışmayı bekliyorum
Gerçekten çocuklar perişan olmuş. Allah'tan esnek çalışma geldi yeniden. Yoksa kızı yine kreşe gonderirdin mecbur.
.çocuklar 24 saat birlikte olunca iyice yüz göz oluyorlar

Metabolizma baya şaşıracak ne oluyoruz diyecek :confused:

Canim bu diyetisyen sana çok iyi gelecek öyle hissediyorum.
Normalde bu detokslari kilo verme durunca yapıyorlardı ama yine vardır bir bildiği.
Bizimki damardan giriyor direk :KK70: :KK70:
Şaka bir yana ben de iyi geleceğine inanıyorum çokEn Büyük KKEn Büyük KK

Back
X