Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yeşil çay içiyor musun canim ?
Sabahları aç karına kayisi kurusu ye. Ara öğünlerde kefir ekle, kabızlığa iyi gelir bunlar
Yeşil çay tüketebilir miyim bilmiyorum açıkçası emzirdiğim için rezene içiyorum...
Bir de diyetisyenimin sabah verdiği bir su var onu içiyorum, elma-limon-karanfil bir gece suda bekliyor...

Sağol canım..Ayy küçük gelmez miii ben de nişanlıydım 21 yaşında..:KK48: Ama şimdiki nesil geç evlenecek mecbur..okullar uzun eğitim iş bulma falan ..Aman ne kadar bizimle olsa kardır...:KK48:

Ayy evet nerelerde bu hatunn...

Sağol canım
..Mercimek mantısı çok güzel tavsiye ederim..:KK66:

kefir içebilirsin canım sağlıklı ve bağırsakları çalıştırıyor..
Kefir çok mantıklı çok denedim ama etki etmedi sanki diyeceğim de 1-2 akşam içmekle olmaz sanırım :D
biraz daha düzenli içim, hem süt içinde faydalı kefir..

Sabah kahvaltı:
2 kaşık labne
1 tatlı kaşığı reçel
3 etimek
domates
biber
maydanoz

Ara öğün:
Bir kuru incir
Çay

Haydi hayırlısı bakalım bu sefer ne kadar vereceğiz
bu hafta 3. haftam henüz bir kaçamak yapmadım

daha önceki diyetisten maceramda nasıl kaçamaklar yaptığım belli değildi ama hem yaz mevsimi idi hem de hep tatillere denk gelmişti
😁😁

Yeşil çay tüketebilir miyim bilmiyorum açıkçası emzirdiğim için rezene içiyorum...
Bir de diyetisyenimin sabah verdiği bir su var onu içiyorum, elma-limon-karanfil bir gece suda bekliyor...

Kefir çok mantıklı çok denedim ama etki etmedi sanki diyeceğim de 1-2 akşam içmekle olmaz sanırım :KK70:
biraz daha düzenli içim, hem süt içinde faydalı kefir..
Evet canım sütü de artırır düzenli içmelisin...Sana migrostan şu markayı öneririm ya da evde yapılan doğal olanı..

Hazır satılanlarda En çok faydalı bakteri içeren.. Sanırım süleyman demirel üniversitesinde üretilmiş.Dr arkadaşım önermişti ben hep onu alırım...

Evet canım sütü de artırır düzenli içmelisin...Sana migrostan şu markayı öneririm ya da evde yapılan doğal olanı..

Hazır satılanlarda En çok faydalı bakteri içeren.. Sanırım süleyman demirel üniversitesinde üretilmiş.Dr arkadaşım önermişti ben hep onu alırım...
Dengeli beslenince onlara gerek kalmıyor bence bol su içmeli 🤗

hızlıca kilo bildirimi yapıp işe döneceğim arkadaşlar, akşam gelirim.

rumuz: izole
başlangıç: 22.01.2021
başlangıç kilo: 64,6 kg
boy: 160 cm
hedef: 52 kg
ilk hedef: 60 kg
beslenme: sağlıklı beslenme (şimdilik)
spor: evde egzersizler (şimdilik)

sizi seviyorum :KK68:

oo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetime 😊😊

Dengeli beslenince onlara gerek kalmıyor bence bol su içmeli 🤗
canım genellikle dengeli besleniyorum zaten
hele su emzirdiğim için günde 2.5 - 3 Lt içiyorum fakat her gün çıkamıyorum yine de

Su bende çok fayda etmiyor sanki 🤣

oo süper ya çok teşekkür ederim... ilk sanal market alışverişinde ekleyeyim sepetime 😊😊

hele su emzirdiğim için günde 2.5 - 3 Lt içiyorum fakat her gün çıkamıyorum yine de

Kayısı çok iyi geliyor kahvaltıda ekle ikigünde etkiler merak etme 🤗

bende bildirim yapayim :)

rumuz: esmeralda5
başlangıç: 04.01.2021
başlangıç kilo: 79.1
Şuanki kilo: 76.3
boy: 165 cm
hedef: 58 kg
ilk hedef: 62 kg
beslenme: diyet programı ( emziren anneye uygun )
spor: haftanın en az 2 günü 1 saat yürüyüş

Umarım doğru yapmışımdır... :kahve:

Kayısı çok iyi geliyor kahvaltıda ekle ikigünde etkiler merak etme 🤗
evet düzelmez ise 2 kaşık yulaf, 1 ç.b. süt ve kuru kayısı lapa yapabilir bir ara öğün yerine yiyebilirsin demişti diyetisyenim

Kuru kayısı, kuru erik, ılık su falan deniyorum çokça hep hüsran belki de biraz devamlılığını daha uzun tutmam gerek 😊

Aynı hamilelik grubundaydık cnm nickim farklıydı o zaman

Bende o gruptaydım cnm oradan tanıyorum seni buradaki gibi samimi değildik tabii nickimi değiştirdim hatırlamıyorum aylin miydi 🤔neydi
Bakkk safrancim ayni gruptaymissiniz sizi gidi siziler
79.1 ile başlamıştım 2 hafta 76.3 idim bu pazartesi 🥴

aramızda emziren anne olup diyet yapan var mı :)
Nadal var ama emziriyor mu ki
Nadal Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.4
Bu hafta 59.7
Fark -700 Gr 🥳🥳🥳🥳

Kendime sözüm vardı. 60 zincirini kırınca kıyafet alacağım diye. Hafta içi 59 lari gördüğüm için 3 parça kıyafet sipariş verdim 😄
3 unu de üst sipariş verdim. Çünkü alt bedenim çok muallak
3 kilo verdim 2 ayda ama incelme hiç yok gibi. Ölçümü almamıştım, kıyafetlerde de hiç farketmiyor 😔
Bravo harikasin cnmmmm

Canım tuvalete çıkma sorunu bende de var. Günlük tuvalete çıkmıyorum.
Ki benim akşam günlük menü bildirimimde her gün gün kurusu yediğimi okursun.
500 ml lik bardak aldım. Her gün 4 kez onla su içiyorum.
Kefiri de kendim evde mayaliyorum.
Bunlara rağmen 3-4 güne bir cikiyorum. Ama buna kabızlık mi denir bilmiyorum çünkü beni rahatsız eden bir şişkinliği olmuyor. Ama metobolizmamim hızlı çalışması için her gün çıkmak isterdim.

Ben bazen açlık otu çayı içiyorum. Onu içtiğim zaman, sabahına hemen cikiyorum ama o da bağırsak tembelliği yapıyor. Çok nadir zor durumda kalırsam içiyorum onu da.

Back
X