Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün kü menüm
Sabah peynir
Zeytin
Yağda yumurta
Çok az poğaça
Çay

Saat 7 de
Akşam yemeği
Fırında çıtır tavuk
Ve iki küçük patates ile
Yanında bir porsiyon salata
Ve 3 kaşık yoğurt
İki bardak çay
Evdekilere yağda yapıcam ben fırında yaptm fena olmadı 🤗
Bugün 10 bin adım oldu dükkana iki defa gittim geldim market market gezdim 😅
Açıldım baya iyi oldu heryer buz zor oldu ama hava almış oldum
Kolojeni daha yapmadım biraz geçsin yapıcam neyle yapayım bilemedim keşke yoğurda karıştırsaydm diye şimdi aklıma geldi ama geçti

Evet hep birlikte çabalıyoruz gerçekten güzel 😊

Nerde yaşıyorsun diyecektim ama erzurummuş:)

Canım zaten az yiyorsun yapmana gerek yok zaten. 1,5 yemiştin sabah, yarısı ne oldu merak ettim hatta :))
Yarisini dun yemistim canim 😊 hayalcim menuler cok guzel masallah hic bozulmasin insallah, diyet yapmaya yeniden karar verdigin gun mideni nasil kuculttun canim ertesi gun falan zor oldu mu, suan alismitir belki ama

Yarisini dun yemistim canim 😊 hayalcim menuler cok guzel masallah hic bozulmasin insallah, diyet yapmaya yeniden karar verdigin gun mideni nasil kuculttun canim ertesi gun falan zor oldu mu, suan alismitir belki ama
Hayallerimdeki beslenme şekli bu aslında. Yani seni diyorum :) hiç yememek ya da 10 tane tartolet yemek değil 🤦🏼‍♀️ Bak yarım yedim bıraktım diyorsun. Kalıcı olan beslenme şekli bu zaten. Benimki ömür boyu yapılmaz. Akşam yemeğini 16.30’da yemişim düşün :)) ömür boyu yapılacak şey değil.

İlk zaman nasıl oldu aslında hatırlamıyorum🤣 muhtemelen zorluğa değil motivasyonuma odaklandım. Çünkü illa ki zor olmuştur. Şu anda evet alıştım. Hatta haftasonu ataklardan sonra tekrar az yiyeceğime inanıyordum. Çünkü aşırı rahatsız oldum. Yani açlık beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor. Ve yemelerimin çoğu fiziksel ihtiyaçtan çok duygusal kaynaklı.

45 dakika yürüdüm geldim.
Az önce 1 dilim yeşil elma 1 dilim ayva yedim. Belki kahve içerim. Gece uzun 🤣

Bugün evdeydim çocuklara tavuk kanat ve profiterol yaptım. Hiç yemedim. Canım da çekmedi. Zaten azıcık yemek adetim değil. Ya hiç yemem ya dibini görürüm:KK53:

Hayallerimdeki beslenme şekli bu aslında. Yani seni diyorum :) hiç yememek ya da 10 tane tartolet yemek değil 🤦🏼‍♀️ Bak yarım yedim bıraktım diyorsun. Kalıcı olan beslenme şekli bu zaten. Benimki ömür boyu yapılmaz. Akşam yemeğini 16.30’da yemişim düşün :)) ömür boyu yapılacak şey değil.

İlk zaman nasıl oldu aslında hatırlamıyorum🤣 muhtemelen zorluğa değil motivasyonuma odaklandım. Çünkü illa ki zor olmuştur. Şu anda evet alıştım. Hatta haftasonu ataklardan sonra tekrar az yiyeceğime inanıyordum. Çünkü aşırı rahatsız oldum. Yani açlık beni mutlu ve huzurlu hissettiriyor. Ve yemelerimin çoğu fiziksel ihtiyaçtan çok duygusal kaynaklı.
Evet canim hepimizin o sekilde cok fazla duygusal yememiz var aslinda, beni de biliyorsun ya hep ya hic seklinde takiliyordum psikologa kadar sonradan oturdu bu sekilde yavas gitti ama ilk kez geri gelmedi senden ovgüyü alınca mutlu oldum bak hemen yazdım😊ama senin yemedigin zamanlarin cok guzel masallah menulerin bu kadar azaltamiyorum ben 😢

Evet canim hepimizin o sekilde cok fazla duygusal yememiz var aslinda, beni de biliyorsun ya hep ya hic seklinde takiliyordum psikologa kadar sonradan oturdu bu sekilde yavas gitti ama ilk kez geri gelmedi senden ovgüyü alınca mutlu oldum bak hemen yazdım😊ama senin yemedigin zamanlarin cok guzel masallah menulerin bu kadar azaltamiyorum ben 😢
Canım senin kilo vermeye ihtiyacın yok ki. Ayrıca psikologla çok yol aldın bu harika bir şey. Bizim çözümümüz diyette değil biliyorsun, meseleyi kökten halletmek lazım. Sen bu konuda övgüyü sonuna kadar hak ediyorsun canım 😊

Menüm

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet
Yeşillik

Ara
Neskafe

Akşam
1 kase tarhana çorbası
2 haşlanmış içli köfte
2 kaşık yoğurt
Salata

Şimdi yürüyüşe çıkacağım inşallah.
İçli koftene özendim
Buzluktan kıyma çıkardım, yarın yapmak için
Tartıdan bir gece önce bulgur yemem iyi olmayacak :KK17:
Sevdiğim çorbadan yapıp, köfteyi 2 ile sinirlayabilirim inşallah.

Canım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.

Yaptığım şey hayat boyu sürecek birşey değil, çünkü midem kuculmuyor, aç yaşıyorum ☹️

Ondan 2 ileri bir geri durumum hayatım boyunca devam edecek gibi.

Canım senin kilo vermeye ihtiyacın yok ki. Ayrıca psikologla çok yol aldın bu harika bir şey. Bizim çözümümüz diyette değil biliyorsun, meseleyi kökten halletmek lazım. Sen bu konuda övgüyü sonuna kadar hak ediyorsun canım 😊
😍😍😍şımardım😍😍
Canım bende buraya menü bdirimi yapacam diye dikkat ediyorum. Bu diyetisyen olduğunda daha dikkatliyim ama buraya yazmakta frenliyor beni.

Yaptığım şey hayat boyu sürecek birşey değil, çünkü midem kuculmuyor, aç yaşıyorum ☹️

Bende diyet ve açliktan nefret ediyorum safrancim en acik sekilde bu yani ama cok toklugu da sevmiyorum hic, peki wskiye gore kuculmuyor mu mide, senin menuler co guzel son zamanlarda zaten daha fazla kıssan yeme atagı gelir

İçli koftene özendim
Oo hamarat hatun, kendin yapacaksın ne güzel.
Canım 2 tanede kaç kaşık bulgur olur ki, bir de kızartma olmayınca frenleniyor sanki. Üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm yedim ben ve yetti. Öyle kocaman da değildi köfteler. Gözünü korkutma yap ye afiyetle.

Ay ben de buraya yazıyorum diye frenliyorum:)) öyle koca bir öğün değil de mesela ağzıma bir şey atacağım atmıyorum. Burda alt alta yazınca çok görünüyor diye 😄😄
😍😍😍şımardım😍😍

Bende diyet ve açliktan nefret ediyorum safrancim en acik sekilde bu yani ama cok toklugu da sevmiyorum hic, peki wskiye gore kuculmuyor mu mide, senin menuler co guzel son zamanlarda zaten daha fazla kıssan yeme atagı gelir
Evet canım katılıyorum. Zaten çok çok azalttı daha ne kadar azalabilir. Bu defa ataklar başlıyor doğru.

Yok canim artik hicbirsey yapmak ostemiyorum hayalcim zamaninda cok yaptigimdam heralde, hazir aldim 😊

Bn de tuketmiyorum cnm bikac aydir vejeteryan oldum, icinden gelmiyorsa yeme

Erzurum da fenadir valla
içimden yıllardır gelmedi yemek :))) zorlayamıyorum valla yaa
günaydın arkadaşlarım:KK68:

bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.

yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.

pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum:KK5:
geçmiş olsun canım şifa bulursun insaallah dikkat et

İçli koftene özendim
Canım cuma yapsaydın keşke:confused:Ben de eşim gelince yaparım yoksa benim de canım çekti:KK66:

İşte birşeyler frenleyince oluyor.En Büyük KKBurası hepimize yarıyor kısaca.. hayal_hatun hayal_hatun
günaydın arkadaşlarım:KK68:

bu hafta sağlık sorunlarıyla geçti, devam ediyor.

yediklerime çok dikkat edemesem de abartmamaya çalışıyorum.

pilav yiyorum mesela ama asla abur cubur yemiyorum:KK5:
Geçmiş olsun dikkat et kendine
hayırlı sabahlar bu akşamı da güzel atlatırsam mikemmel olacak ama akşama eşim börek yiyelim dedii ağlıcammmmm :KK43:((
Ahh bu eşler :kızgın::kızgın:

Günaydın kızlar...

Dün akşam

1.webp
Kahvaltım

2.webp

Back
X