Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
6 zeytin
1 kk peynir
Sucuk

Ara
Türk kahvesi, 1 gün kurusu
Espresso, 1 dilim kek

Akşam
1 tabak lahana salatası (lahana, yoğurt, haşlanmış tavuk, nohut ile yaptım)

Bu salata yerken baya çiğnemek gerekiyor, lahanalar diri oluyor tuzla ovsam da. Ondan doyma hissi güzel oluyor. Zaten tabak dolu doluydu da, doydum.
Afiyet olsun cnm güzel bir salata çiğnerken çene yoran türden😂 doygunluk hissi için süper 👍

Öğleden sonra yürüyüş 1 saat
Gelince naneli türk kahvesi

Akşama kadar gelip gidip atıştırdım itiraf ediyorum

Akşam
Kalan sebzeleri soteledim(pırasa, Brüksel lahanası, havuç,) ondan yarım tabak 2 kaşık kereviz salata, yarım tabak ıspanak yemeği 1 bardak mercimek çorbası 1de kendi glutensiz kekimden

Az yemeyi başaramıyorum aralıklı oruca geçicem bu gidişle😱😖😣😞😓😩

cok haklısınız ama iste insan üzülüyor, motivasyon kaybı oluyor :KK43:
bugün ananas detoksuna basladım ama yine haftasonu geliyor, esim de sagolsun seviyor yemeyi icmeyi zor dayanıyorum :KK43: 6-7 kg vermek nasıl zor ya keske bi formülü olsa.
Bak canim naparsin biliyormusun tencereyi hemen başka bir kucuk olan tencereye yaptığım yemeği ayırıyorum. pişirme esnasında ona bol etli bol patatesli sebze yemegimi yapıyorum kendime sebze kısmından alıyorum onun tenceresine patatesi kıymayı kalan sebzeleri atarak pişiriyorum böylece kalorili kısmı diğer tencerede kalıyor. Benim eşim kek börek çok sever ben ona normal undan kek börek yapıyorum. kendimede diğer kalorisiz glutensiz olan unlardan yapıyorum .kızartmalı yapacaksın diyelim sen ona ayrı yağda kızart sen kendi kızartması yağsız firinda yap. sende böyle deneyebilirsin.hemde sen sağlıklı beslenmiş olursun .

Öğleden sonra yürüyüş 1 saat
Gelince naneli türk kahvesi

Akşama kadar gelip gidip atıştırdım itiraf ediyorum

Akşam
Kalan sebzeleri soteledim(pırasa, Brüksel lahanası, havuç,) ondan yarım tabak 2 kaşık kereviz salata, yarım tabak ıspanak yemeği 1 bardak mercimek çorbası 1de kendi glutensiz kekimden

Az yemeyi başaramıyorum aralıklı oruca geçicem bu gidişle😱😖😣😞😓😩
Akşam yemeginden önce 3 bardak su iç canim bu midenin doygunluk hissini arttırıyor hemde akşam yemeğinde az yemeni kolaylaştırır.hatta bunu her yemekten once yap ben boyle az yemege alistim ilk sekiz kasik yemek koyuyirdum insan tok hissedimiyo o anda sonra yemeklerden ince 3 bardak su iciyodum ben bir sure sonra baktimki 3 kasik yemekle bile doyuyorum bu su ne guzel birnimet midede doygunlukhissiyaratarak insani cok yemekten kurtariyor

İyiki gelmişsin buraya bugün bende bir umutsuzluk vardı birden 64 kere fırlamışım bugün kilo bildiremedim birazdan yapıcam zira bu hafta 63.2 olmuşum tartıda tutarsız bi 62.8 bir 63.2 neyse sonuçta arada fark çok değil yarından itibaren şekersiz beslenmeye çalışıcam azda olsa çokta olsa bir şeker isteği var aslında iki ay önce detox yapmıştım okadar iyi gelmişti ki tekrar aynını mı yapsam yoksa sadece şekersiz beslenmeye mi geçsem diyorum neyse yazdıkların çok güzel sağolasın aslında buranın adını da eğlenerek zayıflıyoruz da biz kendimizi strese sokuyoruz sporunda eğlenerek yapsak beslenmeyi de herşey yoluna girecek umuyorum
Aynen öle stres yok eğlenerek zayifliycagiz hepimiz ya kızlar hepimizin kilosu tabikide ara sıra oynayacak hatta takıldığı zamanlar oluyor özel durumlarımızdan dolayıda 3 kilo sis görünüyoruz hiç önemli deil önemli olan sağlıklı beslenme surecindeyizhepimiz. ben yediğim ictigim her şeyi not ederdim kalorilerini hesaplardım aslında anladim çok yanlış yapıyormuşum yazmıyorum artık her şeyi deftere. inan bu bile insanı stresin icine atiyormus ayy cokmu yedim ay cokmu kalori aldim alin size en buyuk dusman olan stres .biz yedigimiz ictigimizi bildigimiz surece hersey takir takir geliyor. Insan kendini mutlu hisettikce metabolizma okadar hizlanir bunu hic unutmayın. Sayfanin adi gibi hepimiz eglenerek zayifliyoruz. Çok uzun oluyor yazdiklarim biliyorum ama ben sizi motive etmek istiyorum kendim bile motive oluyorum sizlerle.

Ben kendi yediklerini yazayım sabah sağlam kahvaltı ara öğün kendi yaptığım tiramisu topları yedim.sutlu nescafe granolayi cips cibi yedim öğlen yemeği pırasa ve yogurt ilkindi yok akşam yemeği kabak ve karnibahar tabanlı pizza yapmıştım 1.5 dilim ondan yedim bir kaşık kıymalı mantar sote ve türk kahvesi

Bak canim naparsin biliyormusun tencereyi hemen başka bir kucuk olan tencereye yaptığım yemeği ayırıyorum. pişirme esnasında ona bol etli bol patatesli sebze yemegimi yapıyorum kendime sebze kısmından alıyorum onun tenceresine patatesi kıymayı kalan sebzeleri atarak pişiriyorum böylece kalorili kısmı diğer tencerede kalıyor. Benim eşim kek börek çok sever ben ona normal undan kek börek yapıyorum. kendimede diğer kalorisiz glutensiz olan unlardan yapıyorum .kızartmalı yapacaksın diyelim sen ona ayrı yağda kızart sen kendi kızartması yağsız firinda yap. sende böyle deneyebilirsin.hemde sen sağlıklı beslenmiş olursun .
Canım maşallah çok güzel tutuyorsun kendini.

Çocuk var mı bu arada ve çalışıyor musun ?

Canım maşallah çok güzel tutuyorsun kendini.

Çocuk var mı bu arada ve çalışıyor musun ?
Tutmaya çalışıyorum canim. vücudumu ac bırakmamaya çalışıyorum sadece . Dikkat ediyorum. Çocuğum yok henüz . çalışıyordum işime ara verdim uzun süre dir evdeyim ben. Istediğim zaman işime dönebilirim fakat eve o kadar alistimki zor geliyor😁eve baya alıştım.

Tutmaya çalışıyorum canim. vücudumu ac bırakmamaya çalışıyorum sadece . Dikkat ediyorum. Çocuğum yok henüz . çalışıyordum işime ara verdim uzun süre dir evdeyim ben. Istediğim zaman işime dönebilirim fakat eve o kadar alistimki zor geliyor😁eve baya alıştım.
Bizde evden kaçmak istiyoruz teksin evde tabi ohh 😅😅😂 kızı uyuyana kadar benle kavga etti herşeyi kucağında istiyor gicbiryseyi bırakmak istemiyor gece geliyor odaya elinde bebek oyuncak falan hep beraber yatağa 😂😂😂😅 evlenmeden önce bende 36 bedene inmistim uzak değilim yine ama emzirirken olmuyor birde eşim okadar aburcubur seviyor ki anlatamam bazen evde iki çeşit tatlı of yetmiyor bir sürü şeyle eve geliyor biz kadınların sınavı herhalde eşleri ve çocukları 😂😅😅 rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah çok güzel lakin zor beya 🙄

Akşam yemeginden önce 3 bardak su iç canim bu midenin doygunluk hissini arttırıyor hemde akşam yemeğinde az yemeni kolaylaştırır.hatta bunu her yemekten once yap ben boyle az yemege alistim ilk sekiz kasik yemek koyuyirdum insan tok hissedimiyo o anda sonra yemeklerden ince 3 bardak su iciyodum ben bir sure sonra baktimki 3 kasik yemekle bile doyuyorum bu su ne guzel birnimet midede doygunlukhissiyaratarak insani cok yemekten kurtariyor
Denicem cnm teşekkürler 💐💐💐
Ben kendi yediklerini yazayım sabah sağlam kahvaltı ara öğün kendi yaptığım tiramisu topları yedim.sutlu nescafe granolayi cips cibi yedim öğlen yemeği pırasa ve yogurt ilkindi yok akşam yemeği kabak ve karnibahar tabanlı pizza yapmıştım 1.5 dilim ondan yedim bir kaşık kıymalı mantar sote ve türk kahvesi
Maşallah sağlıklı olmuş menün

Canım kortizonun sisirecegini zaten biliyorduk. Sen tedavini tamamlamaya bak. Sonra sağlıcakla diyetini de yalarsin
inşaallah canım
Safrancimmm tebrik ederim harikasin 40p gram daha verirsen o dedigin kiloya geliyorsun bence bu kez kv seni zayiflatacak😊

Canim strest daha cok aldirir sen uzme canini karbonsuz diyey yapmistin bir ara ketojenik tarzi o zaman en cok vermistin yine oyle yapsan bu hafta en azindan gider diye dusunuyorum

Moral.bozma canim kortizol bu kadar az aldirsiysa buna da sukur bence elinden geleni yapiyorsun zaten
inşaallah canım elimde değil ne bilim :(
Canım bozma moralini, şu an öncelikli olan sağlığın. İğnelerin bitsin hele..
İyi fikir verdin ben de ne olursa olsun yazayım buraya. Safransari Safransari listeye yaz kuzum beni. Depresyondayım diye yazmamazlık yapma, D yaz ben anlarım :KK70:
2 tane kaldı bugün 1 tane vurulcam birde 15gün sonra o zamana hapı da biter inşaallah

Goodmorning kızlar bugün benim ödül günüm sabah 10 30 da uyandım vücudun yenilenmesi ve dinlenmesi için seçtiğiniz bir gün geç kalkıyorsunuz ve uykunuzu almış oluyorsunuz stresten sonra uykusuzlukta vücudu mahvediyor bugün iyi dinlendim kahvaltımı sağlam yaptim öğle ve ara öğünler geç yenecek spor yok bugün kilom 88. 90 olmuş regl dönemindeyim normal bunada şükür yinede mutluyum.

Birazdan öğlen hafta sonu detoksu yapicam 2 gün boyunca böyle olucak. Her yemekten önce içilecek .haftaya doktorumdan randevu aldım hormonlara bakılacak tekrardan ona gore beslenme listem güncellenecek.nohut unumu yaptim.

Goodmorning kızlar bugün benim ödül günüm sabah 10 30 da uyandım vücudun yenilenmesi ve dinlenmesi için seçtiğiniz bir gün geç kalkıyorsunuz ve uykunuzu almış oluyorsunuz stresten sonra uykusuzlukta vücudu mahvediyor bugün iyi dinlendim kahvaltımı sağlam yaptim öğle ve ara öğünler geç yenecek spor yok bugün kilom 88. 90 olmuş regl dönemindeyim normal bunada şükür yinede mutluyum.
Günaydın cnm bende hafta sonu spor yapmıyorum dinlenme günü
Benim kilomdada değişiklik yok regl yakın benimde
Abimle yengem detoksa başlamış yeşil elma, limon, tarcın, zencefilli banada dediler başla diye evde malzeme var hazırlıyım yapıyım bende en iyisi

Back
X