Şimdi anladim canim.tesekkur ederim bilgin için.evet boyum uzun normalde çok kilolu görünmüyorum fakat ben kendim rahatsız oluyorum ince uzun görünmek varken iri yarı bisey görünmek istemiorum.80 e insem yeter bana şimdilik rabbim nasip kısmet ederse eğer ekime kadar inerim 80 e ben yavaş yavaş veriyorum metabolizmam yavaş çünkü. 1 seneye kadar veririm ağır ağır yaşımda var çünkü benim. Çünkü metabolizma 40 yaşından sonra çok ağır işliyor düşün ben 5 aydir deli gibi spor yaptim sabah akşam biraz incelebildim gobek bile bolgesel hareketler yapmama ragmen cok erimedi.baya gitti fakat var daha ne yapsam gitmiyor yaşa bağlı doktorumda söylemişti. göbek hemen gitmiyor maalesef olsun ben bu kadr indi ona bile mutluyum sporu azalttım ben artık eskisi gibi 7 gun yapmiyorum. 1 senede anca gider göbeğin demişti doktor bana. allah sağlık versinde 1 senede 2 sene beklerim ben. saglikli beslenme yaşam biçimim oldu artık hayat boyunca ömrüm yettiği sürece yarın birgün bebek tedavi surecimdede çok fayda olacak bu bana ınsallahMasallah boyun baya uzun.
Bu kiloyu dahi kaldiriyordur boyun.
Ama tabi 80 kilo ile daha fit olursun.
Kilo bildirimini cuma günleri yapıyoruz, konunun ilk sayfasını okursan detaylı bilgi var. Normalde verdiğimiz kilosunun yüzdesini hesaplayip, grupta sıra ile cuma günleri liste oluşturuyoruz. Ama bir süredir sadece bildirim yapıyoruz, liste yapmıyoruz.