Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benim hicmi kahvaltı yapmıyorsun yoksa ara sıra çünkü metoluzbayi çalıştıran şey sağlam bir kahvaltiselamlar
siteye gene girilemiyor. aylardır hep sıkıntı yaşıyorum. girilmiyor, girilse sayfalar açılmıyor vs. dün menümü paylaşayım dedim, siteye girilmiyor...
şimdi de mesaj gitmiyor
bugün
sabah: çay kahve (kahvaltı yapmıyorum)
öğlen: çiğ yer fıstığı
akşam: yumurtalı ıspanak ve tarhana yaptım. yoğurt da koyar onları yerim
bir de bol lif alabilmek için lifli atıştırmalık yapayım diyorum.![]()
Başlarda bende hiç kahvaltı yapmıyorsun 1 ay böyle besledim kahvaltısız doktorla konuştum yanlış yapıyorsun kahvaltı yapmazsan metabolizmam hareket etmez dedi sonra düzenli kahvaltıya başladım kilom vermem hızlandı her bunye aynı deildir ama kahvaltı etmiyorsan eğer .bol maydonoz yeşil elma ve yarim soyulmuş limonu blendardan geçirerek suyunu iç canim bu bile kahvaltı vitamininin yarısını karşılar. Olmazsa eğer yulaf ezmesi ve yoğurtla veya sütle karıştır hem lif alırsın hemde tek başına kahvaltı yerine geçer doktor onaylı bunlar canim konuştuğum için söylüyorum. yoksa sana karışmak gibi asla öyle bir niyetim yok.selamlar
siteye gene girilemiyor. aylardır hep sıkıntı yaşıyorum. girilmiyor, girilse sayfalar açılmıyor vs. dün menümü paylaşayım dedim, siteye girilmiyor...
şimdi de mesaj gitmiyor
bugün
sabah: çay kahve (kahvaltı yapmıyorum)
öğlen: çiğ yer fıstığı
akşam: yumurtalı ıspanak ve tarhana yaptım. yoğurt da koyar onları yerim
bir de bol lif alabilmek için lifli atıştırmalık yapayım diyorum.![]()
Canim izole kahvalti yapinca kan sekeri daha cok dusuyor o nedenle yillardir yapmaz hatta birlikte yapmayiz kahvaltiyi onunla ben bazen erken yerim genelde kahve veya cay iceriz yanina minik birseyBaşlarda bende hiç kahvaltı yapmıyorsun 1 ay böyle besledim kahvaltısız doktorla konuştum yanlış yapıyorsun kahvaltı yapmazsan metabolizmam hareket etmez dedi sonra düzenli kahvaltıya başladım kilom vermem hızlandı her bunye aynı deildir ama kahvaltı etmiyorsan eğer .bol maydonoz yeşil elma ve yarim soyulmuş limonu blendardan geçirerek suyunu iç canim bu bile kahvaltı vitamininin yarısını karşılar. Olmazsa eğer yulaf ezmesi ve yoğurtla veya sütle karıştır hem lif alırsın hemde tek başına kahvaltı yerine geçer doktor onaylı bunlar canim konuştuğum için söylüyorum. yoksa sana karışmak gibi asla öyle bir niyetim yok.
Ficanscim sen de cok guzel vermissin masallahSelam kızlar
Ne güzel yazışmışsınız bol bol
Ben de cuma tartıldım ama yazamadım onu bildireyim
Geçen hafta 75.6
Bu hafta 75.0
Oğlum yapmıştı o tarifi beraber yedik adacımOooo ficansim tarifler yapilmaya baslanmis harikasin![]()
Verdim canım benim ama dün gece uykudan kalkıp gene ne bulduysam yedimFicanscim sen de cok guzel vermissin masallah
Ok. simdi anladim saygı duyuyorum tercihinize. ❤❤❤Canim izole kahvalti yapinca kan sekeri daha cok dusuyor o nedenle yillardir yapmaz hatta birlikte yapmayiz kahvaltiyi onunla ben bazen erken yerim genelde kahve veya cay iceriz yanina minik birsey
Kaynanan bayadır sizde demi kaç gün olduİyi aksamlar
Kaynanam bugün öğlen gidecekti, ama eşim kendi birakmak istedi, işten izin alıp, ne zaman götüreceği de belli değilbunun stresini yaşadım bugün, ondan yedim.
Kahvaltı
1 yumurta
1 kkpeynir
1 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
1 portakal
1 poğaça
Akşam
1 ıspanaklı, 1 peynirli gözleme
Yarın 2 hafta olacak canimKaynanan bayadır sizde demi kaç gün oldu
Ok. simdi anladim saygı duyuyorum tercihinize. ❤❤❤
Canim esin kv ni eve mi kendi goturecek, me zamam goturecegi belli miİyi aksamlar
Kaynanam bugün öğlen gidecekti, ama eşim kendi birakmak istedi, işten izin alıp, ne zaman götüreceği de belli değilbunun stresini yaşadım bugün, ondan yedim.
Kahvaltı
1 yumurta
1 kkpeynir
1 dilim ekmek
Ara
Yarım elma
1 portakal
1 poğaça
Akşam
1 ıspanaklı, 1 peynirli gözleme
Ahh canim benim 15 gün baya iyi kalmış seni çok iyi anlayabiliyorum . Empati kuruyorum çok zor bir durum.Yarın 2 hafta olacak canim![]()
Aralıklı oructada böyle oluyor sabah hiç kahvaltı yok sadece çay kahve öğlen 12 ye kadar aç 12 de yemek 16.00 ara öğün 18.00 aksam yemeği bir ara deneyeyim dedimde tansiyonum düştü oluyorum sandımCanim izole kahvalti yapinca kan sekeri daha cok dusuyor o nedenle yillardir yapmaz hatta birlikte yapmayiz kahvaltiyi onunla ben bazen erken yerim genelde kahve veya cay iceriz yanina minik birsey
Afiyet seker olsunnnnBugün kü menümü yazayım
Sabah sayılmaz öğlen
Biraz eski kaşar peynirini ince doğradım çok az zeytinyağı koydum tavaya biraz eriyince iki yumurta döktüm onun üzerine iki dilim kare çavdar ekmeği koydum ters çevirdim kenarlardan katladm üst üste tost olduama çok güzeldi yanında çay
Bugün kıza çocuk odası bakmaya gittik karar veremedik nekadar zor birşeyaklım Montessori de kaldı normal oda mı alsam diye kafamda tilkiler dolaşıyor
Saat 4 gibi de eşim İskender sôyledi aceleden çıkacaktı bol salata ve yoğurt 3 kaşık İskenderin ekmeklerini yemedim
Akşam saatlerinde biraz cevizli Köme yedim adetime çok az kaldı sürekli birşeyler yemek istiyorum sonra kiraz saplı yeşil çay içtim baya çok yemişimevde yeşillik olmayınca olmuyor yarın alsam iyi olacak iyi olursam artık
Yok canım yasak kalktı burdaAfiyet seker olsunnnnşekerim kız çocukları için çok güzel takımlar var prensesli böyle cibinlikli falan. Benim çocuğum olmadığı için hep özenirim böyle takımlara. Sizin oralarda yasak yokmu
![]()