Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugün yedim yedim yedim
Gün hala bitmedi, daha yemem inşallah.
Eşime kaynanama sinirliydim, yemeğe verdim

Ben Güneydoğu'da, merkeze 2 saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyorum eşimin görevi gereği.
Burada komsuculuk daha ölmemiş 😊 gidip geliyoruz. Bir de 9 senedir aynı binada oturuyoruz. Komsuculugumuz baya
Bilirim canim ne şanslısın eniştem güney doğuda görev yapıyordu ben 1 ay kalmıştım onlarla sana yardım için ellerinden gelen her şeyi yaparlar . Komşuluk oralarda ölmemiş.

Akşam menüm 1 kase cia tohumlu yağsız kirmizi acibiberli salata 1 kase dereoğlu bol kirmizi acibiberli cacık ve 2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye veee tabiki olmazsa olmazim limonlu yeşil çay...kırmızı acı pul biber metabolizmayı hizlandiriyormus. 3 litre su içildi hala devam ediyorum içmeye.

8 arabasıyla gitti canim şükür. Yarın normalime dönerim inşallah 😔
Hadi gözün aydın. insan geriliyor yaa ne kadar olsa. Annenin yanında rahat davranabiliyorsun .istediği kadar kalsin istiyorum ama kaynananın yanında maalesef rahat olamıyorsun. çok şükür bir sorunum yok arkadaş gibiyiz biz kaynanamla karşılıklı oturup sohbet edip gülüşebiliyoruz. ama yinede insan geriliyor rahat hareket edemiyor nekadar samımıza olsa insan ne zaman gidecekler diye düşünüyorunuzdur çoğumuz . Benim kaynanam bize gelince bütün yemekleri yapar, 2 ay boyunca evimi temizler ama insan yinede geriliyor iste.

8 arabasıyla gitti canim şükür. Yarın normalime dönerim inşallah 😔
aman susmazsın içine atmazsın safrancım . yine de sıktın canını .
benim de akşam sıkıntılıydı. stres oldum .
kaynanam koli yollamış bize . ayvalık tost ekmeği. taze lor . sepet peyniri. kıyafet , zeytinyağı vs .
bi sürü bi şey .
benim kendi stresim vardı. kimse bi şey yapmadı ama noluyor anlamadım .

eşinle konuşur halledersin sıkıntı olmaz inşallah. eşler bunun için var . söyleyip rahatlıycan safran :rapci:

Hadi gözün aydın. insan geriliyor yaa ne kadar olsa. Annenin yanında rahat davranabiliyorsun .istediği kadar kalsin istiyorum ama kaynananın yanında maalesef rahat olamıyorsun. çok şükür bir sorunum yok arkadaş gibiyiz biz kaynanamla karşılıklı oturup sohbet edip gülüşebiliyoruz. ama yinede insan geriliyor rahat hareket edemiyor nekadar samımıza olsa insan ne zaman gidecekler diye düşünüyorunuzdur çoğumuz . Benim kaynanam bize gelince bütün yemekleri yapar, 2 ay boyunca evimi temizler ama insan yinede geriliyor iste.
çok hamaratmış kaynanacaağzın. şanslısın .

günayyydınn.

yeni bir güne uyandık . güzel ve huzurlu geçer inşallah . :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

sabah yumurtalı ekmek yaptım .
öğlen için bulgur pilavı ve yeşil mercimek var .
sabah kalkınca fıstık yedim . baktım sehpada kase duruyor . yedim 1 avuç.
koşturup işe geldim .
nolcaktı ki başka. hep aynı şeyler.:KK47::KK47::KK47:

Günaydın yağmurlu bir ege sabahından gününüz aydın olsun sabah şu içerek güne başladım limonlu su 2 bardak sabah kahvaltısı glutensiz yulaf ezmesi ve yogurt içine organik tarcın ve keten tohumu kattım ve yeşil çay.

Günaydın yağmurlu bir ege sabahından gününüz aydın olsun sabah şu içerek güne başladım limonlu su 2 bardak sabah kahvaltısı glutensiz yulaf ezmesi ve yogurt içine organik tarcın ve keten tohumu kattım ve yeşil çay.
yaptın mı kahvaltını. maşallah sana. erkencisin.

aman susmazsın içine atmazsın safrancım . yine de sıktın canını .
benim de akşam sıkıntılıydı. stres oldum .
kaynanam koli yollamış bize . ayvalık tost ekmeği. taze lor . sepet peyniri. kıyafet , zeytinyağı vs .
bi sürü bi şey .
benim kendi stresim vardı. kimse bi şey yapmadı ama noluyor anlamadım .

eşinle konuşur halledersin sıkıntı olmaz inşallah. eşler bunun için var . söyleyip rahatlıycan safran :rapci:
Hayirdir canim neden strest oldun, kv ne guzel gondermis bir suru sey sen konusma ama onlarin ye canim ohhhh sefan olsun😊😊

Hayirdir canim neden strest oldun, kv ne guzel gondermis bir suru sey sen konusma ama onlarin ye canim ohhhh sefan olsun😊😊
yok adacım . konuşuyoruz zaten . o yönden sıkıntı yok .
yoruldum sanıyorum . ev iş arasında. çocukların kavğaları . yapılmayan ödevler . itirazlar . büyük oğlanın sınavları. hepsi üstüme geldi. ve engel olamadığım bi kaygı, stres, çarpıntı . ortaya karışık bi şeyler oldu.

Back
X