• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Geçmiş olsun bende de sancı halsizlik oluyor ,kendimde şunu farkettim eğer düzenli spor yaparsam ağrım az oluyor eğer yapmazsam çok.
Ben de ilaç almıyorum,bir yerde okumuştum ağrı olunca sabit kalmayıp hareketli olunca ağrı azalıyor diyordu.
Saol canim benim. bu çok faydalı bak ben ik 3 gündür spor yapmıyorum sadece yürüyordum bugün annemlerdir gitti spora tekrar başlıycam

Adet olma yada olamamayla ilgisi yok ağrının tabi olmayınca daha çok ağrı yapar sen İbrahim Saraçoğlunun kürlerine bak erken menapoz için falan yada hocaylada iletişime gecebilirsin inşallah şifa bulursun canım bir hafta ağrı çek zar bir ayda toparlanamıyor insan ben okadar ağrıdan bulantıdan sonra birde gripte yaka alırdım okadar zayıflamış tık ki birkaç gün kusunca insan yemek dahi yemek istemiyor ben e gün yemek yemiyor dum çorba dahil Allah çekene kolaylık versin inşallah
Doğru söylüyosun kuzum amin amin inşallah.

İlkindi ara öğünüm esmer glutensiz bulgurdan mercimek köftesi 2 dilim tavuk tabanlı diyet pizza 1 dilim türk kahvesi

Korunaklı tatil yapabilirsin çorbanın bitmesini beklemene gerek yok oteller korunaklı tatile hazırlanıyorlar. Bide kişiye özel tatil köyleri var evleri kiralayabiliyorsun sağlık kontrollerinden geçiyorsun tatilden önce sadece
O Türkiye'de geçerli sanırım burda öyle şeyler duymadım .

Ben Prag taraflarına gitmek istiyorum ama maalesef koronadan dolayı çekiniyoruz.

O Türkiye'de geçerli sanırım burda öyle şeyler duymadım .

Ben Prag taraflarına gitmek istiyorum ama maalesef koronadan dolayı çekiniyoruz.
Doğru turkiyede öyle yurtdışını pek bilmiyorum tek bildiğim şey kibristata aynı şey geçerli amerikadada gerisini gerçekten bilmiyorum ha bide manitayı biliyorum ordada bu alternatifler var

Doğru turkiyede öyle yurtdışını pek bilmiyorum tek bildiğim şey kibristata aynı şey geçerli amerikadada gerisini gerçekten bilmiyorum ha bide manitayı biliyorum ordada bu alternatifler var
Malta yazacaktım manita cıktı çok pardon ya delirecek birtürlü yazamiyorum 🙁🙁🙁🙁

Back
X