Evet canim silme ozelligi icin haliyi kaldirmak gerekiyor, bir de once supurtup sonra sildirince tum evi o arada sarj bitiyor kendini sarj edip oyle devam ediyor yani sarji tek seferle yetmeyeblir silmeye de kalkisirsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim silme ozelligi icin haliyi kaldirmak gerekiyor, bir de once supurtup sonra sildirince tum evi o arada sarj bitiyor kendini sarj edip oyle devam ediyor yani sarji tek seferle yetmeyeblir silmeye de kalkisirsak
Canin bence bu kez 20 kilo almayacaksin sen artik eski sen degilsin ve nirmal sinirlar icinde alacaksin benceHayal yaza gebelik planım var +20 olacağımO zamana kadar verebildigim kadar vermek istiyorum. 57 de kalıp 77 olmak var, 52 de kalıp 72 olmak var
![]()
Tamam canim. Teşekkür ederim.Canim bebimki de ben yokken supuruyor az once yuruyuse gittim geldigimde bitirmisti o nedenle uzaktan calisan alirsan iyi olur
Safrancim sakin azaltma kalori miktarini yoksa sonradan kas erime olasigi artar metobolizma.yavaslar ve sonrasinda daha cok kilo alirsin doyetisyenler 1100 kalorinin altina asla inmezler canin
Ayy ada inşallahCanin bence bu kez 20 kilo almayacaksin sen artik eski sen degilsin ve nirmal sinirlar icinde alacaksin bence
Banada allahım 38 beden olmayiAnlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.
Herkes sormuş sen de cevap vermişsin ileriki mesajlarda ama alıntıladım diye yazdım. Gerçi ne görev onu yazmamışsın gizli bi görev
Çok geçmiş olsun. Pozitif biri mi var temaslı mısınız? Rabbim şifa versin.
Gaza geldik duramıyoz
Allahım tez zamanda 56 kilo olup 50 kilo olmayı hayal ettiğim günleri bana da göster![]()
Gizli bir görev deil ayol evet turizmi bırakali çok oldu pazar günleri göreve gider ara sıra herkes gibiAnlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.
Herkes sormuş sen de cevap vermişsin ileriki mesajlarda ama alıntıladım diye yazdım. Gerçi ne görev onu yazmamışsın gizli bi görev
Gaza geldik duramıyoz
Allahım tez zamanda 56 kilo olup 50 kilo olmayı hayal ettiğim günleri bana da göster![]()
Anamm benim metabolizmam bundanmi durdu acaba benim toplasan gün içinde yeşillerim 1000 ancak ederCanim bebimki de ben yokken supuruyor az once yuruyuse gittim geldigimde bitirmisti o nedenle uzaktan calisan alirsan iyi olur
Safrancim sakin azaltma kalori miktarini yoksa sonradan kas erime olasigi artar metobolizma.yavaslar ve sonrasinda daha cok kilo alirsin doyetisyenler 1100 kalorinin altina asla inmezler canin
Here kuzum pazar günleri bir dizi izliyorum trt1 de akşamları ondan isteAnlıyorum, ben de buradan paylaşamam. Yüzümü de kapatsam içime sinmiyor nedense:) o yüzden paylaşmak istemiyorsan paylaşma hiç sorun değil.
Gaza geldik duramıyoz
Canim adaya sormuşsun kusura bakma ben 23 kilo verdikce alacagim kalori miktari biraz daha oldu 1675 kalori almam gerekti simdi biraz daha fazla almam gerekliymis mesala su 3.5 litre iciyordum bu miktar biraz daha düştü
Eger bir dusus varsa sebebi bu olabilir canimAnamm benim metabolizmam bundanmi durdu acaba benim toplasan gün içinde yeşillerim 1000 ancak eder
Galiba öyle kendime tekrar menü yapmam gerek deliricem 3 haftadır gram oynamadım bide tabi regl geldi üstüne tuz biber olduEger bir dusus varsa sebebi bu olabilir canim
Bir ara baya bir azalttin yiyemedin yemek canim ondan olabilir metobozlizma yavaslamis olabilir ama halledersin merak etme canimGaliba öyle kendime tekrar menü yapmam gerek deliricem 3 haftadır gram oynamadım bide tabi regl geldi üstüne tuz biber oldu
Hurma mi aldınKahvaltı
Kıymalı soğanlı 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
Peynir
Domates-salatalık-yeşillik
ara
2 hurma
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
Sıkıntıdan birşeyler yiyesim var![]()
Evet Ramazan yaklaştı diye markette her çeşiti vardı :)Hurma mi aldın![]()
Saol canim benim ınsallah olmazsa da acelem yok 1 ayim daha varBir ara baya bir azalttin yiyemedin yemek canim ondan olabilir metobozlizma yavaslamis olabilir ama halledersin merak etme canim
Biraz karmaşık anlattım demi hayalhatuncumGizli bir görev deil ayol evet turizmi bırakali çok oldu pazar günleri göreve gider ara sıra herkes gibi
Atistirmalik prKahvaltı
Yarım dilim ekmek
Peynir
ara
2 hurma
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
Canim hanı a ile başlayan market var hani harca harca bitmezKahvaltı
Yarım dilim ekmek
Peynir
ara
2 hurma
akşam
1 tabak tavuk sote
1 dilim ekmek
2 bardak ayran
Biraz karmaşık anlattım demi hayalhatuncumgizli görev deil ama görev iste nasıl oluyorsa bu hayat böyle geçiyor gizli gizli
![]()
Aklımda olsunAtistirmalik pr
Canim hanı a ile başlayan market var hani harca harca bitmezorda küçük diyet misirpatlaklari var kekikli ondan atistakik alabilirsin ben almıştım bugün küçük paket zaten baya doyuruyor.
sorun değil yaa
Aklımda olsun
Şimdi su kaynatıyorum neskafe yapacağım. Sırf ağzım boş durmasın diyeaslında limonlu etiform var evde ama karnım aç değil ki, öylesine de yemek istemiyorum canımın her istediğini.
Tam esitlenme olmadıysa da baya esitlendim.sporla ama. . Üst bacakta var biraz benim .. sporu yoğunlaştıran.o da gider her halde ama genetik bizde zaten zayıf kimse yok ailedeTostu cokkkkk severim ben cokkkkkk
Canim ben istemistim ancak sonra alt ve ust bedenini yazinca canlardimdim glzumde dilersen atmak zorunda degilsin olculeri yazinca anladim cunku
Benim de heo ust tarafti nadalcim biliyor musun cok sansliyiz aslinda eger ust bolgede ve karinda toolaniyorsa kilo tehlikeli tamam ama kilo verince tum bedenin esitleniyor kimi gorduysem bu sekilde cok guzel esitlendi