Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sen çok iyi hallediyordun canim, ama gerek duyduysan, diyetisyenden de al bir listeKızlar hastanedeyim eşimin kontrolü vardı diyetisyenden randevu aldım haftaya kilo koruma donemine giriyorum kendi basima halledemeyecegim koruma isini diyetisyenden tekrardan randevu aldim
Canım değerlerime baktirayim dedim hayır hafif baş dönmelerim başladı tüm tahlil yatıracakmış diyetisyen listesine uyarmiyom vallahi bilmiyorum en azından doğru bildiğim yanlışları öğrenirim diye düşündümBence sen çok iyi hallediyordun canim, ama gerek duyduysan, diyetisyenden de al bir liste
Çoğunu hallettim vallahi diyetisyen e gerek bile yok aslında da içim rahat olsun diye özel hastaneden randevu aliverdimBence sen çok iyi hallediyordun canim, ama gerek duyduysan, diyetisyenden de al bir liste
Bir değerlerine baksîn arada baktîrmak lazım dônemsel ihtiyaçlar değişiyor vücudunCanım değerlerime baktirayim dedim hayır hafif baş dönmelerim başladı tüm tahlil yatıracakmış diyetisyen listesine uyarmiyom vallahi bilmiyorum en azından doğru bildiğim yanlışları öğrenirim diye düşündüm
Kaklıç ekmeği Izmirin Kaklıç köyünde yapılan bir ekmek bi de karakılçık var o da güzelkaklıç ekmeee ne .
hiç duymadıydım .
az yemişsin . öğlen ne yedin şekerim .
akşam ne yiycen .
eve gidince ben de bulgur pilavı ve yoğurtd yedim
sonra az pankek kalmış ondan yedim biraz
az fıstık
ceviz
kıymalı patates yemeği yaptım .
böyle . çook yorgunummm.
uyuycaağğmm
ama işler de çok
ilk kez duydum .Kaklıç ekmeği Izmirin Kaklıç köyünde yapılan bir ekmek bi de karakılçık var o da güzel
çok güzelll
Yok canim dünkü kadın yüzünden çıktım benKîz bende bam yedim sandım ya![]()
Yani yine odayla bir Ilgın var hay seniYok canim dünkü kadın yüzünden çıktım ben![]()
haaaa . nolmuş kine . dur bakayım .Robot süpürge konusu varya bildirim geldi![]()
Bizim kîz robotu fazla ôvmûş biride fiyatı yûksek nesine ôvûyorsun tarzı konuşuncahaaaa . nolmuş kine . dur bakayım .
bilemedim nolmuş . anlamadım .
Yorumlar baya var. Hepsi burada felan da bu modelin yorumlarına bak. YouTube de kutu açılışı felan videoları oluyor onları da izle, yorumlara bak orda, ona göre karar ver.Safransari
![]()
Xiaomi Mop Pro Vacuum Robot Süpürge Cleaner Akıllı Süpürge Siyah Paspas Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Robot Süpürge Ve Paspas yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
o bayanın aynı markasının bi üst modeli sanıyorum .bunu beğendim. kafam allak bullak ama . bu güzel sanıyorum .
sersum da baksın . o bu markayı kullanıyordu
Sonra pesimi bırakmadı hakaretler bir gorsen komikti yani benim için üstüne alinmiş canımcim yazıp durdu yazıp durdu bunalttı ben cevap vermedikçe yazıyor cevap vermedikçe yazıyor evet övdüm çok begendigin bir süpürgeyi onu ilgilendiren bisey de yoktu yani çocukça bişeydi zaten ama pesimi birakmadiBizim kîz robotu fazla ôvmûş biride fiyatı yûksek nesine ôvûyorsun tarzı konuşuncatam mesajı unuttum ama bakînca gôrûrsûn