- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
hayır kafam iyice karıştı . çok fazla çeşit ve yuıutube de çok fazla video var . izledikce corba oldumNe yaptın süpürge de bir karar verdin mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayır kafam iyice karıştı . çok fazla çeşit ve yuıutube de çok fazla video var . izledikce corba oldumNe yaptın süpürge de bir karar verdin mi ?
Almışken bir de makina alAkşam yemeği
Bir porsiyon pırasa yemeği
Bir dilim ekmek
Birazdan yeşil çay icicem
Ama hala baskül alamadım eşim varya diyor bozulduğuna inanmıyor bizim çamaşır makinesi hareket ediyor çalışınca temizlik yaparken üzerine koymuştum alacaktım unuttum makine sıkmaya geçince üstünden atmış gürültüsüne kostüm iş işten geçmiştiama bahaneyle yeni alacam ama biraz vakit alacak yarın tartılamıycam şimdiden haber vereyim
⁴ yıllık makine geldiği günden beri böyle ne garanti birşey yapabildi nede aldığımız yer daha pes ettim yok çamaşırları katlayıp koyacakmışım ee ôyle yapıyorum sanki dönerken karışmıyor mu birbirineAlmışken bir de makina al![]()
Beğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorum bayadirSafransari tarçınlı ve karanfilli yeşilçaya bayıldım
boşuna kendimi zorlamışım Yeşilçay içerken, o kadar güzel bir aroma verdi ki.. demlenme aşamasında kabuk tarçın ve birkaç karanfille beklettim. Bundan sonra böyle içerim artık
![]()
Beğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorumSafransari tarçınlı ve karanfilli yeşilçaya bayıldım
boşuna kendimi zorlamışım Yeşilçay içerken, o kadar güzel bir aroma verdi ki.. demlenme aşamasında kabuk tarçın ve birkaç karanfille beklettim. Bundan sonra böyle içerim artık
![]()
Beyaz eşya şans işi biraz⁴ yıllık makine geldiği günden beri böyle ne garanti birşey yapabildi nede aldığımız yer daha pes ettim yok çamaşırları katlayıp koyacakmışım ee ôyle yapıyorum sanki dönerken karışmıyor mu birbirinene az nede çok çamaşır koyacakmışım ben anlamadım buna çamaşır koymak için gönlün varmı diye ki sorsam
Tamam canimKızlar beni de yarin mazur görün daha sonra tartılır söylerim
Canim günaydın evet haklısın bu geçen ay gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra git dişleri köküyle yarmam lazım dedi diş im kökleri batıyor o batığı almam lazım dedi hastanede antibiyotik bitti tam randevu alicam benimki ameliyat şeklinde olucak demisti bu gun oldu hala doktor randevulari dolu bu sefer ozele gidicem gecen hafta randevu alayim dedim özelden pandemi dolayisiyla ve vakarin yoğunluğunu bahane ederek kabul etmedi hasta bakmiyorum dedi aydaaa kaldim ortada kuzenim dişci benim onu aradim abla hemen merkeze dis hastanesine git randevu vermezlerse ozel hastaneye git dedi kiz dogruladi bana abla biz bile vaka yogunlugundan hasta kabul etmiyoruz dedi 3 gun once esimle ozel hastaneye kontrole gittiğimizde danismadaki kiza sordum doktor dis icin hasta kabul ediyormu diye günde 2 hasta bakıyormuş kabul eder dedi pazartesi günü bakıcam ama ramazana kadar dışarı çıkmayın diye anons ediliyor burda kafam cokkarisik zerdecalli şu ile macun haline getirip sürdüm agrimi aldi geçici olarak şimdilik bu şekilde idare ediyorum biraz tuzlu su gargarası biraz sarmisak tozu birazda karanfil yagiyla iadare etmeye calisiyorum dayanmaya calisiyorum pztesi kadar cok dayanamazsam zaten kurallara uyarak gitmem gerek kafam fena karisijDişin apse yaptiysa dr bişey yapamaz tanidik dr varsa bi antibiyotik ismi al onu kullan iltihabın gitmesi lazım öncelikle
Kuzum kizinin dis tedavisi icin simdiden gecmis olsun rabbim insallah sifasini verir canimBeğenmene sevindim canım. Bende internetten indirimden 6 kutu almıştım. içiyorum bayadir
Safranin da dedigi gibi bence de senin diyetisyene ihtiyacın yok canım
Artık koruma dönemine giriyorum kızlar sizlerin sayesinde hepinizin sayesinde kilomu dengeledim çok şükür hakikaten topigimizim adi gibi eğlenerek zayifladimWaaooww harikasın![]()
Gidemiycem artık vazgeçtim diyetisyenden canim çok şükürSafranin da dedigi gibi bence de senin diyetisyene ihtiyacın yok canım
ah canım ya. çok geçmiş olsun .Canim günaydın evet haklısın bu geçen ay gittim antibiyotik verdi 1 hafta sonra git dişleri köküyle yarmam lazım dedi diş im kökleri batıyor o batığı almam lazım dedi hastanede antibiyotik bitti tam randevu alicam benimki ameliyat şeklinde olucak demisti bu gun oldu hala doktor randevulari dolu bu sefer ozele gidicem gecen hafta randevu alayim dedim özelden pandemi dolayisiyla ve vakarin yoğunluğunu bahane ederek kabul etmedi hasta bakmiyorum dedi aydaaa kaldim ortada kuzenim dişci benim onu aradim abla hemen merkeze dis hastanesine git randevu vermezlerse ozel hastaneye git dedi kiz dogruladi bana abla biz bile vaka yogunlugundan hasta kabul etmiyoruz dedi 3 gun once esimle ozel hastaneye kontrole gittiğimizde danismadaki kiza sordum doktor dis icin hasta kabul ediyormu diye günde 2 hasta bakıyormuş kabul eder dedi pazartesi günü bakıcam ama ramazana kadar dışarı çıkmayın diye anons ediliyor burda kafam cokkarisik zerdecalli şu ile macun haline getirip sürdüm agrimi aldi geçici olarak şimdilik bu şekilde idare ediyorum biraz tuzlu su gargarası biraz sarmisak tozu birazda karanfil yagiyla iadare etmeye calisiyorum dayanmaya calisiyorum pztesi kadar cok dayanamazsam zaten kurallara uyarak gitmem gerek kafam fena karisij
Canim benim çok teşekkür ederim çok saol ınsallah rahatliycam dış ağrısı berbat çünkü rabbim kimsenin başına vermesinah canım ya. çok geçmiş olsun .
ağrı artarsa zaten bekmele canım . inşallah antibiyotikler işe yarayacak . rahatlayacaksın.