• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Isin sırrı porsiyon söylememekteymiş tamam şimdi oldu ben de kendine de sipariş verip bikac çatal alinca birakiyorsun sanmıştım ben de cok coookk sevdigim bisey degilse artik tadımlık yiyebiliyorum tatlıları hatta cogu zaman hic yemem evdekilere yaparim ama yemem geçen yine fistikli baklava aldilar o kadar ısrar etti esim ama yemedim
Yok canim kendime soyleyip para verip bi de 3 catal almazdim ahahah😊 tebrik ederim zezecim sen de zaten aynisini hatta yemeyerek daha fazlasini yapiyormussin😊

Isin sırrı porsiyon söylememekteymiş tamam şimdi oldu ben de kendine de sipariş verip bikac çatal alinca birakiyorsun sanmıştım ben de cok coookk sevdigim bisey degilse artik tadımlık yiyebiliyorum tatlıları hatta cogu zaman hic yemem evdekilere yaparim ama yemem geçen yine fistikli baklava aldilar o kadar ısrar etti esim ama yemedim
Offf ben tatlıya hayır diyemiyorum az yemeyi bilmiyorum ama evede yapmıyorum banane onlarda yemesin😜

Hayal bende yazmaya utandım, sen yazınca iyi bari çok pis degilmisim dedim 🤭 benim eşim de forma giyiyor, ütü de gerekmiyor. Eşim de bende hiç terleme olmaz, makine 8 kilo, normal düzende haftada 2 çalışıyor. Bir beyaz bir renkli veya bir siyah bir renkli gibi.

Tabi çocuk sayısıyla da orantılı, benim bir tane olunca daha az çamaşır oluyordur.
Ama senin az olur kuzum

Eşinin polis hatası kutlu olsun
Ve
Adaaa cim.senin de eşinin kutlu olsun.

Eskiden bu kadar kirli çıkmazdı bizim de

Kahvaltı
1 yumurtalı menemen
Çeyrek bazlamanin yarısi (1/8 bazlama😊)
Peynir

Ara
2 dilim armut
Yarım mandalin (kızımın tabağında kalanlar)

Akşam
1 tabak kısır
1 bardak ayran

Dün aksam bazlama yapmıştım, Ramazan'da sahurda eşim için, kahvaltıda ondan yedim. Eki Görüntüle 2822067
Oooo
Çok güzel.
Sen sahur yapmıyor musun safrancim

Offf ben tatlıya hayır diyemiyorum az yemeyi bilmiyorum ama evede yapmıyorum banane onlarda yemesin😜

Sabah 2 hurma bir ceviz 1 tatli kasigi tahin
Oglen 1 kasik tahin oekmez bikac badem 2 kepce corba
Ikindide profiterol yaptim bi tane yedim
Aksam kabakli pirinc yaptim pirimc derken tum yemekte 3 kasik vardi 4 kasik yedim 1 dilim misir ekmegi 7 zeytin
Bak gör nadal, profiterol yapmış, 1 tane yeyip durabilmis 😄

Bu aksam manti kapattik biz de .pisirdik yedik

Eklentiler

• IMG-20210410-WA0083.webp
    IMG-20210410-WA0083.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 28
Canım vermek için değil almamak için özen göster ben 76 ya gelince birlikte 70 e ineceği inşallah bak sende benim gibi 85lere dayanmıştın neredeyse 10 kilo verdin bu seni motive etsin bende ümitsizliğe kapıldıkça 2 ayda 6 kilo az mı diye kendimi tokatlıyorum:KK67:
Haklısın canım üstüne koymayım da ,beraber verelim inşallah 💕💕

Bu mercimekli krep tarifi. Bundan 2 tane çıkıyor.

Mercimekli ekmekten 16 dilim çıkıyormuş.
Her ikisinide yaptıkça foto atarım 👍
Tamam mercimek ekmeği bu kareni duymamıştım ekmekçi yaptim ama kabarmadı benim çok oldu yapalı bide buzluğa veya dolapta saklayın canim çok çabuk bozuluyor mercimek ekmeği maya olmadığı için icinde

Back
X