• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eve gittim . mercimek çorba, havuç salatası yaptım. tavuk aldım marketten . pirzola olandan . soğan ve sarımsak çektim rondodan . ona buladım . kaldırdım dolaba
bir de pirinç ıslattım. akşama pişer . hava güzel sanırım bunları evde tutamam . her şey hazır olsun ki ben de çıkayım gidince hemen
zaten hava çok iyi .
sanırım dışarı çıkarız işten döner dönmez .

kız daha eve gittiğimde tutturdu. aşağıda bisiklet sürcem.
hayır deyince
o zaman paten süreyim . patenleri aldı ayakkabıları giydi. maskeyi taktı
izin vermedim . zaten kısıtlı sürem var . onun inmesi çıkarmak için dil dök. aman aman .
akşama artık . kısmet . inşallah.

safran robot geldi mi . foto atsana. memnun musun .
Geldi canim, memnunum. Şu an basım ağrıyor yataktayim, müsait zamanda foto atarım.
Benim eski 800 w idi. Bu 2000 w. Performans çok iyi. Birde normalde 2 bıçaklı oluyor robotlor, bunun 4 bıçak olması da baya güzel.

hahahah. seni 18 yaş altı sandı hayallll:KK53::KK53::KK53:

biz de bayramlık almayız öyle.
ev dolu zaten yani. ne gerek var .

bugün de bana sordular markette . üniversite öğrencisi misiniz ?
logo olan sweetden giydim bugün .
maske olunca hepten bilemiyorlar yazık:KK53::KK53:
Aldım canım ben:) kuzenimin düğünü de var bayramın son günü, mecbur aldım. Yani beklenti oluyor, özenmemişsin gibi oluyor. Bir de ben bakıyorum her şey yeni gibi ama özel bir günde giymeye çıkarınca eski olduğunu anlıyorum. Yani işe giydiğim şey yeni gibi geliyor gözüme, bir misafirlik için elime alınca beğenmiyorum. İşe fazla özenmiyor da olabilirim 😄😄
Geldi canim, memnunum. Şu an basım ağrıyor yataktayim, müsait zamanda foto atarım.
Benim eski 800 w idi. Bu 2000 w. Performans çok iyi. Birde normalde 2 bıçaklı oluyor robotlor, bunun 4 bıçak olması da baya güzel.
Güle güle kullan canım

anladım canım , çok iyi sevindim memnun kalmana. uygun da aldıydın hem.
aman kalkma sakın
atarsın sonra
dikkat et .

Aldım canım ben:) kuzenimin düğünü de var bayramın son günü, mecbur aldım. Yani beklenti oluyor, özenmemişsin gibi oluyor. Bir de ben bakıyorum her şey yeni gibi ama özel bir günde giymeye çıkarınca eski olduğunu anlıyorum. Yani işe giydiğim şey yeni gibi geliyor gözüme, bir misafirlik için elime alınca beğenmiyorum. İşe fazla özenmiyor da olabilirim 😄😄

Güle güle kullan canım
aynı öyle oluyor hayal cım .
yepyeni gibi görünen bi şey özel bi yerde hep şıkır şıkır insanların içinde bakınca eski duruyor . haklısın . bana da olur . :KK53:

Ahh kıyamam ağlayana kadar dayandım diyorsun..:confused::confused:
Ahhh sersumcum 4 yil dayandim valla
aaa . bak bilmiyordum .
şimdi nasıl yapıyorsun sahuru. yine aynı mı.
Simdi hic sahur yapmiyorum canim ahahhaha
Kızlar benim oruç bozuldu 🤣🤣
Zaten şansımı denemiştim ama olmadı. Yarına inşallah.
Bir şey yemeyi düşünmüyorum, sıvı tüketirim. Kahve içerim hurmalı toplarla:KK53:
Sonuçta sahurda yedim, zaten yarına da hazırlık gibi olur, geçiş gibi olur yemeye gerek yok.

Vee size güzel bir haber. 1 saat önce tartıldım 58.8 kilo çıktım 🥳🥳
yazlıklara el attım geçen sene olmayan şeylerden olanlar var ne mutlu 😍😍😍
Bu arada 4 günde 1 kilo vermedim aslında ben geçen hafta vermiştim ama regl dolayısıyla tartıya yansımadı. Hatta yazmıştım da haftaya böyle devam edersem ümitliyim diye. Şükür 58’i gördüm darısı 57’ye ve tabii ki isteyen herkese...
Vayyy vayyyy bravo canim😊 ben hatirliyorum bu arada eski gunkeri sen 56 kiloydun cnm
Akşam haberlerinde tam kapanma gelecek yaxiyodu bugün belli olacakmış zor geçer evde ya ahh en son 12 sene önce tutmuştum ben oruç ah ah kendimi çok suçlu hissediyorum bütün ibadetlerimi yapıyorum allah kabul ederse bir oruç tutamıyorum sık sık bayılırdım 12 sene önce sonrada hashimata ilaçları bide başka ilaçlar sabah yedide içmem gerektiği için tutamiyoom🙁🙁🙁🙁
Canimcim senin saglik durumun musait drgil canini uzme, ustelik oructa amac nefis terbiyesidir, sen zaten gunluk hayatta da bunu yapiyorsun, babam mesela asla oruc kacirmaz ama iftardan sahura kadar midesini patlatana kadar yer, ne anladiysak o oructan, oruc sadece ramazan ayinda degil yilin tum zamani az yiyerk yapilmali bnce
Olacak gibi duruyor söyle sanırsam hafta sonu yasaklarının aynısı gibi olur 10 5 marketler açık olur bide seyahat kısıtlaması olması lazım ya insanlar otobüslerle akin akin buralara yerleşiyor artık buralar dışardan diğer ilklerden gelenlerle doldu ev kalmadı yaa ev alacaktık biz emlakçılar bütün evler satıldı diyolar deliricem bizim bulunduğumuz ilçe küçük il gibi oldu düşün
Ayy canim görcemler bodrumdan ev alacakti, bulamadilar onlar da, nufusu olmus istanbul gibi, izmir ve cevresi de oyleymis hatta ege komple o hale gelecek sa irim

Vayyy vayyyy bravo canim😊 ben hatirliyorum bu arada eski gunkeri sen 56 kiloydun cnm

Canimcim senin saglik durumun musait drgil canini uzme, ustelik oructa amac nefis terbiyesidir, sen zaten gunluk hayatta da bunu yapiyorsun, babam mesela asla oruc kacirmaz ama iftardan sahura kadar midesini patlatana kadar yer, ne anladiysak o oructan, oruc sadece ramazan ayinda degil yilin tum zamani az yiyerk yapilmali bnce

Ayy canim görcemler bodrumdan ev alacakti, bulamadilar onlar da, nufusu olmus istanbul gibi, izmir ve cevresi de oyleymis hatta ege komple o hale gelecek sa irim
Aynen öyle canim nüfus doldu valla

İnşallah yine olacağım canım. Bir daha almamak üzere vermek istiyorum artık.

Çok pis gaza geldim :KK53:
Max beden kışlıkları en üst dolaptaki hurca kaldırdım. Bol geliyor çünkü.
şimdi burda 2 kilo vermiş gibi gözüksem de ben daha önce kendi kendime başlamıştım ve o zaman 66 idim. Yani evveliyatı var kilomun. Ocakta 60-61’ken gruba katıldım. Yoksa 2 kiloda kaç beden değişebilir insan :)

Çok pis gaza geldim :KK53:
Max beden kışlıkları en üst dolaptaki hurca kaldırdım. Bol geliyor çünkü.
şimdi burda 2 kilo vermiş gibi gözüksem de ben daha önce kendi kendime başlamıştım ve o zaman 66 idim. Yani evveliyatı var kilomun. Ocakta 60-61’ken gruba katıldım. Yoksa 2 kiloda kaç beden değişebilir insan :)
Buraları bırakınca +5 oluyor bak ;)

Sahur
2 yumurta 2 kaşık yulaf ile omlet
2 kk peynir
1 ceviz

İftar
3 zeytin, 1 lokma pide
1 kepçe
4 köfte 4 dilim patates
Salata

Şimdi de
IMG_20210413_193418.webp

Sahura kadar, su ve yeşil çay içerim.

Sahur
1,5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 dilim ekmek
1 ceviz
Yeşillik

ara
Latte
2 hurma topu

İftar
1 kepçe tarhana çorbası
Fırında somon (Avuç içi kadar)
3 kaşık mantı

Hem “iftar-sahur” hem “ara öğün”🤣🤣

Sahur
2 yumurta 2 kaşık yulaf ile omlet
2 kk peynir
1 ceviz

İftar
3 zeytin, 1 lokma pide
1 kepçe
4 köfte 4 dilim patates
Salata

Şimdi de Eki Görüntüle 2824575

Sahura kadar, su ve yeşil çay içerim.
Ya çok hızlı yemek yiyoruz. Ki yemeği her lokmayı 10 a kadar sayarak yemeye çalıştım yavaş olsun diye Türk kahvesi öncesi akşam namazi bile kilmistim.

Yeni tarifle geldim:)

1 çay bardağı leblebi
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tahin
Leblebiyi un kıvamına getirip hepsini karıştırdım ve kakaoya buladım. İçini yarın akşam gösteririm inşallah. Şimdi yemeyeceğim.

Eki Görüntüle 2824658
Eline sağlık çok güzel görünüyor

amannn daa . doğum günüsü mü gelmiş prensesin . doğum günü kutlu olsun ..
2 yaşında oldu demi
büyüdü be annesi.
tam yaramazlık zamanı , karıştırma zamanı. sana oturmak yok yalnız :KK53: :KK53: :KK53:

Eki Görüntüle 2824070
Evet canım 2 yaşında oldu hepinize teşekkür ederiz teyzeleri😍😘
Doğum günü kutlu olsun 🥳🥳
2 sene önce sen doğum yaptığında adanadaydım ve yanlış hatırlamıyorsam ya 54 ya 56 kiloydum :cry:
Evet bende hatırlıyorum o kiloda olduğunu bende yaklaşık senin 2 katındım doğuma giderken 98 kiloydum :KK53:

Back
X