Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canim size basladigimda 84 filandim surdan biliyorum 15 gündür falan durmustu 84 te guruba geldim 1 hafta sonra kilolar gitmeye basladiÇok güzel vermişsin maşallah.
Bizim gruba geldiğinde kaç kiloydun peki? burda kaç kilo verdin onu merak ettim
Canım iyi gidiyorsun beslenme olarak, sakın pes etme ve moralini bozma.yaa bende erken tartıldım galiba ve de regl olucam ve ve ve tartım bozuk yinede yazayımm ama
rumuz: okuyucuu
boy: 1.62cm
ilk hedef: 60
geçen hafta ; 65,6
bu hafta ; 65,6
fark : 0
Canim akşamları kayinvalidende misinsahur;
peynir
dilim ekmek
salata
zeytin
iftar;
çorba
2 kaşıkta kayınvalidem ısırgan otu çorbası gibi birşey yapmış ondan yedim beğenemedim
1 kaşık pilav 1 kase salata yanına
süt mısır yedik sonrasında gece
çay
Hizli hizli git birsey olmaz canim gitsin hepsi ama ac kalmadan tabiki o kismi onemliKızlar saat kaçta tartılmamız gerekiyor bilmiyorum ama ben tartıldım bildirimde bulunuyorum.
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta : 58.2
Fark : - 1700 g
700 gramını geçen hafta verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta 1 kilo gitti bence. Böyle hızlı vermek de korkutuyor beni, pek normal değil gibi![]()
Yok canim 6 tane cikti ama istersen hindistan cevizini falan cogaltablirsin 10 tane cikar o sekilde ben antep fisyigi seviorum da cokcok gelsin istedim tadiCanım 10 liralık fıstıktan 4 tane mi çıktı peki?
Ben de o sekilde icerim soya sutu veya badem sutuyle biz esimle sut ve sut urunlerini kestik tamamen belki bazen yogurt yeriz cok nadir peynir, esim gluteni de kesti dun glutensiz ekmek yapti kendine cok guzel olduNescafeyi artikbadem sutuyle iciyorum kizlar normal inek sütünü biraktim evde badem sutu sut yaparken cikan posalardan peynir yapmaya basladim cok saglikli oldu inanin ama normal sut gibi deil tabi o baska mesele
Tamam canım. Aslında bu ölçüden 4 tane mi çıkıyor demek istemiştim ama Antep fıstığına vurgu yapmışım gibi olmuş sonradan fark ettim :)Hizli hizli git birsey olmaz canim gitsin hepsi ama ac kalmadan tabiki o kismi onemli
Yok canim 6 tane cikti ama istersen hindistan cevizini falan cogaltablirsin 10 tane cikar o sekilde ben antep fisyigi seviorum da cokcok gelsin istedim tadi
Ben de o sekilde icerim soya sutu veya badem sutuyle biz esimle sut ve sut urunlerini kestik tamamen belki bazen yogurt yeriz cok nadir peynir, esim gluteni de kesti dun glutensiz ekmek yapti kendine cok guzel olduonun hic kilo problemi olmadigi gibi cok da zayif bnce ama o sagligi icin şeyetti
sen de iyi yapmissin canim bnce
Oy oyhayal_hatun canim bak bu benim antep fistikli kurabiyem icinde hic karbon yok, 10 tl lik toz antep aldim, hindistan cevizi, tahin, ve azcik bal koydum parmagimda bastirip uzerine de ceviz ekledim, azcik cok az pisirdim
![]()
Vay çok çok iyiiiKızlar saat kaçta tartılmamız gerekiyor bilmiyorum ama ben tartıldım bildirimde bulunuyorum.
Rumuz: Hayal Hatun
Başlangıç tarihi : 22 Ocak 2021
Başlangıç kilo: 60.8
Geçen hafta: 59.9
Bu hafta : 58.2
Fark : - 1700 g
700 gramını geçen hafta verdiğimi düşünüyorum. Bu hafta 1 kilo gitti bence. Böyle hızlı vermek de korkutuyor beni, pek normal değil gibi![]()
Çok iyi canımDemiii cok mutluyum farketmemustim ne kadar cok kilo verdiğimin daha fazla vermiycem artik canim
Vegan mutfağı olmuş tam.Nescafeyi artikbadem sutuyle iciyorum kizlar normal inek sütünü biraktim evde badem sutu sut yaparken cikan posalardan peynir yapmaya basladim cok saglikli oldu inanin ama normal sut gibi deil tabi o baska mesele
siz de vatana doğru yol alıyorsunuzHizli hizli git birsey olmaz canim gitsin hepsi ama ac kalmadan tabiki o kismi onemli
Yok canim 6 tane cikti ama istersen hindistan cevizini falan cogaltablirsin 10 tane cikar o sekilde ben antep fisyigi seviorum da cokcok gelsin istedim tadi
Ben de o sekilde icerim soya sutu veya badem sutuyle biz esimle sut ve sut urunlerini kestik tamamen belki bazen yogurt yeriz cok nadir peynir, esim gluteni de kesti dun glutensiz ekmek yapti kendine cok guzel olduonun hic kilo problemi olmadigi gibi cok da zayif bnce ama o sagligi icin şeyetti
sen de iyi yapmissin canim bnce
Bu olcuden 6 tane diyeyim o zaman cnmTamam canım. Aslında bu ölçüden 4 tane mi çıkıyor demek istemiştim ama Antep fıstığına vurgu yapmışım gibi olmuş sonradan fark ettim :)
6 tane cikti cnmcimOy oy
Enfes
4 tane.mi cıktı kuzum
Un yok ya az pişirdin pissmese bi olurmuş yani
Vay çok çok iyiii
Çok iyi canım
masalsı 78 ler
Korumaya mi geçtin artuk
Ben veganim diyeblirim belki ama esim degil cnm o etcilVegan mutfağı olmuş tam.siz de vatana doğru yol alıyorsunuz
Ivetttttttt en saglikli sütler bunlarBu olcuden 6 tane diyeyim o zaman cnm
6 tane cikti cnmcim
Ben veganim diyeblirim belki ama esim degil cnm o etcil![]()
Nasıl olduğumu sormuşsun düşündüğün için çok teşekkürler canım bikac zamandır bi sıkıntımız vardı şükür sonu güzel oldu o yüzden mutluyumEvet esim de ondan korktu ama sagolsunlar kumasci yanlis anlamis dediler halledecekler insallah, sen nasilsin bu arada canim nasil gidiyor hayat?
Evet ekstra kilo verme olmasa bile sen normal seyrinde devam ederein az ama oz kalici gidiyor ne guzel cnm, yedigin de normaldi dun benim fikrimce
Hayirli cumalar canim
Vayyy arkadasim 78 e ne ara dustun sen masallah masallah sana
Canim hayırlı olsun kardeşinin nişanı.Kilo bildirimi
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark : --- 300 gr
Şaka gibi Ramazanda da veremicem galiba normalde bu kadar aç karnina 1 kiloya yakin vermiş olmam lazimdi.Sinirim iyice bozuluyor vücud kendini kilitledi resmen
Teşekkürler canımCanim hayırlı olsun kardeşinin nişanı.
Allah tamamını erdirsin.
Hayırlı olsun canımNasıl olduğumu sormuşsun düşündüğün için çok teşekkürler canım bikac zamandır bi sıkıntımız vardı şükür sonu güzel oldu o yüzden mutluyum
Bayram sonrası kardeşim nisanlanacak insallah onun koşuşturması var, bohca falan hazırladık geline, kardeşlerine ceyizler derken uğraştık biraz
Canım bu hafta çok iyiydin önümüzdeki hafta da aynen böyle devam et, bakalım yine direnç gösterecek mi vücudun.Kilo bildirimi
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom : 61.1
Bu haftaki kilom: 60.8
Aradaki fark : --- 300 gr
Şaka gibi Ramazanda da veremicem galiba normalde bu kadar aç karnina 1 kiloya yakin vermiş olmam lazimdi.Sinirim iyice bozuluyor vücud kendini kilitledi resmen