- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Allah korusun bir daha yaşatmasın..Sizin oralarda yağmur varmi kizlar ya burda hava iki gundur cok sıkkın bunalticiyagmur olmasada kara kara bulutlar var karadenizin havasi gibi is geregi karadenize gitmistim bir ay ruhum kararmisti deprosyana girmistim ben döndüm ordan iki gundur ruhum sıkıldı yagmurda yagmuyor sıkıcı boğucu bir sicakdalga var 2 gundur sarsilip duruyoruz depremle aksama kadar sarsiliyor en son izmir depreminde o korkuyu yasamistim vallahi rabbim kimseye yasatmasin
Ben de kasvetli havayı hiç sevmem.Ankara 2 gündür güneşli neyseki..
Kapatttim

Aynen canım sabırsersum canim giderayak böyle yapmaları hiç iyi olmamış. Neyse 5 hafta daha sabir

sersum az sabır boşver 5 haftan kalmış surda sonrasını düşün rahatlamaya bak

İl içi ketem canım. Normalde 3 ay ama ben 5 hafta sonra izinlerimi başlayacağım inşallah..sağol canımO zaman göz atmıştım mesajlara, bu kadar büyütecek ne var anlamadım. Abartmışlar sanki. Boşver.
Canım nereye çıktı görevlendirme? Başka hastane mi, başka şehir mi? 5 hafta görevlendirme için uzun geldi bana. Allah kolaylık versin.

Sağol canım il içi neyseki ama can sıkıyor işteCanim neden bu kadar buyutmusler anlamadim olayi tam blmiorum sen supurgeye yorum yaptim demistin sadece onu hatirliyorum ne garip i sanlar var
Sersumcum tayinin nereye cikti neden cikarmislar cnm, neyseki 5 hafta var emeklilige lutfen uzme kendini canim ha gaytet bitecek