evi terkeden sensin ama. terketmeyecektin.Benim için her ne düşünüyorsani iyi yada kötü umarım birgün beni anlayacak hale gelirsiniz... Ayrıca ben boşanma tarafında da değilim boşanma mahkemesini ben acmadim bilip bilmeden yeter artık konuşmayın hiçbiriniz
Ben bu arkadaşın yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.
evi terkeden sensin ama. terketmeyecektin.
Madem hazırda cv in var. İşyerlerine gondermenizi tavsiye ederim.Canim sana özelden okul numaramı Şifremi vereceğim gör bak tatmin ol tamam mı haa cv mi de yollayayım belki hem tatmin olursun o konuda da hemde bildiğin bi yer varsa yardimci olursun bu kadar çelişki aramaktansa
paran yok ama 3-4 ay önce umre planı yapıyordun.Evi ben terketmedim hastane köşesinde oğlum ve ben terkedilmistik eski konularımi bilmiyorsanız yada birse bilmiyorsanız bu senin bilmeden konuşmana hak verecek birsey olduğunu zannetmiyorum
Madem hazırda cv in var. İşyerlerine gondermenizi tavsiye ederim.
paran yok ama 3-4 ay önce umre planı yapıyordun.
sağlık sektöründe çalıştın ama hatırlamıyorsun.
ilginçsin.
bofobof canım hangi şehirdesin ben ankaradayım belediyelerin yardım büroları var..oralara başvurmanı tavsiye ederim..
işkur meslek edindirme kursuna gönderiyor ve günlük harçlığını veriyor 20 25 tl günlük 6 ay sürüyormuş galiba sonra işverenler oraya gelip personel alımı yapıyormuş..
bunu bir araştırabilirsin..
gittiğin üniversiteyle görüşebilirsin en azından devamsızlık yapma konusunda.. ya da okul içinde bir işe yerleştirebilirler kantin cafe falan gibi..
annen mecbur o çocuğa bakacak..
ben boşanırken mor çatı'yı aramıştım.. bence sende ara kadın sığınma evlerini araştır mutlaka.. okuluna devam eder bebeğine bakarsın.. mutlaka araştır madem internetin var çabala canım mücadelenden asla vazgeçme..
o birikimi evladına saklamak yerine umre planı yapan öğrenci.Elimde birikimi vardı biraz demistim demi sana da cicim yaa :) :) o zamanlar evet öyle bir imkanım vardı birikimimden dolayi ama su an öyle değil
Öner yoksa postumu burda oyalanmana da gerek yok diye düşünüyorum sabah sabah daha ciddi işlerin olabilir
o birikimi evladına saklamak yerine umre planı yapan öğrenci.
çalışıp evladına bakmak yerine okulunu ihmal etmeyen öğrenci.
soğuk evde çocuğunu barındıran ama çalışmak yerine okula devam eden öğrenci.
birikmişine güvenip umre planı yapacak kadar aklı olan ama resmi kurumlar ve kişilerden burs almayı ihmal edecek kadar garip bir insan.
nereden tutsak elimde kalıyor.
velev ki ben yanıldım, sen doğrusun. bu kış geçene kadar bebeği babasına vermelisin.
konu açarken bebeğimi kimseye emanet edemem diyerek ailevi bir sürü gerekçe sıralıyorsun, çalışamayacağınla ilgili.
umre planı yaparken, bebeği kime emanet edecektin?
bak canım. sanalda gaza gelmem. yüzyüze konuşmayı ve tartışmayı tercih ederim. yoksa yalanın bana dokunmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?