Her gün bir kaosun içindeyim..

Testlerde bir sorun yok hatta genetik test yaptırdık oda tertemiz geldi. Ay kontrollerinde doktorumuz hiç bir sorun olmadığını söyledi. Kafasını tutuyor ve zamanında desteksiz oturmaya başladı.
Kan tahlili bu ay sonunda detaylı şekilde yapılacak. Aşı ve ilacları gerektiği şekilde alıyor ve yaptırıyoruz

Ben de sorayım
Göz muayenesi yapıldı mı
Net gördüğüne emin misiniz

Allah yardımcın olsun canım eltimin oğlu böyleydi okadar ağlardıki simsiyah olurdu asla susmazdı birgün gittik kolu alçılı galiba annenin tahamülü bitmişti bişey oldu ama üstelemedik, sonrasında ağlamaktan galiba poposunda basur benzeri birşey olduğu söylendi tedavi oldu bir süre sonra sustu ama çeken bilir zor

Kas ve iskelet sistemiyle alakali acaba agri / sizi gibi birsey mi yasiyor diye sordum bunlari. Sevindim fiziki bir sorunu olmadigina.

Gozlemlemissinizdir eminim, ne oldugunda agliyor size gore?

Maddi durumunuz nedir kanka, bence birkaç saatliğine bakacak bakıcıya mutlaka ihtiyacın var dinlenmen gerek. Anneleri geç, onlar da yaşlı muhtemelen onlar da cok da tolerans gösteremiyorlardır. Etrafımda gördüğüm kadarıyla bebeklik dönemini atlatma = yari zamanli bakici + kimizi şarap stogu + bolca sabir

Son düzenleme:
Aynıyız o halde..
Evden çalısıyorum diye ve belki azıcık kafam dağılır diye çalışmayı tercih ettim ama zorluk üstüne zorluk ekledim.
Kendi başına oyalanabiliyor mu?
Bizimki asla onun alanında olmalıyım ve hatta onunla temas halinde olmalıyım sürekli. Boşluğum asla yok. Sürekli mız mız benimde modum düşüyor yaranamıyorum mutlu edemiyorum gibi geliyor bıktım tam anlamıyla..

Kas ve iskelet sistemiyle alakali acaba agri / sizi gibi birsey mi yasiyor diye sordum bunlari. Sevindim fiziki bir sorunu olmadigina.

Gozlemlemissinizdir eminim, ne oldugunda agliyor size gore?
Hiç bir şey yokkende ağlıyor,oyun oynarkende yemek yerkende otururkende altını açarkende kalkarkende uyku arasındada kısacası hep hep

Kırımızı şarap içecek boşluğum yokki yoksa en ağır antidepresana sarılırdım
Şaka bir yana bakıcı kısmını düşünüyorum ama zorlayabilirde maddi acıdan. Off off bilemiyorum gerçekten işin içinden çıktığım noktada cocuk üniversiteli olacak sanırım.

Yegenim boyleydi. 7 aylik dogdu ona bagladilar once. Ama hic susmadi. Gitmedik doktor birakmadi abimler. 1 yasini doldurdugunda bicak gibi kesildi aglamasi. Umarim sizinki de sakinlesir kisa zamanda. Zor gercekten, insanda psikoloji kalmiyor.

Yegenim boyleydi. 7 aylik dogdu ona bagladilar once. Ama hic susmadi. Gitmedik doktor birakmadi abimler. 1 yasini doldurdugunda bicak gibi kesildi aglamasi. Umarim sizinki de sakinlesir kisa zamanda. Zor gercekten, insanda psikoloji kalmiyor.
Sebepsiz ağlamalar değil mi?
Bizimki 38+4 doğumlu. Allahım nolur kesilsin ağlamalar mesela bugun her zamankinden biraz daha fazla huzursuz. Anneme teslim ettim ve odaya hapsettim kendimi. Kulaklığımı taktım..

Sorunsuzdu aslında. Epidural anestezi sezaryen ile doğum oldu. Herhangi bir soruna ve olumsuzluğa şahit olmadım. Osteopata hiç görünmedik

Bazi bebekler dogum kanalindan gecmediginde bazi hareketleri yapmadan dogdugu icin basta, boyunda kasilmalar olabiliyor. Osteopat bunlari kontrol ediyor, genelde masaj yoluyla bebegi rahatlatiyorlar. Imkaniniz varsa gorunmekte fayda var.

Bazi bebekler dogum kanalindan gecmediginde bazi hareketleri yapmadan dogdugu icin basta, boyunda kasilmalar olabiliyor. Osteopat bunlari kontrol ediyor, genelde masaj yoluyla bebegi rahatlatiyorlar. Imkaniniz varsa gorunmekte fayda var.
Bunu bilmiyordum acıkcası teşekkür ederim bi araştıracağım

Maalesef daha kendi başına oyalanamıyor. Keşke oyalansa biraz. Benimki açıkçası benden pek hoşlanmıyor da temas halinde olmayacağız ama aynı yerde olacağız. Odadan çıktığım an yaygarayı koparır aynı düşünceler beni de sık sık yokluyor. Ne yapsam olmuyor bakamıyorum beni sevmiyor diye diye yedim kendimi. Bıktım diye çok çığlık da attım annelerle konuşmak iyi geliyor ama benzer durumlarda olanları gördükçe duydukça durumu normalleştiriyorum zaman lazım biraz daha sabredelim bakalım

Aynı şeyleri hissediyorum. Sanki bebeğim beni sevmiyor istemiyormuş gibi geliyor yoksa bir bebek annesinin kucağında neden sakinleşmesinki diye düşünüyorum çoğu kez..
Yoruldum ama cok yoruldum. Yani zamana bırakalım evet uykusuzluk dengesizlik yorgunluk her şey bir arada. Nefes alamıyorumki

İşe ara verebilme imkanınız var mı. Ben dediğim gibi çalışsam yapamazdım. Ev işini bile yapamıyorum ilk zamanlar karnımı da doyuramıyordum aç kalıyordum eşim işten gelene kadar Allahtan şuan karnımızı doyurabiliyorum. Az önce öğle uykusu olarak 25 dk uyudu hemen tavuk makarna falan koydum ocağa inşallah büyüdüklerinde rahat ederiz sakinleşirler biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…