Bence supersin cnmEki Görüntüle 1693026 bi yarım saat önce yediğim öğlen yemeği
Haşlanmış bol karabiberli tavuk
Yanına bol limonlu salata
Büyük bardak su
Afiyet olsun inşallah hedefine ulaşırsınEki Görüntüle 1693026 bi yarım saat önce yediğim öğlen yemeği
Haşlanmış bol karabiberli tavuk
Yanına bol limonlu salata
Büyük bardak su
Teşekkür ederim :)Bence supersin cnm
Teşekkür ederim çok sağol :)Afiyet olsun inşallah hedefine ulaşırsın
Teşekkür ederin :)Boyle resimli koyan gunluklere bayiliorum her gun takip ederim ben seni
Resim koyamiorum her zaman cnm ya 2 gruba yaziorum buda olursa 3 olur yetisememmTeşekkür ederin :)
Benimle devam etmek isteyen olursa çok sevinirim ne güzel desteklemiş oluruz
İnşallah ben de istikrarlı bi şekilde devam ederim :)Resim koyamiorum her zaman cnm ya 2 gruba yaziorum buda olursa 3 olur yetisememm
1 aydir devam ediorum ben daha 2 kilo vermisim yaİnşallah ben de istikrarlı bi şekilde devam ederim :)
O da güzel tebrikler :) ben bu zamana kadar sadece ekmeği ve şekeri bıraktım birazda tabağımı azalttım ama öyle aman aman bi diyet yapmamıştım. Yaklaşık 6 aydır bu şekildeydim 10 kilo gitti1 aydir devam ediorum ben daha 2 kilo vermisim ya
Ekmegi gunde en fazla 3 dilim yiorum oda cavdarli.O da güzel tebrikler :) ben bu zamana kadar sadece ekmeği ve şekeri bıraktım birazda tabağımı azalttım ama öyle aman aman bi diyet yapmamıştım. Yaklaşık 6 aydır bu şekildeydim 10 kilo gitti
Cnm corbayi tam kase yap sorun olmazEki Görüntüle 1693337
Akşam menüm az porsiyon taze fasulye ve az miktarda tavuk suyuna telşehriyeli çorba.
Allahımmm ekmek banıp banıp yemek vardı ama malesef.
Bide suyum var onu da birazdan içerim.
Bide az porsiyon degilki tabagin dolmus canim benimEki Görüntüle 1693337
Akşam menüm az porsiyon taze fasulye ve az miktarda tavuk suyuna telşehriyeli çorba.
Allahımmm ekmek banıp banıp yemek vardı ama malesef.
Bide suyum var onu da birazdan içerim.
7-8 kaşık var canım. Çok acıktım napimBide az porsiyon degilki tabagin dolmus canim benim
7-8 kasikmi en az 10 kasik var orda kiz 3 kepcemi koydun.7-8 kaşık var canım. Çok acıktım napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?