Sağol canım aslında tepeleme koyduğum için çok çok fazla çıkmış. Daha da bişey yemedim suyumu içip yatıcam. Aslında çokta kasmak istemiyorum. Sonra kendimş hep aç gibi hissediyorum bunalıyorum.7-8 kasikmi en az 10 kasik var orda kiz 3 kepcemi koydun.
Bisey olmaz ne koyduysan. Sebze fazla kalorili degil sonucta bol bol ye
Afiyet olsun
Afiyet olsun takipteyimEki Görüntüle 1693995
Bir çay kaşığı zeytinyağında kızartılmış yumurta
Lor Peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez ( tatlı ihtiyacımı gidersin diye)
Tabiki yeşillik limonlu
Ve üstüne büyük bardak suyumu da içtim.
Kahvaltıyı 10:30 civarı yaptım.
Sağ ol canım. doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama bakalım 1 hafta sonra belli olacak inşallah :)Afiyet olsun takipteyim
Gayet iyi gidiyorsun sebze yemeklerinide az yağlı pişirdiğin sürece doyana kadar yiyebilirsinSağ ol canım. doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum ama bakalım 1 hafta sonra belli olacak inşallah :)
Aa à işte bu süperGayet iyi gidiyorsun sebze yemeklerinide az yağlı pişirdiğin sürece doyana kadar yiyebilirsin
Bir kilo sebzeye bir yemek kaşığı zeytinyağıAa à işte bu süper
2 dilim degil 1 dilim cikar o 1 dilimiiiiEki Görüntüle 1693995
Bir çay kaşığı zeytinyağında kızartılmış yumurta
Lor Peynir 2 zeytin 1 tatlı kaşığı pekmez ( tatlı ihtiyacımı gidersin diye)
2 dilim ekmek
Tabiki yeşillik limonlu
Ve üstüne büyük bardak suyumu da içtim.
Kahvaltıyı 10:30 civarı yaptım.
Kız öleyim mi acımdan :) ama bidaha yemiyorum ekmek akşam falan. hepi topu bu2 dilim degil 1 dilim cikar o 1 dilimiiii
Aksam ne yemeyi dusunuorsunKız öleyim mi acımdan :) ama bidaha yemiyorum ekmek akşam falan. hepi topu bu
Bilemiyorum. eşüm nöbette o olmayınca canım bişe yapmak istemiyor oyüzde Oğluma mercimek çorbası yapıyorum belki onunla geçiririm. Şuan ocakta brokoli ve patates haşlanıyor öğlen için.Aksam ne yemeyi dusunuorsun
Canım bende foto koyasıya karnım çatlıyor.Fotoğraf koyamiyorum yaa
Ya ben de foto koyasıya kadar karnım çatlıyor en çok 100 MB yapmışlar oyüzden fotolar büyük geliyor. Bende düzenlemelerden bişeler yapıp değerinğ düşürüyorum. Epey uğraşıyorum yaniFotoğraf koyamiyorum yaa
O zaman BeN koyamayacagim malesef :-(Canım bende foto koyasıya karnım çatlıyor.
Ya ben de foto koyasıya kadar karnım çatlıyor en çok 100 MB yapmışlar oyüzden fotolar büyük geliyor. Bende düzenlemelerden bişeler yapıp değerinğ düşürüyorum. Epey uğraşıyorum yani
Patates yemede brokoli ye bol limonlu mandanozluBilemiyorum. eşüm nöbette o olmayınca canım bişe yapmak istemiyor oyüzde Oğluma mercimek çorbası yapıyorum belki onunla geçiririm. Şuan ocakta brokoli ve patates haşlanıyor öğlen için.
Aslında koyabilirsin :/ hatta instagramdan paylaşılan fotoların çözünürlüğü düşüyor.O zaman BeN koyamayacagim malesef :-(
Ya
Aslında koyabilirsin :/ hatta instagramdan paylaşılan fotoların çözünürlüğü düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?