Her öğün fotolarla diyet günlüğüm

Canım çok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanını da verir. Porsiyonlarını küçültebilirsin. Birde elma sirkesini çok hissetmiyorsun içine limon sıkınca anlaşılmıyor.
Ekmeğe gelince ben otursam tam ekmek döner yerim üstüne künefe kolayı da götürürüm. Bünyem de müsait :)
Ama 1 tam tekli ekmekte yaklaşık 750 kalori var yani çok fazla. Günlük 1200 kal.yi geçmeyeceksinki kilo almayasın artık sen düşün gerisini.
Bizde de et kıyma tavuk çok gider başta ben çok severim ama hedefime ulaşana kadar ara vericem. Haşlamasını yaparsan okadar kalorili olmaz.
Ha gayret :)

Teşekkür ediyorummm..
Bana kalsa ben hiç aramıyorum ama eşim yüzünden böyle oluyor yemekler..
Ayrı ayrı yapmaya da zamanım ve gücüm olmuyor malum oğlumdan fırsat bulamıyorum...
Olmazsa minik minik yiyeyim ekmek yemeyeyim...
İnşallah başarabilirim ya...
Çok istikrarlı olamıyorum ben

İn
İnşallah. :) emeklerimiz boşa çıkmasın.

Bende yeşil var yaseminli içiyorum. Sadesini de aldım ama hic icmedim tadı nasil bilmiyorum.
Yaseminli daha güzel. Sadesini de çok içtim. 2 dkyı geçirmiyorum çıkarıyorum yoksa acı oluyor.ıhlamurla beraber demliyorum.

Eki Görüntüle 1694169 kahvaltı m
1 yumurta
1 domates
1Salatalık
Peynir
Yeşil çay
Supersin cnm
Masallah valla tututuut

Akşam yemekte hastanede ne çıkarsa onu yiyeceğim pilav makarna ekmek yemiyorum. Ana yemeğin de suyunu yemiyorum çünkü Çok yağlı oluyor

Akşam yemekte hastanede ne çıkarsa onu yiyeceğim pilav makarna ekmek yemiyorum. Ana yemeğin de suyunu yemiyorum çünkü Çok yağlı oluyor
Kaç Kilo fazlan var canım. ana öğünleri eksiltmeden dikkatli yemek gerekiyormuş. Afiyet olsun şimdiden.

Meyve öğünündeyim. elmalara tarçın da ekledim.
Tatlı isteğimi bastırmak için.
Ve suyum da hazır.

Akşam yemeğim
Kaç Kilo fazlan var canım. ana öğünleri eksiltmeden dikkatli yemek gerekiyormuş. Afiyet olsun şimdiden.
10 kilo kuzum.
Bu arada ben kendimi tanitayim
22 yaşındayım hemsireyim 1 haftadır diyetteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…