Canım çok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanını da verir. Porsiyonlarını küçültebilirsin. Birde elma sirkesini çok hissetmiyorsun içine limon sıkınca anlaşılmıyor.Süper bir konu olmuş canım...
İnşallah istediğine ulaşırsın...
Ben de doğum yapalı 1 yıl oldu..
Zaten gebelikte 9-10 kilo almıştım doğum yaptığım gün hepsi gitmişti..
20 gün sonra safra ameliyatı oldum biraz daha vermiştim..
Kilom süper olmuştu.. 64 e kadar inmiştim.. Tam ideal kilomdu..
Sonra saframın da olmayışı çok hızlı kilo aldırdı şimdi tam bakamıyorum pili bitti tartımın ama bi 74 varımdır herhalde..
Şeker kullanmıyorum zaten 5 senedir bol su da içebiliyorum ama safram olmadığı için kilo vermem de çok zor olurmuş..
Ben de ekmeği seviyorum onu bırakabilsem..
Bir de sirkeyi hiç ama hiç sevmiyorum evimde yok onu içemem..
Ben sebzeyi çok seviyorum ama eşim etsiz hiçbir yemeyi sevmiyor..
Evimizde dönüşümlü olarak tavuk, et, kıyma muhakkak olur..
Haftasonu da balık..
Bu yüzden ona ayrı kedime ayrı pşirmek çok zor oluyor yapmıyorum..
BEn nasıl kilo vereceğim acaba ya..
Et yiye yiye insan kilo verebilir mi Allah aşkına..
Ispanağı pırasayı bile kıymayla yiyor..
Ben karadenizliyim alışkın değilim bu kadar yoğun ete tavuğa ama napayım..
Afiyet olsun :)
Canım çok geçmiş olsun derdi veren Rabbim dermanını da verir. Porsiyonlarını küçültebilirsin. Birde elma sirkesini çok hissetmiyorsun içine limon sıkınca anlaşılmıyor.
Ekmeğe gelince ben otursam tam ekmek döner yerim üstüne künefe kolayı da götürürüm. Bünyem de müsait :)
Ama 1 tam tekli ekmekte yaklaşık 750 kalori var yani çok fazla. Günlük 1200 kal.yi geçmeyeceksinki kilo almayasın artık sen düşün gerisini.
Bizde de et kıyma tavuk çok gider başta ben çok severim ama hedefime ulaşana kadar ara vericem. Haşlamasını yaparsan okadar kalorili olmaz.
Ha gayret :)
İnşallah. :) emeklerimiz boşa çıkmasın.Teşekkür ediyorummm..
Bana kalsa ben hiç aramıyorum ama eşim yüzünden böyle oluyor yemekler..
Ayrı ayrı yapmaya da zamanım ve gücüm olmuyor malum oğlumdan fırsat bulamıyorum...
Olmazsa minik minik yiyeyim ekmek yemeyeyim...
İnşallah başarabilirim ya...
Çok istikrarlı olamıyorum ben
Bende yeşil var yaseminli içiyorum. Sadesini de aldım ama hic icmedim tadı nasil bilmiyorum.Yeşilçay vakti. Bu ikisini çok seviyorum :)Eki Görüntüle 1694286
Yaseminli daha güzel. Sadesini de çok içtim. 2 dkyı geçirmiyorum çıkarıyorum yoksa acı oluyor.ıhlamurla beraber demliyorum.Bende yeşil var yaseminli içiyorum. Sadesini de aldım ama hic icmedim tadı nasil bilmiyorum.
Supersin cnm
Masallah valla tututuutEki Görüntüle 1694205
Öğle yemeğim yaklaşık 14:20 civarı hazırladım yedim
İlk defa brokoli yiyorum ama sosla birlikte enfes birşeymiş
Patates ve brokoliyi haşladım
Bir kasede küçük sarımsak dövdüm yarım limon sıktım pul biber kara biber tuz koydum 4-5 kaşık haşlama suyundan ekleyip Sos yaptım. Aslında zeytinyağı da giriyomuş ama ben tabiki koymadım.
Üstüne de iki dal taze soğan doğradım. Tadına doyamadım.
Yanına da büyük bardak su
Çok şükür karnımız doydu
Supersin cnm
Masallah valla tututuut
Aaaahhaaa sağolasın :)Supersin cnm
Masallah valla tututuut
Bende dun aksam yedim ama patates koymadim yogurtla yedim cnmAaaahhaaa sağolasın :)
Afiyet olsun yarasın. bidahakine yoğurtlu da yerim.Bende dun aksam yedim ama patates koymadim yogurtla yedim cnm
Kiz yaramasin diye yiom zatiAfiyet olsun yarasın. bidahakine yoğurtlu da yerim.
Ya iyi yönde yarasın işte işe yarasın da gitsin fazlalıklar :)Kiz yaramasin diye yiom zati
Aksama et yicem salatali yogurtlu. Ins olcak bu iss
Heh bu oldu bakkkYa iyi yönde yarasın işte işe yarasın da gitsin fazlalıklar :)
Kaç Kilo fazlan var canım. ana öğünleri eksiltmeden dikkatli yemek gerekiyormuş. Afiyet olsun şimdiden.Akşam yemekte hastanede ne çıkarsa onu yiyeceğim pilav makarna ekmek yemiyorum. Ana yemeğin de suyunu yemiyorum çünkü Çok yağlı oluyor
Afiyet olsun. Ben de tanıtayım 27 yaşındayım 10 aylık oğlum var. Çalışmıyorum :)Eki Görüntüle 1694452 Eki Görüntüle 1694452
Akşam yemeğim
10 kilo kuzum.
Bu arada ben kendimi tanitayim
22 yaşındayım hemsireyim 1 haftadır diyetteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?