- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Bir de pembe, kalp şeklinde kesilmiş bir kağıt.
Üstünde küçük bir uğur böceği çıkartması ve "seni çok seviyorum" yazısı.
Sen nasılsn , nasıl oldun Jes ?
Insallah biraz daha iyidir. Bende merak ediyorum nasil oldugunu.jes ? nasılsın
Hakan vefat etti malesefBen teselli olmanı istemem. Mucizeler sadece filmlerde. Şimdiden yüzleş.
Biraz kendime gelebilirsem yazacağım inşallah, yaşadıklarımızı unutmak istemiyorum, bir saniyesi bile aklımdan çıkar diye ödüm kopuyor, en azından burada dursun istiyorum.
Bu konuyu çok umutlu açtım ben, buraya her bakışımda her şeyin yoluna gireceğine inandığım günler aklıma geliyor, onun hala bizimle olduğu, bir saniyesini bile tekrar yaşayıp tekrar ümit etmek istediğim günler...
Ama takip ediyorum yazılanları, dualarınız güç veriyor, Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.
jes ? nasılsın
Acımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim, özelden de yazanlar olmuş, Allah razı olsun.
Nasıl olduğumu tarif edemiyorum, toparlayacağıma inanıyorum, güçleniyorum, bi şarkı, bi film,bi anı... başa dönüyorum.
Yeğenleriyle görüşüyorum, ablasıyla...
Onun en çok istediği şey onlarla tanışmamdı, şimdi böyle her gün görüştüğümüzü bilse nasıl sevinirdi.
Hele anneme onu anlattığımı bilse...
Annem hala kırgın ondan bahsetmedim diye, "ben de konuşurdum, destek olurdum" diyor, Hakanın en çok istediği şey ailemin ondan haberdar olmasıydı ama ben aptal gibi duygularımdan emin olana kadar ve her şeyi geride bırakacağız diye bunu hep erteledim.
Hakan hiçbir zaman annemin onu ne kadar tanımak istediğini bilemeyecek.
Son günlerinde annemin selamını iletmelerini istediğimde gözlerini açıp "çok sağolsun" demişti, kendinde değildi ama bu kadarı bile bu büyük hatamın içimde yaktığı ateşi biraz olsun söndürüyor bazen, "annemin bildiğini öğrendi" diyorum, kendimi mi avutuyorum, bilmiyorum.
Ablası bayramda buraya gelecek bi aksilik olmazsa, birlikte vakit geçireceğiz, ona o kadar benziyor ki...
Allahım.
Sürekli araştırıyorum.
Rüyanın yarı ölüm olduğu ayetlerle sabit, günün en güzel vakti uykuya dalma anı, o günden beri onu göreceğim diye sevinçle uyuyorum...
Daha kısmet olmadı, sabah nasıl uyandığımı tarif edemem, gün boyu saatleri sayıyorum yine gece olsun diye ve yine hüsran.
Dua eder misiniz bana?
Çok özledim, rüyamda göreyim nolur...
Dua eder misiniz?
Sen yazıyosun ben okuyorum ya ve elimden hiç bişey gelmiyo, yemin ederim kahroluyorum. Elimden bişey gelsede yüreğini ferahlatsam. Tek yapabilceğim şey dua etmek. Söz veriyorum dua okucam. Böyle sadece acını okumak ve seyirci kalmak beni mahfediyo. Bunları hissetmek için seni Tanımama gerek yok. Eminim hepimiz aynı şeyi hissediyoruz, senin acını paylaşıyoruzAcımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim, özelden de yazanlar olmuş, Allah razı olsun.
Nasıl olduğumu tarif edemiyorum, toparlayacağıma inanıyorum, güçleniyorum, bi şarkı, bi film,bi anı... başa dönüyorum.
Onun en çok istediği şey onlarla tanışmamdı, şimdi böyle her gün görüştüğümüzü bilse nasıl sevinirdi.
Annem hala kırgın ondan bahsetmedim diye, "ben de konuşurdum, destek olurdum" diyor, Hakanın en çok istediği şey ailemin ondan haberdar olmasıydı ama ben aptal gibi duygularımdan emin olana kadar ve her şeyi geride bırakacağız diye bunu hep erteledim.
Son günlerinde annemin selamını iletmelerini istediğimde gözlerini açıp "çok sağolsun" demişti, kendinde değildi ama bu kadarı bile bu büyük hatamın içimde yaktığı ateşi biraz olsun söndürüyor bazen, "annemin bildiğini öğrendi" diyorum, kendimi mi avutuyorum, bilmiyorum.
Ablası bayramda buraya gelecek bi aksilik olmazsa, birlikte vakit geçireceğiz, ona o kadar benziyor ki...
Allahım.
Sürekli araştırıyorum.
Rüyanın yarı ölüm olduğu ayetlerle sabit, günün en güzel vakti uykuya dalma anı, o günden beri onu göreceğim diye sevinçle uyuyorum...
Daha kısmet olmadı, sabah nasıl uyandığımı tarif edemem, gün boyu saatleri sayıyorum yine gece olsun diye ve yine hüsran.
Dua eder misiniz bana?
Dua eder misiniz?
Başınız sağolsun , ne yazcağımı bilemedim çok üzüldüm. Umarım biraz olsun daha iyisinizdir.JessicaJoy o mucize bizi de bulmadı malesef birtanecik kardeşimi kaybettim bu illet yüzünden 4 yıl 9 ay önce
Ne ben anlatabilirim ne bi baskası anlar bu acıyı yaşayan bilir
Allah yardımcımız olsun
Allah onların mekanını cennet eylesin bu dunyada rüyalarda buluşmamızı öbür dünyada da cennette kavuşmamızı nasip etsin
Başınız sağolsun , ne yazcağımı bilemedim çok üzüldüm. Umarım biraz olsun daha iyisinizdir.
Acımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim, özelden de yazanlar olmuş, Allah razı olsun.
Allahım.
Sürekli araştırıyorum.
Dua eder misiniz bana?
Dua eder misiniz?
Allah şifa versin.
Amin.
Malesef vefat etmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?