Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Sen nasılsn , nasıl oldun Jes ?

Biraz kendime gelebilirsem yazacağım inşallah, yaşadıklarımızı unutmak istemiyorum, bir saniyesi bile aklımdan çıkar diye ödüm kopuyor, en azından burada dursun istiyorum.

Bu konuyu çok umutlu açtım ben, buraya her bakışımda her şeyin yoluna gireceğine inandığım günler aklıma geliyor, onun hala bizimle olduğu, bir saniyesini bile tekrar yaşayıp tekrar ümit etmek istediğim günler...

Ama takip ediyorum yazılanları, dualarınız güç veriyor, Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.

Ne güzelsin..Allah yardımcın olsun dayanma gücü versin..İnşallah cennette kavuşacaksınız birbirinize..Orda hayat sonsuz her şey güzel olacak sizin için orda ona anlatmak istediğin herşeyi anlatacaksın..Dua et inşallah çook mutlu bir yerde Hakanın şuan. Allah'ım cennetinde en güzel yerlerinde ağırlıcak inşallah onu. Allah'ım rahmet eylesin.

Ne güzel yazmışsın içim parçalandı...Bazı yaptıklarımız yaşadıklarımız o kadar benziyo ki çok etkilendim yazdıklarından.

Allah'a emanet ol canım benim. Hep aklımda olucaksın.

Başınız sağ olsun...
konunuzu başından beri takip ettim aslında ama...

jes ? nasılsın

Acımı paylaşan herkese çok teşekkür ederim, özelden de yazanlar olmuş, Allah razı olsun.

Nasıl olduğumu tarif edemiyorum, toparlayacağıma inanıyorum, güçleniyorum, bi şarkı, bi film,bi anı... başa dönüyorum.

Yeğenleriyle görüşüyorum, ablasıyla...

Onun en çok istediği şey onlarla tanışmamdı, şimdi böyle her gün görüştüğümüzü bilse nasıl sevinirdi.

Hele anneme onu anlattığımı bilse...

Annem hala kırgın ondan bahsetmedim diye, "ben de konuşurdum, destek olurdum" diyor, Hakanın en çok istediği şey ailemin ondan haberdar olmasıydı ama ben aptal gibi duygularımdan emin olana kadar ve her şeyi geride bırakacağız diye bunu hep erteledim.

Hakan hiçbir zaman annemin onu ne kadar tanımak istediğini bilemeyecek.

Son günlerinde annemin selamını iletmelerini istediğimde gözlerini açıp "çok sağolsun" demişti, kendinde değildi ama bu kadarı bile bu büyük hatamın içimde yaktığı ateşi biraz olsun söndürüyor bazen, "annemin bildiğini öğrendi" diyorum, kendimi mi avutuyorum, bilmiyorum.

Ablası bayramda buraya gelecek bi aksilik olmazsa, birlikte vakit geçireceğiz, ona o kadar benziyor ki...

Allahım.

Sürekli araştırıyorum.

Rüyanın yarı ölüm olduğu ayetlerle sabit, günün en güzel vakti uykuya dalma anı, o günden beri onu göreceğim diye sevinçle uyuyorum...

Daha kısmet olmadı, sabah nasıl uyandığımı tarif edemem, gün boyu saatleri sayıyorum yine gece olsun diye ve yine hüsran.

Dua eder misiniz bana?

Çok özledim, rüyamda göreyim nolur...

Dua eder misiniz?

inşallah ...

JessicaJoy o mucize bizi de bulmadı malesef birtanecik kardeşimi kaybettim bu illet yüzünden 4 yıl 9 ay önce

Ne ben anlatabilirim ne bi baskası anlar bu acıyı yaşayan bilir

Allah yardımcımız olsun
Allah onların mekanını cennet eylesin bu dunyada rüyalarda buluşmamızı öbür dünyada da cennette kavuşmamızı nasip etsin

Sen yazıyosun ben okuyorum ya ve elimden hiç bişey gelmiyo, yemin ederim kahroluyorum. Elimden bişey gelsede yüreğini ferahlatsam. Tek yapabilceğim şey dua etmek. Söz veriyorum dua okucam. Böyle sadece acını okumak ve seyirci kalmak beni mahfediyo. Bunları hissetmek için seni Tanımama gerek yok. Eminim hepimiz aynı şeyi hissediyoruz, senin acını paylaşıyoruz

Başınız sağolsun , ne yazcağımı bilemedim çok üzüldüm. Umarım biraz olsun daha iyisinizdir.

Başınız sağolsun , ne yazcağımı bilemedim çok üzüldüm. Umarım biraz olsun daha iyisinizdir.

Allah razı olsun
Evlendim, bir kızım olmasını çok istiyordum, ablama benzer diye, evlenir evlenmez hamile kaldım ve ablamın doğum gününde bebeğimi kaybettim. Cinsiyetini bilmiyorum. Sonra tekrar hamile kaldım hiç öyle beklemedim hemen hamile kaldım düşük olmasın diye iğnelerle kızımı dünyaya getirdim. Ona ablamın ismini verdim.

Kızım ablama benziyor aynı ablamın bebekliği (fotolarına bakıyorum bebeklik fotolarına). Şimdi daha iyiyim çünkü ablamın son günlerindeki kokusu bebeğimde de var. 4 buçuk yıldan sonra ablamın kokusunu tekrar aldım. Bu nedenle daha iyiyim. Bebeğimi kucağımdan indirmiyorum. Allahım onu da benden almaz onu bana bağışlar umarım.

Allah şifa versin.
Amin.

Ağlayarak okudum yazdıklarınızı..
Rabbim sabır versin, inşallah her uyuduğunuzda görürsünüz rüyanızda Hakan'ı.. Sarılır, kokusunu içinize çekersiniz..

Cennette sizi bekliyor olacak inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…