- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Allah sabır versin, çok üzüldüm.
Mekanı cennet olsun inşallah.
Hakan için doktorlar şans vermezken de üzülmeyin diyordum, şimdi onu kaybettim yine aynı şeyi söylüyorum, lütfen üzülmeyin, ben umudum bittiği için çok üzülüyorum ama bu benim bencilliğim ve inşallah zamanla geçecek.
Siz on sekiz yıl boyunca sık aralıklarla vücudunuza demir çubukların sokulmasını, yıllarınızı serumların bitmesini bekleyen günlerle doldurmayı, sürekli Mr ve pet çektirip hepsinde yeni kitleler çıkmasını, hayati tehlikenizi düşünüp perişan olurken ailenizin de aynı acıyla mahvoluşunu izlemeyi, sağlığınız elvermediği için çalışamayıp harçlık almayı da reddediyorsunuz diye cebinize, kemerinize para sıkıştırılmış şekilde uyanıp üzülmeyi, herkesin gizli gizli veya açık açık "yine mi kanser, vah vah, çok da genç" dediklerini duymayı, bütün bunları yaşarken annesiz olmayı ister miydiniz?
Ben onun iyileşmesi için dua ederken bir yandan da kendime kızıyordum.
Ben maddi manevi her şey iyi ve sağlığım yerindeyken Hakanın yanımda olmasını istiyordum.
Ama o niye bu acıları çeksin, neden ahiret yurduna kavuşup huzura ermesin?
İtiraf ediyorum, Hakanın bizimle olduğu günlerin bir saniyesine bile geri dönebilsem yine o anı şifa dualarıyla doldururdum.
Çünkü onu çok seviyorum, o benim çocuğum, arkadaşım, abim, dostum, sevdiğim, her şeyimdi.
Ama Allah onu daha çok sevdiği için benim bencilce sevgimle ettiğim dualarla onun hastalığa mahkumiyetine devam ettirmek yerine acılarını dindirdi.
Allaha benim duama bakmadan Hakanımı acılarından kurtardığı için şükürler olsun ama ona en hayırlı şekilde kavuşma duamı inşallah kabul eder, amin...
Duaniza cok icten amin, Allah sabrinizi ve sukrunuzu artirsin insallah.
Cennet bahcelerinde tekrar bulusup dunyadaki butun cilardan ve dunyanin butun yuklerinden kurtularak kaldiginiz yerden devam etmeni temenni ediyorum.
Sevgiler.
Allahım.
Amin, inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?