Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

yazdıklrının hepsini okuyamadım çünkü daha fazla dayanamadım.iş yerindeyim ve kimse göz yaşlarımı görmesin diye uğraşıyorum nefesim kesildi. benimde eşim 3 yıl boyuncaa bu hastalıkla uğraştı. o kocaman igneler biyopsiler delinmedik yer kalmadı. vefat ettiği gün acılarından kurtuldun diye bayıldım. onu öyle görmek ölümden beter yakınları için. çok zor hala çok zor dayanamıyorum. 8 ay oldu gideli ama hala alışamadım. senin gibiyim. her yerde hatırası var. aldığımız eşyalar kıyafetler. ve ona çok benzeyen kızımız... ve yaşanan kötü günler. birbirinizi çok seviyorsunuz. emin ol seni yalnız bırakmayacak manevi varlığını hissettirecek.. o beni hiç yalnız bırakmıyor. hep bi işaret geliyor... o kadar iyi hissettiriyor ki..

Başınız sağolasın Rabbim sabrınızı artırsın.Her sayfanızı gözlerim dolu dolu okudum.Allahım dayanma gücü versin.

Başınız sağolsun canım Rabbim acılarınıza dayanma gücü versin.Evladınıza ve size sağlıklı ömürler diliyorum.

Allah rahmet eylesin, sizin de başınız sağolsun
kızınıza ve size sağlıklı uzun ömürler dilerim

nekadar derinden uzuldum bilemezsiniz...
Allah rahmet eylesin, ailesine ve size sabirlar diliyorum..

facebook ta kemal milar diye biri var sayfasını araştırmanızı tavsiye ederim Rabbimden ümit kesilmez .

İçim paramparça oldu. O kadar kötü hissettimki ... Allah sana, ailesine ve sevenlerine sabır versin, yattığı yerde dinlensin mekanı cennet olsun. Ne diceğimi bilemedim okurken içim yandı, son sayfaya gelince hele..

Son durum nedir acaba hanımlar ?

Allah size ve tüm sevenlerine sabır versin .İnşallah ahirette birbirinizi bulur ve sarılırsınız doya doya koklarsınız Birine herşeyim diyip onu kaybetmenin hiç kolay olmadığını tahmin edebiliyorum . Çok şeyimi kaybettim ama herşeyim dediğim insanın acısını göstermesin Allah .Bencillik mi bilmiyorum ama umarım önce ben ölürüm de o acıyı yaşamam ...

Allah rahmet eylesin , basınız sağolsun.
Mekanı cennet olsun

Son düzenleme:
Canim cok uzuldum bawin sag olsun Allah rahmet etsin bawka soz bulamiyorum kewke acini dindirecek birwey diye bilsem sozun bitdigi an

İnsan öldü diyemiyor yokluğunu idrak dahi etmek istemiyor..Allah rahmet etsin. Sabır versin sizlere de

Sen nasılsn , nasıl oldun Jes ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…