Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Allah razı olsun, en kuvvetli sakinleştiricilerden daha etkili yazdıklarınız.

Sonuna kadar endişeyle okudum, neticeye çok sevindim, böyle nasipli olmak bize de kısmet olur inşallah.

Allah size de başka dert göstermesin, tekrar tekrar okuyacağım, çok teşekkür ederim.

Rabbim yaptığı iyilikleri çıkarsın karşısına bu süreçte inşallah.

Sevdiklerine/Sevenlerine bağışlasın...

Yaptığı iyilikler...

Sadece benim hayatımdaki varlığı ve güzelliği bile yeter duanızın kabulü halinde.

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

Kesinlikle katılıyorum.

Doktorlar kendi kitaplarında yazanı bilir ama bizim kitabımızda ecel zamanı nettir.

Onlar ne söylerse söylesin Allah izin verirse Hakanımız bizimle kalır.

Ama o melek gibi, çocuk gibi, Allah bu dünyada daha fazla yorulmasın isteyebilir.

Bu ne güzel bir derece olur ama onsuz olma fikrine dayanamayacak kadar bencil düşünmekten alamıyorum kendimi.

Onu yok yere üzdüğüm, strese soktuğum zamanları telafi edememe fikrinden korkuyorum.

Allah yardımcımız olsun.

Allah babanıza uzun, hayırlı ömürler versin, acısını yaşatmasın size.

Bize doktorlar şans vermedi, eve yolladılar şimdi bana göre Türkiye'nin diğer ucunda, küçük bir ilçede, başında Kuran okunuyor, kendinde değil, öyle bakıyor etrafına.

Benim sağlığım müsaade etmiyor yanında olmaya, az önce telefon geldi kalbim ağzımda attı, hem haber bekliyorum hem de çok korkuyorum.

İnşallah şifası evindedir, Allah yardımcımız olsun.

ben hayatımda böyle mucizeler görmedim birebir.yalnız çok duymuşumdur.arkadaşların dediği gibi duaya,inanca ve keyif alınan şeylere çok inanıyorum.umarım tez zamanda toparlanır.

Allah bize o gücü versin inşallah.

Şu an tek silahımız dua, tıbbi tedavi sona erdi.

İnşallah Allahın rahmet ve hikmeti tecelli eder.

Teşekkür ederim.

Cok gecmis olsun oncelikle..
Hastaligi veren de alan da Allah ve dualarin gucuyle bicogumuz mucizeler yasiyoruz.

İnancinizi ve umudunuzu kaybetmeyin,ben de dua edecegim her seyin daha guzel olup sifa bulmasi icin arkadasinizin..

Allah razı olsun, dualarınızı kabul etsin inşallah.

Umudumu kaybetmemeye çok uğraşıyorum ama giderek gücüm azalıyor.

Yazdıklarınızı okurken bi acıdan bi mutluluktan ağlıyorum.

Ben kendimi bıraksam da Allahım bırakmasın beni, desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Dualarınız yeter Allah razı olsun.

Umutlandıran hikâyeler var, inşallah iyi örnekleri Allah yazdırıyordur.

Eski konularından hatırlıyorum seni.
Allah şifa versin, hayırlı uzun ömürü olsun (amin).

Allah razı olsun, çok teşekkür ederim.

Bu denli sevmek/sevilmek ne güzel..
Allah ömrünü uzatır onu size bağışlar inşallah.
Dualarım seninle...
Herkes için, hep söylerim Allah kimseyi sağlıkla ve ölümle sınamasın..

ver fırına adlı yarışmada melike isimli bir yarışmacı vardı.

3 ay ömür biçmişler 12 yıldır yaşıyormuş. annesi de kansermiş kendisi de. yenmişler.

allah seni bize hakanınla görmeyi nasip etsin. umarım doktorlar bir mucizeye daha şahit olur. sebepsiz bi inanç var içimde bir mucize olacak gibi sanki.

ayrıca bunu instagramdaki benonunblogu adlı hesapla konuşsan keşke.. kendisi kanseri yendi ve çok mutlu umut olur sana jessica canımsın..

Bu denli sevmek/sevilmek ne güzel..
Allah ömrünü uzatır onu size bağışlar inşallah.
Dualarım seninle...
Herkes için, hep söylerim Allah kimseyi sağlıkla ve ölümle sınamasın..

Amin inşallah, Allah razı olsun.

Ben sevgiyle alakalı her şeyi ondan öğrendim.

İnşallah öğrenmeye devam ederim.

Hem ümitlenmek istiyorum hem de kendimi en kötüye de hazırlamam lazım diyorum yine de gönül hep iyiden yana, gözlerim yanıyor ağlamaktan ama insanın gözünden umutlanarak gelen gözyaşının acısı bile güzel, ne güzel şeyler yazmışsınız, inşallah, Allah razı olsun.

İnstagramda konuşmak için benim de instagram hesabım olmalı mı?

Çok isterim konuşmak ama hesabım yok,
Facebook ayarlar sayfasında görmüştüm, oradan hesap açıp ara kısmına mı yazacağım dediğiniz hesabı?

Kusura bakmayın çok soru sordum, bilmiyorum instagramı ama dediğiniz kişiyle konuşmayı çok isterim.

Çok teşekkür ederim.

İs yerinde bi abla var. Gencken kansere yakalanmis. Midesini almislar, baska yerlere yayilmis, yillarca ugrasmis, doktor hic umit yok demiş. Buna ragmen iyilesmis. Ustunden 10 sene gecmis hala saclari doğru düzgün cikmamis, seyrek. bi suru hapla geliyor ise ama eli kolu saglam kafasi basiyor, cok iyi calisiyor. Allah sifa versin hastana

Allah ona da şifa versin, yardımcısı olsun inşallah.

Hakanım hasta olduğu zamanlar yanına gidebilecek halim yoktu ama yine de o da "beni böyle görme" derdi.

Geçen yaz gözünün arkasındaki kitle için radyoterapi aldığında ışının bitiş noktasında, kafasının arkasında yuvarlak bi alanda saçı dökülmüştü, çıkmıyordu, soranlara açıklarken çok bunalıyordu.

Ben Hakan sonsuza kadar yanımda kalsın isterim ama o hastalığının izlerini taşırken çok yoruldu.

Şu an kendinde olsa ne düşündüğünü bilmek isterdim ama az çok tahmin edebiliyorum, hem bizi bırakarak yıkmaktan korkardı hem de hastalığın izlerini daha fazla taşımamak için ve onun için üzülüyoruz diye bizi kendinden kurtarmak isterdi.

Ailem Hakanın hastalığını biliyor ama benim için ne ifade ettiğini sadece ablam biliyor.

En büyük isteği tamamen iyileşip annemlerle tanışmaktı, "başka türlü razı olmazlar, senin için üzülürler" derdi ama bir yandan da sürekli ondan bahsetmemi isterdi, "beni artık bilsinler" derdi, okula çiçekler gönderirdi arkadaşlarım sorup öğrensin diye, doktorların yolculuğu yasaklanmasına nerdeyse on saatlik yolu gelir sokakta bir tanıdığımı görse çocuk gibi sevinir, tanıştırmamı bekler, geri dönünce onlara selam yollardı, benim sevdiğim herkes, her şey onun da sevgilisiydi.

Ben de ona uydum, annemleri üzmemek için ondan son birkaç haftaya kadar bahsetmedim, şimdi olsa kesinlikle onu dinlemez ailemin karşısına çıkartırdım, ne derlerse desinler ona çocuğum gibi, bebeğim gibi bakacağımı söylerdim.

Bakarım da, ömür boyu bakarım, inşallah nasip olur.

Ben enerji meselesine çok inanırım. Çok seviyorsunuz birbirinizi çok belli. Yanina gidemeseniz bile gözlerinizi kapatip onun yüzünü düşünüp istediklerinizi , iyileşmesini istediğinizi ona söyleyin. Emin olun hisseder. Dua zaten ediyorsunuz onu o yüzden soylemedim. Allah onu size sizi de ona bağışlasın.

Farklı bir rahatsızlığı olan max 9 yaşına kadar yaşar denilen bi tanıdığımız 37 yaşında şu an..
Umut her zaman var..
Geçmiş hatalarinizi düşünmeyin her normal ilişki de hatalar olur.. öyle sevmişsiniz birbirinizi tüm yaşananlar bir butun.. aci tatlı gerçek bir geçmişiniz var..
Geleceği kimse bilmiyor inş çok güzel olacak.. geçmiş olsun..

Amin Allah razı olsun.

Buna ben de inanıyorum, mesafeler ve zaman bizim icat ettiğimiz kavramlar.

Aslında sadece "an" var.

Dediğinizi yapıyorum bazen, bunu hissettiğine inanıyorum.

Hastanedeki son gecelerinden birinde, kimseyle konuşmazken rüyasında adımı ve soyadımı söyleyerek "Jessicayı listenin en üstüne yazın" demiş, birkaç kere daha adımı sayıklamış sonra, ablası söyledi.

Demek ki o da aynısını yapıyor, konuşuyor benimle.

Zaten tedavi boyunca ilaçlar midesini bozunca yemek yiyemediği zamanlar "Jessica da sen yemeyince yemiyor" dendikçe yediğini söylediler, kendini zorlayarak yedikçe "ben yedim söyleyin Jessica da yesin" demiş hep yani biz aramızda kaç km olursa olsun hep yan yanayız.

Daha çok konuşacağım onunla, çok teşekkür ederim hatırlatma için, inşallah karşı karşıya sağlıkla ve huzurla konuşmak da nasip olur.

Annemlerin bir akrabası varmış tabii bu anlatacağım örnek çok eskilerden o zaman lar böyle detaylı bir tedavi ilaç seçenekleri teknolojide gelişik değilmis bi 20 yıl kadar sanırsam neyse... akrabalarının bir çocuğu amansız hastalığa düşüyor Almanya'ya kadar gitmiş sanırsam ve artık son zamanlarini iyi geçirin çocuğunuzun diye dokTorlar gönderiyorlar en son olarak her yere başvuran bu aileye bi doktor tavsiye ediyorlar o da normal sıradan bir sağlık ocağı doktoru ol diyor ya rabbim hani doktora gidiyorlar o zamanin parasıyla 250.000 şimdinin parasıyla belki 2.5 tl lik tek bi ilaç veriyo doktor aile diyor bu mu etki edecek kansere ... Neyse Allahtan bi umut nasıl olsa başka çare kalmadı deneyelim diyorlar Mucize budur rabbim ol dedi ya çocuk o ilaçtan sonra iyileşiyor evleniyor ilerde çocuk sahibi bile oluyor... Rabbim yar ve yardımcısi olsun Safi ismi bedeninde zuhur ettsn inş sizde güzel saglikli huzurlu uzun ömürlü günlerine sahit olursunuz

Cok gecmis olsun..
Benimde kronik bi rahatsizligim var 10 yıldır çekiyorum ve çözümü yok ve çözüm olmayacak diye gozukuyor. .
Bazen olanların önüne gecemiyoruz bu hayatta ben de sağlıklı olmak isterdim ama ne yazik ki en mutlu anlarimin ardından vakitlerimi hep hastanede geçirdim ve hayata küstüm. ..
Allah yardımcin olsun ve umarım bi çaresi bulunur.
Canını sıkma. ..

Maşallah Allah daha uzun, hayırlı ömürler versin.

Her normal ilişkide hatalar olur ama bu anormal bir durumdu, ona stres şiddetle yasaktı.

Bazen onu hiç tanımamış olmayı istiyorum, asla ağladığım, üzüldüğüm zamanlar için değil, o benim armağanım ama o bensiz daha az stres yaşar mıydı, hayatında daha sevgi dolu biri olur muydu , bu soruların cevapsızlığı beni öldürüyor.

İlk zamanlar hep uzak durdum ondan, ben ittikçe o geldi, kendi adıma çok teşekkür ettim ona bizden vazgeçmediği, benim hayatımı güzelleştirdiği için ama ben onu çok üzdüm, ne kavgalar, ne küslükler, ne tavırlar...

Benim haksız olduğum çok büyük bir tartışmamızdan sonra bana "bana stres yasak, bütün gece vücudumda yeni bi kitle çıkmasın diye dua ettim, yatağımda döndüm durdum, çok korktum, seni çok seviyorum, öyle bir şey olur da Allah seni cezalandırır diye hakkımı helal ediyorum" yazdı, bu mesajını onlarca kez okumuşumdur, bu kış oldu bu tartışma, bu kış alevlendi bu hastalık...

Gerçekten affetti mi beni Hakan, Allah affetti mi?

Peki ben kendimi affedebilecek miyim?

Bilemiyorum.

Ve ayrıca sakın ve sakın gaflete düşmeyin kötüye hazırlamaliyim diye düşünmeyin,Seviyorsunuz o da sizi aranizdaki bağ sizi Allahin izniyle asla koparmayacak diye düşünün daha çok yanında olun siz güçlü oldukça o da sizden güç alacaktır . Kötü bi ihtimal yasamayacaksniz OLMAYACAK :))) hep böyle düşünün hayal kurmayın nasıl olsa hayat akışına geliyor siz kavusunca emin olun ki her güzellik sizi bulacak yürekten dua ediyorum rabbim sizi ayirmasin yeterki ...

Mucizelere inanirim sende inan Allah ol der ve olur,sen bol bol dua et...yemesine moraline dikkat et bilirsin bu hastaligin en büyük ilaci moral...burada bir ablanin annesi var annesi Türkiye de annesi birde yasli kadin doktorların hic umudu yoktu ama kanseri yendi nasilmi iki kizi sayesinde ....
Kizlari yurt dişinda yasiyor annelerini belirli aralıklarla gidip bakimlarini yapiyorlardi .kadinda sanirim oğluyla ve geliniyle yasiyordu.dediğim gibi doktorlar umutlu değildi ne zaman kizlarina sorsak durum iyi değil diyorlardi.kadinin küçük kizi çok civil civil turkiyeye her gittiginde annesini yemeğe cikarir,gezmelere falan götürürmüş,küçük kizi ne zaman gitse kadinin kan değerleri normale dönermis.oğluyla gelini kadini odasindan disari çikarmiyormus hasta diye tabi verilen diyet yemeklerinden başka bir şey yedirilmiyormus,küçük kizin gidip gelmesi annesine moral vermesi hayatini değiştirdi.kadin hatta ben niye kanserden korkayim o benden korksun diye söyler dururmus.gerçekten de yendi,küçük kizida seneler önce kanser di sanirim rahim kanseriydi,kanseri yendi birde hamile kalamzsin dediler kendiliğinden ikizleri oldu...herşey rabbimizin ellinde ol der ve olur...

Eksiklikleri tamamlayan ya Cebbar, Hakanımın tedavisinde ne eksikse onu tamamlasın, onun da şifasına "ol" desin ve olsun inşallah.

Allah razı olsun.

Şifa dilerken "tüm şifa bekleyenlere" diye dua ediyoruz.

İnşallah sizin adınıza da kabul olur duamız.

Ama hayata küsmeyin ne olur, bu, sevdiklerinizi öldürür.

Ben Hakanın yaşadıklarına onun yaşama sevinci sayesinde dayanabildim, onu mutsuz ya da vazgeçmiş görseydim şu halden daha perişan bir vaziyette olurdum.

Allah şifa versin. Sizlerede bol sabır zor zamanlar geçirmişsiniz, inşallah iyileşir

Amin inşallah, Allah razı olsun.

Bir daha bir daha okudum konuyu goz yaslari icinde yaziyorum ezan okunuyor suan burada, su ezan vakti dualarimdasiniz
Ben boyle guzel ask boyle guzel sevgi gormedim Allahim sizi birbirinize kavustursun.

Aglayarak okudum.
Colin paylaşırken okumuştum.
Vicdan azabı çekmeyin belki de sizin sevginiz sayesinde birşeyler güzelleşicek.
Onun için hayatını güzelleştiren düşününce hep sizle hayal kurması bunlar çok güzel.
Hatta belki de uyuduğu zamanlar sizi görüyodur.
Bu ona iyi geliyodur.
Allahım şifasını versin.
Siz umutsuz olmayın ki enerjiniz onada yansısın

Son düzenleme:
instagram hesabınız olmalı evet. çok sevimli bir hanım beno. "allahın misafiri" diye bahsettiği rahatsızlığını yendi diye biliyorum. renkli paylaşımları olur. geride kaldı diyor demek ki yenmiş. muhakkak yazınız. instagram hesabı aldıktan sonra arama çubuğuna ismini yazıp takibe alacaksınız. siz alıp bana buradan mesaj atın ben yönlendireceğim sizi elimden geldikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…