Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Çok çok üzüldüm inanın, nasıl bir acı bilirim babamı bu hastalıkla kaybettim.. Bitmez tükenmez çaresizliğinizi, mucizevi iyileşme hikayesi arayışlarınızı anlıyorum. Umudunuzu kaybetmeyin hastaya da umudunu kaybettirmeyin asla asla.. Ama içten içe şunu da bilin mucizeler her zaman da gerçekleşmiyor.. Kendinizi hazırlayın bi yandan da, kendinizi onun gidişine hazırlamanız utanılacak bir şey değil gideni bilemem ama kalan için çok zor oluyor süreç..

Bakımını kim yapıyor? Bakımını da siz yapıyorsanız çok çok üzücü yıkıcı şeylerle karşılaşabilirsiniz içiniz parçalanabilir her türlü şey olabilir bunlara kendinizi hazırlayın ama umudunuzu kaybetmeden kaybettirmeden.. Benim babamın son üç ayında yemin ediyorum üzüntüden yüreğim parçalandı ciğerlerim çürüdü yani.. Ölmek de öyle kolay olmuyor bu hastalıkta.. Hala kanserli hasta görsem kalbim sıkışır nefesim daralır 1 sene oldu..

Dediğim şeyler zor biliyorum ama biraz olsun gerçekleri de duyun istedim, bir anda bende olduğu gibi yüzünüze çarpması inanın bana daha kötü..
tüm iyi dileklerim sizinle Allah Şifa nasip eylesin bi mucize olsun inşallah. Umarım umarım iyileşir..

Rabbim şifa versin inşallah Rabbim dilemeden ömür bitmezmiş inşallah sağlığına kavuşur

Allahtan umut kesilmez :/

Öyle, Allah umudumuzu arttırsın ve müjdelerini nasip etsin inşallah.

öncelikle cok gecmis olsun umudunu kaybetme duani eksik etme. benim annem 10 senedir tedavi gòrüyo onkoloji bòlümünde. allah tüm hastalarimiza şifa versin inşallah zorlu bi sürec

Amin inşallah, Allah sizin de yardımcınız olsun.

Allah razı olsun.

Teslimiyette kusur etmemeye çalışıyorum.

Allahın vereceği dertlerden yine Ona sığınıyorum.

Hakanın şifasını beklerken başka bir sevdiğimi, belki kendi hayatımı kaybedebilirim.

Allahın takdiri bilinmiyor, inşallah kaldırmakta zorlanacağımız yükler yüklemez bize, acılarımızı başka acılarla unutturmaz, Onun merhametine muhtacız.

Allah size de sabırlar versin.

http://www.qigongtr.com/qigongtr.html
Böyle bir şey duymuştum. Reiki ile kanser dahil pek çok hastalığın iyileştirildiğini. Aslında pek bir bilgim yok ama ben olsam her şeyi denemek isterdim. Türkiye'de de yapanlar var diye biliyorum. Hatta sadece mutlu olarak, bol bol gülerek ve iyileştiğine inanarak kemoterapi kullanmadan iyilesenler duydum.

Yapmayın siz de insansiniz.. en doğru ideal olani yapamadiniz diye siz hicbirseyin nedeni degilsiniz.. ne olursa olsun varliginiz onu mutlu etmiş.. kaderde varmış bu birliktelik.. yarına odaklanın.. geçmişle cezalandirmayin kendinizi.. böyle yapacağınızı tahmin ediyor.. siz umutlu güçlü durmazsaniz olmaz ki.. elinizden geleni yaptınız ve yapacaksiniz kendinize aşırı yüklenmeyin lütfen..

Gözyaşları içinde okudum sizi ümitlendirecek bi hikayem yok ne yazık ki
Ama dualarımdasınız, inşallah Hakan kendine gelir bu gece de sizin için kötü bir kabus olarak unutulur gider
Allahım sen sevdiklerimizle sınama bizi, sen büyüksün, Hakan'a ve şifa bekleyen tüm hastalara şifa ver, onları sevdiklerine bağışla Amin

Meksikada kanser tedavisi gören bir arkadaşım Zu san Li noktası aktive edilerek kurtulmuş.

Ama yanlış yaparsanız kilo kaybettiriyor yani amacına göre kilo vermek için kullanılan bir yöntem de olabildiğinden doğru uygulayamayız diye vazgeçtik.

Bu linkten de anladığım kadarıyla bilinci kapalı bir hastaya uygulanacak bir teknik değil.

Tavsiyeleriniz çok kıymetli, inşallah bir an önce kendine gelir de bu seçenekleri kendisine sunabiliriz.

Çok teşekkür ederim.

Allah razı olsun, inşallah onu daha da mutlu etmek nasip olur.

Amin inşallah.

Lütfen üzülmeyin Allahın sürekli hastalıklarla sınayacak kadar çok sevdiği birini tanıma şansı buldum, şimdi ağlasam da iyi günlerimizde çok mutlu oldum, Allah ondan razı olsun, çok şükür.

Dualarınız ve desteğiniz yeter, inşallah Allah kabul eder de o ümitlendirecek hikayenin kahramanları biz oluruz.

Amin, umarım ki bu hastalıkla savaşan insanlara anlatabileceğim umut dolu hikaye siz olursunuz

Allah şifa versin

bence yanına gitmelisiniz
görünce dayanamayacaginizi düşünüyor olabilirsiniz
ama ah keşke görseydim pişmanlığı daha kötü

belki sizi yanında hissederse daha da iyi olur
Allahım ikinizin yüzüne baksın
iyilessin inşallah

Rica ederim. Çok bilgi sahibi değilim ancak bir yakınım sırf kanser olan eşini iyileştirmek için reikiye başlamıştı. Eşi artık iyileşti ve kendisi şimdi başkalarının da iyileşmesine yardım ediyor. O bana son evredeki hastaların bile reiki ile çok kısa sürede iyileştirilebildiğini söylemişti bu gibi yerlerde. Aslında başka yollar da olmalı; hem manevi hem tıbbi, şu anki imkanlar çok kısıtlı. Kemoterapi ilaçları iyilestirmekten çok zarar veriyor. Umarım bir an önce gerçekten faydalı bir şeyler buluruz bu konuda. Masum insanlar acı çekmemeli.

Aynı fikirdeyim.

Canım çok geçmiş olsun rabbim size bağışlasın tez zamanda şifasıni versin. Benim arkadaşımın kayinbabasi kanser yaklaşık 10 yıl önce bütün vücudunu sarmış kemikler dahil doktorlar götürün eve demiş ama maşallah benden saglamdı neyse geçen sene yine rahatsizlandi tekrar nüks etti kanser hücresi bu sefer ameliyat olması lazım yoksa felç kalacak zaten ameliyatı olsa da en fazla 3 ay sonra felç kesin dediler ve ameliyattan yüzde 80 çıkamaz dediler. Mezar yeri bile ayarlanmıştı.amca şu an senden benden iyi sadece nazlaniyo ara sıra. Veren de allah alan da allah rabbim den umidinizi kesmeyin

Aynı fikirdeyim.

Çok haklısınız.

Ama ailesi arayınca bile kaybediyorum kendimi, ne o yola gidebilecek ne o eve girebilecek gücüm ya da cesaretim var, ağzıma lokma koysam büyüyor, kemiklerim çıkmış vaziyette, temmuz başından bu yana doktorlardan duyduklarımız mahvetti bizi.

Çok korkuyorum ileride bu güçsüzlüğüm yüzünden kendime düşman olmaktan.

Çaresizim, Allahım yardım etsin.

Evet, kanser bir rant kavgasına, gelir getiren bir sektöre dönüşmüşken doktorların şans vermemesi beni o kadar da korkutmuyor.

Başka şansımız olmadığından değil, tıbbi tedavi dışında yollar daha makul geliyor artık.

Öyle bir yerden uzakta, küçük bir ilçede, küçük bir evde Hakan.

Moral ve duadan fazlasının olmadığı bir yerde maalesef.

İnşallah bir yerlerden bir şifa vesilesi gönderir Allah, zor görünüyor ama imkansız olmadığını biliyorum, çok teşekkür ederim.

Çok güzel bir hikaye bu, Allah razı olsun.

Allah o amcaya uzun ömürler versin, Hakana da sağlıklı, tombik bi amca olma şansı versin inşallah, çok teşekkür ederim.

bakın benzetmem yanlışsa Özür dilerim
sizi daha da üzmek istemem ama
2 hafta önce ben yayladayken 14 yıllık köpeğimi kaybettim bana söylemediler eve gelince farkettim
o an içimden geçen keşke son kez bir kez daha görseydim sevseydim oldu
evcil hayvanda durum buysa
sevdiğin insanı düşünemiyorum bile
İnşallah o gücü bulur ve gidersiniz

Ooo bir sürü var oyle mucizeler.mesela kayahanada uc ay omur bicmisler adam ustune 12 yil yada daha fazlasi yasamis.

Dua kaderi etkiler.ben mesela dua ederken hep kendime hz eyubu ornek alir o sekilde dua ederim.hayatini bir oku hastaligini ,hastayken yaptigi duayi.

Bundan sonra hergun duami ederken senin hakanina da edecegim.Rabbim bildigimiz bilmedigimiz butun hastalarin sifasini arttirsin.

İnsaallah bunuda atlatir.Rabbimden buyuk hic birsey yok.O ol derse olmayacak sey yok.
Rabbi yessir vela tuassir.Rabbi temmim bi'l hayr.
(Rabbim kolaylastir,zorlastirma.Rabbim hayirla sonuclandir.)

Evet oyle birisi ile tanismistim. Ama uzun sure once konustugumuz icin ayrintilari cok iyi hatirlamiyorum yuzeysel anlatacagim. 17 yaslarinda genc bir kizdi. Beyninde tumor varmis. Bir sure tedavi gormus ama tedaviden pek sonuc alamamis. Riskli bir operasyon gecirmesk gerekiyordu. Maalesef tehlikeli durumunun ustune bir de cok sorunlu bir aile icindeydi hem kendisi hem kardesleri babadan siddet goruyordu. Hatta adi adam baglayip dovuyormus galiba. Ve baba normalde toplumda sayilan, egitimli falan birisi aslinda. Cok kotu bir ortam neyse. Kizin hastaligi ustune bir de bu problemler canina tak etmis. Hac zamani veya degil bilmiyorum bir sekilde Kabe'ye gidip dua etmis. Bir sure sonra siddetli bulantisi olmus, bayagi zorlanmis, tuhaf bir cisim cikarmis istifra ile. Sonra doktoruna gitmis ve tumor gorunmemis testlerde. Doktor inanamamis mekanizmayi cozememisler ama bir sekide vucut tumoru disari atti.

Bir arkadasimiz daha vardi beyninde tumoru olan. Tumor o kadar ilerlemis ki artik gozleri bile gormuyordu. O da hayati tehlikesi olan bir operasyon gecirdi. Uzun sure hastanede yatti su an iyi. Sadece operasyonda kulaklarindan birinin duyusunu yitirdi. Bazi seyler nasip. Siz ve hastaniz icin guzellikler diliyorum.

Çok doğru söylüyorsunuz, belki de hayatımın en yanlış kararını veriyorum.

Kendim için onu bu halde görmemek gibi bir korkum yok, daha evvelki rahatsızlığında onu öyle görmemi istemediğini söylemişti, hele bu kez öyle bir tarif ediyorlar ki görürsem kesinlikle kendimi kaybederim.

Tek endişem ona beni görmek iyi gelecekse sağlığım söz konusu bile olsa yanında olamamanın rahatsızlığı.

Kimseyi tanımıyormuş ama benden bahsedilince tepki vermiş, konuşmuş hatta söylemelerini istediğim şeyleri parça parça aktardılar heyecanlanıp kötü olmasın diye.

Zaten onu strese soktuğum zamanlar için pişmanım bir de onun yanında olamamak perişan ediyor beni, bencilce ve düşüncesizce biliyorum ama gerçekten dayanamam, siz bu önerinizde sonuna kadar haklısınız ama o yollara, göreceğim o manzaraya kalbim gerçekten dayanmaz.

Allah razı olsun, Hz. Eyyüp benim en büyük tesellim, Allah bize de ondan kat kat düşük derecemize bakmadan o ikramda bulunsun inşallah.

Allah razı olsun, ne kısmetli insanlarmış.

Allahım bize de nasip etsin o mutluluğu.

Ne güzel örnekler bunlar içimi umutla doldurdunuz çok teşekkür ederim.

Rica ederim daha fazlasini yapmak isterdim. Bir tanidigimiz vardi, bir saglik sorunundan operasyon gecirdi ve doktor maximum 2 sene yasar dedi. Bu kisi operasyondan sonra 30 sene daha yasadi ama genc yasta iki oglunu birden kaybetti. Hakkinizda hayirlisi olsun. Hayirlisini istemek de cok onemli. Bazen bilemiyoruz. Pozitif olmak ve akisa birakmak lazim kendimizi. Yalniz benim size nacizane tavsiyem: imkan varsa Hakan'in yanina gitmeniz. Orada zaman gecirmeniz. Ikinize de iyi gelecek.
Allah razı olsun, ne kısmetli insanlarmış.

Allahım bize de nasip etsin o mutluluğu.

Ne güzel örnekler bunlar içimi umutla doldurdunuz çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…