- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi JessicaJoy
-
Ve ayrıca sakın ve sakın gaflete düşmeyin kötüye hazırlamaliyim diye düşünmeyin,Seviyorsunuz o da sizi aranizdaki bağ sizi Allahin izniyle asla koparmayacak diye düşünün daha çok yanında olun siz güçlü oldukça o da sizden güç alacaktır . Kötü bi ihtimal yasamayacaksniz OLMAYACAK :))) hep böyle düşünün hayal kurmayın nasıl olsa hayat akışına geliyor siz kavusunca emin olun ki her güzellik sizi bulacak yürekten dua ediyorum rabbim sizi ayirmasin yeterki ...
Mucizelere inanirim sende inan Allah ol der ve olur,sen bol bol dua et...yemesine moraline dikkat et bilirsin bu hastaligin en büyük ilaci moral...burada bir ablanin annesi var annesi Türkiye de annesi birde yasli kadin doktorların hic umudu yoktu ama kanseri yendi nasilmi iki kizi sayesinde ....
Kizlari yurt dişinda yasiyor annelerini belirli aralıklarla gidip bakimlarini yapiyorlardi .kadinda sanirim oğluyla ve geliniyle yasiyordu.dediğim gibi doktorlar umutlu değildi ne zaman kizlarina sorsak durum iyi değil diyorlardi.kadinin küçük kizi çok civil civil turkiyeye her gittiginde annesini yemeğe cikarir,gezmelere falan götürürmüş,küçük kizi ne zaman gitse kadinin kan değerleri normale dönermis.oğluyla gelini kadini odasindan disari çikarmiyormus hasta diye tabi verilen diyet yemeklerinden başka bir şey yedirilmiyormus,küçük kizin gidip gelmesi annesine moral vermesi hayatini değiştirdi.kadin hatta ben niye kanserden korkayim o benden korksun diye söyler dururmus.gerçekten de yendi,küçük kizida seneler önce kanser di sanirim rahim kanseriydi,kanseri yendi birde hamile kalamzsin dediler kendiliğinden ikizleri oldu...herşey rabbimizin ellinde ol der ve olur...
Bir daha bir daha okudum konuyu goz yaslari icinde yaziyorum ezan okunuyor suan burada, su ezan vakti dualarimdasiniz
Ben boyle guzel ask boyle guzel sevgi gormedim Allahim sizi birbirinize kavustursun.
Aglayarak okudum.
Colin paylaşırken okumuştum.
Vicdan azabı çekmeyin belki de sizin sevginiz sayesinde birşeyler güzelleşicek.
Onun için hayatını güzelleştiren düşününce hep sizle hayal kurması bunlar çok güzel.
Hatta belki de uyuduğu zamanlar sizi görüyodur.
Bu ona iyi geliyodur.
Allahım şifasını versin.
Siz umutsuz olmayın ki enerjiniz onada yansısın
instagram hesabınız olmalı evet. çok sevimli bir hanım beno. "allahın misafiri" diye bahsettiği rahatsızlığını yendi diye biliyorum. renkli paylaşımları olur. geride kaldı diyor demek ki yenmiş. muhakkak yazınız. instagram hesabı aldıktan sonra arama çubuğuna ismini yazıp takibe alacaksınız. siz alıp bana buradan mesaj atın ben yönlendireceğim sizi elimden geldikçe.
bence 7 kere atlatmak her babayiğidin harcı değil..Nolur ağlamayın ben gerçekten onu tanıdığım ve hala iyileşme şansı olduğu için çok mutluyum, çok şükrediyorum.
Ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum, yazdıklarınız güç veriyor, Allah razı olsun.
Googledan inceledim siz yazınca.
Allah o hanıma sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah.
O tek seferde ve kendindeyken atlatmış tedaviyi, psikologla bile bir kez görüşmüş, bir daha gerekmemiş ama Hakan yedi kez yaşadı bunu üstelik çok istememize rağmen psikolojik destek alamadı yani tedavi seyri çok farklı ve o tedavinin yani ilk seferin başarıya ulaşması çok olası.
Şu noktada umut için daha fazlasına ihtiyacım var, muhakkak büyük bir ilham verecektir ama onun hikayesi bu hastalığı tanımayanlara yardımcı olacaktır.
Keşke ben de onun öyküsüyle Hakanın ilk rahatsızlığında tanışabilseydim, o zamanlarda Hakanla da tanışmış olup ona yardım edebilseydim.
Allah razı olsun, zahmetiniz var olsun.
bence 7 kere atlatmak her babayiğidin harcı değil..
Ben de yazmak istiyorum eşimin bu hastalıkla mücadele ettiği bir dönemde arkadaşı anlatmıştı...
Bir çocuk varmış işinde gücünde. Öyle bir tanı koyulmuş ki doktorlar son aylarını iyi geçirmeye bak falan demişler. Bu çocuk istifa edip her şeyini bırakıp almanyadan polonyaya bir sahil kasabasına gidiyor. Ve orada bir kızla yakınlaşıyor. Aşık oluyor yani. Doktorların da şok olduğu bir durum oluyor ki hastalık gerilemeye başlıyor. Birkaç aylık ömür biçilen adam stresten uzaklaştığı gibi kendiliğinden iyileşiyor. Ve biz de almanyadayiz. Eşim kemoterapi ilaçları alırken yaşlıca bir adam konuştu ve kulak kabartıp dinledim. Aynen şunlari dedi. Doktorlar birkaç ayım kaldığını söylüyor ama ben iyiyim sağlıklıyım. Kendimi ölecek gibi hissetmiyorum ki. Ne garip değil mi? Üzüntü stres ve bu gibi kötü her şeyden koşarak kaçın. İyi güzel bolca anı biriktirin. Umut her daim vardır.
Allah acil sifa versin..
Diyecek baska hic bir sey buladim.. Sizlere bolca sabir ve sukunet diliyorum..
Allah şifa versin inş. Çok üzüldüm
Hakan kendinde değil yazdığım gibi...
Yanında yeğeni var şimdi.
Onu çok sevdiğimi, Annemin onun için dua ettiğini söylemesini istedim ki Hakan hep annemle tanışmak isterdi.
Anladığını belli eden tepkiler vermiş, yeğeni dinlendikçe tekrarlayacak.
Nolur nazar değmesin bu gelişmelere, nolur Allahım rehavet vermesin de daha çok dua edelim, büyük Allahım sana şükürler olsun.
İnşallah. Ben buna inanıyorum siz de inanın. Bu çok garip bir durum ama gerçek. Bazı insanların birbirleriyle kozmik bağı oluyor. Sen ona pozitif enerji yollamaya onun için dua etmeye devam etmeyin. Bakın ne güzel mucizeler varmış arkadaşlar yazmış. Neden sizinkisi olmasın?Amin Allah razı olsun.
Buna ben de inanıyorum, mesafeler ve zaman bizim icat ettiğimiz kavramlar.
Aslında sadece "an" var.
Dediğinizi yapıyorum bazen, bunu hissettiğine inanıyorum.
Hastanedeki son gecelerinden birinde, kimseyle konuşmazken rüyasında adımı ve soyadımı söyleyerek "Jessicayı listenin en üstüne yazın" demiş, birkaç kere daha adımı sayıklamış sonra, ablası söyledi.
Demek ki o da aynısını yapıyor, konuşuyor benimle.
Zaten tedavi boyunca ilaçlar midesini bozunca yemek yiyemediği zamanlar "Jessica da sen yemeyince yemiyor" dendikçe yediğini söylediler, kendini zorlayarak yedikçe "ben yedim söyleyin Jessica da yesin" demiş hep yani biz aramızda kaç km olursa olsun hep yan yanayız.
Daha çok konuşacağım onunla, çok teşekkür ederim hatırlatma için, inşallah karşı karşıya sağlıkla ve huzurla konuşmak da nasip olur.
Kendini toplayıp gitsen mi yanına? İlerde pişman olma güçlü ol. O kadar ağır bir tedaviden sonra gerçekten, benliğinde olmaması çok normal. Ben de eşimi çok üzmüştüm o sıralar. Çok pişmanım çok üzülüyorum artık keşke dememek için elimden geleni yapıyorum. Sen de yap keşke deme lütfen
bir öğrencime 9 yaşında teşhis konuyor 4 defa hersey bitti derken yemiyor kanseri 15 yaşına kadar yaşadi.bir sürü insan rüyasında gördu çok güzel şekillerde. Allah hayırlı ömür versin, dua edin.
yaşamı hayırlı ise yaşasın ölümü hayırlı ise allah yaşayamadigıniz güzellikleri ikinize öbür tarafta yasatsin
Dualarımız hakan ve seninle.
Sen bize burdan güzel haberler vericeksin inşallah.
Ben Hakanin iyilesecegine inaniyorum. Kurban oldugum rabbim kullarini unutmaz. Onu bu kadar seven bir kadin varken Hakan da pes etmez bence. Ben olsam etmezdim.
İnşallah. Ben buna inanıyorum siz de inanın. Bu çok garip bir durum ama gerçek. Bazı insanların birbirleriyle kozmik bağı oluyor. Sen ona pozitif enerji yollamaya onun için dua etmeye devam etmeyin. Bakın ne güzel mucizeler varmış arkadaşlar yazmış. Neden sizinkisi olmasın?
Amin canım Aminnnnnnn....Büyük Allahım Hakan için bu dünya çok yorucu diye onu almak isteyebilir ama ben onu bana bağışlaması için sonuna kadar dua edeceğim inşallah.
Allah onu tertemiz yanına almak istiyorsa inşallah bize birlikte hayırlı bir ömür nasip eder, yolundan hiç ayırmaz ve ikimizi de tertemiz kılar.
Daha evvel de aramızdaki bu bağı örnekleyen çok durum oldu.
İnsan bir acı yaşayınca frekansı daha da yükseliyor, mesafeler bizim için, Allah katında hepimiz aynı yerdeyiz, inşallah beni duyacak ve mücadeleden vazgeçmeyecek.
Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?