Her şey bitti derken? Ne olur umut olun bana...

Keşke yanında olup sesli okuyabilsem yazdıklarınızı, Allah razı olsun.

Bunları Allah söyletiyordur inşallah, bu kadar zor bir günde mutluluktan ağlamak da varmış kısmette, hepiniz iyi ki varsınız, inşallah Allah kabul eder dualarımızı, Allah razı olsun, tekrar teşekkür ederim.

Yazdıklarınız hem umut verdi bana hem de içimi acıttı.

Keşke Hakanın yanında olabilsem de o küçük kız gibi yemekler yedirsem ona.

Şu an aramızda o kadar uzun mesafeler var ki...

Sağlığım müsaade etmiyor yanına gitmeye ki bir telefonla bile öleceğimi sanıyorum, yanında o haline hiç dayanamam bu onu daha çok üzer.

Ama daha evvel de yazdım, Allah ümidimi kesmediğimi ona malum ediyordur inşallah.

Ailesi arayıp bana moral vermeye çalışıyor, onlar da kendilerinden çok düşünüyorlar beni ama keşke bunu yapmak yerine Hakana yardımcı olsalar.

Tabi onlar o güçsüz, çelimsiz bedeni, normalde çakmak çakmak bakan o gözlerin bomboş dalışını görüyorlar, o yüzden zor ama keşke benim kadar ümit etseler, ümidimizi kesmeyelim diyorum ama "artık acı çekmesin" diyor ablalarından biri, Hakan kendinde değil ama bu ümitsizliği hissediyordur, onlar da çaresizlikten dayanamıyorlar tabi Allah hepimize güç versin.

Allah razı olsun umut dolu hikayeniz için, inşallah biz de birilerine umut olacak kadar kısmetliyizdir.

Bir daha bir daha okudum konuyu goz yaslari icinde yaziyorum ezan okunuyor suan burada, su ezan vakti dualarimdasiniz
Ben boyle guzel ask boyle guzel sevgi gormedim Allahim sizi birbirinize kavustursun.

Allah razı olsun nolur ağlamayın, ben Allaha yaşadığım o güzel beş yıl için şükrediyorum, çok mutluyum.

Bu acıları tekrar yaşayacağımı bilsem de yine aynı yoldan gider, yine onunla karşılaşmak isterdim.

Allah razı olsun, dualarımızı kabul etsin, size içinde mutluluktan başka gözyaşı olmayan hayırlı bir birliktelik nasip etsin inşallah.

Nolur ağlamayın ben gerçekten onu tanıdığım ve hala iyileşme şansı olduğu için çok mutluyum, çok şükrediyorum.

Ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum, yazdıklarınız güç veriyor, Allah razı olsun.

Googledan inceledim siz yazınca.

Allah o hanıma sağlıklı, hayırlı bir ömür versin inşallah.

O tek seferde ve kendindeyken atlatmış tedaviyi, psikologla bile bir kez görüşmüş, bir daha gerekmemiş ama Hakan yedi kez yaşadı bunu üstelik çok istememize rağmen psikolojik destek alamadı yani tedavi seyri çok farklı ve o tedavinin yani ilk seferin başarıya ulaşması çok olası.

Şu noktada umut için daha fazlasına ihtiyacım var, muhakkak büyük bir ilham verecektir ama onun hikayesi bu hastalığı tanımayanlara yardımcı olacaktır.

Keşke ben de onun öyküsüyle Hakanın ilk rahatsızlığında tanışabilseydim, o zamanlarda Hakanla da tanışmış olup ona yardım edebilseydim.

Allah razı olsun, zahmetiniz var olsun.

bence 7 kere atlatmak her babayiğidin harcı değil..

bence 7 kere atlatmak her babayiğidin harcı değil..

Değil mi, ben de onu diyorum işte.

Doktorlar hiç ümit vermiyorlar ama yedi kereyi atlatmayı nasip eden Allah neden daha fazlasını lutfetmesin?

Onlara göre bu kadarı zaten mucize, Allah yeni mucizeler nasip etsin inşallah, bize ve tüm bekleyenlere...

Ben de yazmak istiyorum eşimin bu hastalıkla mücadele ettiği bir dönemde arkadaşı anlatmıştı...
Bir çocuk varmış işinde gücünde. Öyle bir tanı koyulmuş ki doktorlar son aylarını iyi geçirmeye bak falan demişler. Bu çocuk istifa edip her şeyini bırakıp almanyadan polonyaya bir sahil kasabasına gidiyor. Ve orada bir kızla yakınlaşıyor. Aşık oluyor yani. Doktorların da şok olduğu bir durum oluyor ki hastalık gerilemeye başlıyor. Birkaç aylık ömür biçilen adam stresten uzaklaştığı gibi kendiliğinden iyileşiyor. Ve biz de almanyadayiz. Eşim kemoterapi ilaçları alırken yaşlıca bir adam konuştu ve kulak kabartıp dinledim. Aynen şunlari dedi. Doktorlar birkaç ayım kaldığını söylüyor ama ben iyiyim sağlıklıyım. Kendimi ölecek gibi hissetmiyorum ki. Ne garip değil mi? Üzüntü stres ve bu gibi kötü her şeyden koşarak kaçın. İyi güzel bolca anı biriktirin. Umut her daim vardır.

Böyle güzel hikayeler nasıl mutlu ediyor beni ama bir yandan da üzüyor.

Hakanın yanında değilim ben maalesef.

Tedavinin başından beri yanında olsaydım bir şeyler değişir miydi diye kendimi yiyorum ama gidemem, zaten zayıf ve güçsüzüm, yemek bile yiyemiyorum, ona şu halde faydadan çok zararım dokunur, kalbim de iyi değil, güvenemiyorum sağlığıma.

Sonra kendimi avutma mıdır nedir, Allah şifa lutfettiyse senin varlığına ihtiyacı mı var haşa diyorum.

Ailesine güçlü olmalarını, ümitlerini kaybetmemelerini söylüyorum.

Ama Hakan anlattığınız umut dolu hikayelerin kahramanlarından farklı olarak kendinde değil, ailesine bile "siz kimsiniz" diyor.

Belki de bilinçaltını açmak için Allah bu hale koydu onu, belki bu sayede beni buradan "duyuyor", söylediklerimi hissediyor, Allahın hikmeti ve rahmeti belli mi olur...

Allah razı olsun, okuyup geçmediğiniz için çok teşekkür ederim.

Hakan kendinde değil yazdığım gibi...

Yanında yeğeni var şimdi.

Onu çok sevdiğimi, Annemin onun için dua ettiğini söylemesini istedim ki Hakan hep annemle tanışmak isterdi.

Anladığını belli eden tepkiler vermiş, yeğeni dinlendikçe tekrarlayacak.

Nolur nazar değmesin bu gelişmelere, nolur Allahım rehavet vermesin de daha çok dua edelim, büyük Allahım sana şükürler olsun.

Kendini toplayıp gitsen mi yanına? İlerde pişman olma güçlü ol. O kadar ağır bir tedaviden sonra gerçekten, benliğinde olmaması çok normal. Ben de eşimi çok üzmüştüm o sıralar. Çok pişmanım çok üzülüyorum artık keşke dememek için elimden geleni yapıyorum. Sen de yap keşke deme lütfen

bir öğrencime 9 yaşında teşhis konuyor 4 defa hersey bitti derken yemiyor kanseri 15 yaşına kadar yaşadi.bir sürü insan rüyasında gördu çok güzel şekillerde. Allah hayırlı ömür versin, dua edin.

yaşamı hayırlı ise yaşasın ölümü hayırlı ise allah yaşayamadigıniz güzellikleri ikinize öbür tarafta yasatsin

Dualarımız hakan ve seninle.
Sen bize burdan güzel haberler vericeksin inşallah.

İnşallah. Ben buna inanıyorum siz de inanın. Bu çok garip bir durum ama gerçek. Bazı insanların birbirleriyle kozmik bağı oluyor. Sen ona pozitif enerji yollamaya onun için dua etmeye devam etmeyin. Bakın ne güzel mucizeler varmış arkadaşlar yazmış. Neden sizinkisi olmasın?

Mesafe gerçekten çok uzun yemek yiyemiyorum, ayakta durmakta zorlanıyorum toplanıp gidemem maalesef.

Allah bunun da pişmanlığını yaşatmasın inşallah.

İnşallah ikimiz de tamamen düzeliriz de bol bol telafi şansım olur.

Yazdığınız çok makul ama onun arkasında kalan olmanın acısını düşündükçe bencilce bizimle kalmasını istiyorum.

Allahım Hakana şifa ver ve bunu hayırlı kıl diye dua ediyorum, inşallah Allah kabul eder.

Dualarımız hakan ve seninle.
Sen bize burdan güzel haberler vericeksin inşallah.

Allah razı olsun, amin inşallah.

Ben Hakanin iyilesecegine inaniyorum. Kurban oldugum rabbim kullarini unutmaz. Onu bu kadar seven bir kadin varken Hakan da pes etmez bence. Ben olsam etmezdim.

Büyük Allahım Hakan için bu dünya çok yorucu diye onu almak isteyebilir ama ben onu bana bağışlaması için sonuna kadar dua edeceğim inşallah, Allah ona güç versin, ayırmasın bizi.

Allah onu tertemiz yanına almak istiyorsa inşallah bize birlikte hayırlı bir ömür nasip eder, yolundan hiç ayırmaz ve ikimizi de tertemiz kılar.

Daha evvel de aramızdaki bu bağı örnekleyen çok durum oldu.

İnsan bir acı yaşayınca frekansı daha da yükseliyor, mesafeler bizim için, Allah katında hepimiz aynı yerdeyiz, inşallah beni duyacak ve mücadeleden vazgeçmeyecek.

Allah razı olsun.

öncelikle cok gecmis olsun umudunu kaybetme duani eksik etme. benim annem 10 senedir tedavi gòrüyo onkoloji bòlümünde. allah tüm hastalarimiza şifa versin inşallah zorlu bi sürec

Amin canım Aminnnnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…