- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
Mune konumu kapatır mısın
Sizin gormemis olmaniz bu uygulama yok manasina gelmiyor bizzat çevremde defalarca gördüm kuran kursu yapilacak diye 500.000 tl lik arazisini bagislayani gördüm 30.000 tl yardim oyle cok uçuk değil kendi dayim kanserden öldü buyuk teyze ve halalardan yaklasik 150.000 tl hibe geldi bundan 4 sene önce.
Ayrica ben ve kendi ailem de akrabalarimizdan düşkün veya borclu olanlara her yıl belli bir miktar karşılıksız yardım yaparız soran arkadaşa binaen. Desteklersiniz veya desteklemezsiniz bu benim çevremde var olan bir durum.
Bu para olmasaydi da toplu odemeleri yapacaktiniz. Bu yeterli bir aciklama degil. Bu parayi nereye kullandiniz peki? Bu insanlarin parasini geri vermelisiniz. Onlarin mal varliklarinin coklugu sizi ilgilendirmez.Hangi sürede biriktirecez bu parayı hanfendi 4 5 ay içinde mi biraz birikim yaptık bu sene içinde iki tane bankaya toplu ödememiz var hangisine biriktirelim birde aylık yazın sulama yapıyoruz 500 ün üstünde elektrik faturası bağkur bunun gibi birçok ödememiz oluyor
Sen milyar milyonSen 30 miliyar miliyon 30 miliyar sen ne yaptin
Verdikten 6 ay sonra istemiş ve gecen kışın istemeye başlamış.Yalniz adam ciddi zararda.. 6 ay once verdigi 30bin 10 bin dolar yapiyordu, simdi 10 bin dolar 70 bin lira yapiyor neredeyse.. 40 bin liralik ciddi bir zarari var, yine iyi niyetliymis dolar uzerinden vermemis.. ayrica ne kadar zengin oldugu da sizi hic ilgilendirmiyor, zengin de size mi zengin? Kim neden parasini baskasinin yaptigi borc icin hibe etsin?
Verdikten 6 ay sonra istemiş ve gecen kışın istemeye başlamış.
Yani 1-1.5 yıl önceki dolar kurunu kullanman gerek hesap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?