Hiç beklemezdim bu kadar kötü olabileceğini...

Kendisi teknik üniversitede okuyor ya ondan havası canım.
Ben 2 yılllığım ondan küçümsedi herhalde. Ama ben de lisans tamamlayacağım yani bu sene... Ondan çok geri kalmayacaktım ki zaten...

tahmin ettim zaten
bu akılla seni çok ezmeye çalışırdı.
boşver sen üzülme,dünkü sözleri senin için
aslında bir dönüm noktası olmuş.gözünü açmış.
eğer mesaj atarsa ağır bir cevap yaz
dünkü söyledikleri için,içinde kalmasın.

Ya zaten daha yirmi yaşındayım kızlar... Bu yaşadıklarım bu yaş için fazla ağır geldi. Artık kolay kolay birine güvenemem ki ben. Bu yaşadıklarımdan sonra...

Al bakalim bir bomba daha, kendini bir halt zanneden dingil erkek vakasi :) :) Sekerim, ben de birine acilmistim, o da bana sen bir hicsin demisti. Ben cok iyi bir okuldan mezunum, yuksek lisansim da yurtdisindan lakin beni de kucumsediler. Yani Einstein olsan bile , super eigtimli olsan bile (bknz. ben) , super zengin olsan bile karsindaki adam b.k parcasiysa sana zaten kotu davranacaktir. Iyi egitimli olmak beni asagilanmaktan ve acidan koruyamadi, merak etme sen Harvard mezunu olsan da bu gerzek bu sefer baska seyler cikarip abuk subuk davranacakti. Yani sunu demeye calisiyorum, bu cocuk adam degil s..tir et gec gitsin. Su forumda yaptigim belki 10. s..tir et seklindeki yorum oluyor ama ne yapayim kiymetli arkadaslarim, hepiniz piril piril insanlarsiniz, size deger vermeyen, kotu davranan, hor goren bu zirtolar icin uzulmeye deger mi ? Ne olur atik su 5 para etmeyen adamlara prim vermeyelim (kendim de dahil olmak uzere).

Evet zaman zaman çıkışları oluyordu ama ben sevdiğim için üstünü örtüyordum, çok önemsemiyordum ama dün ki yenilir yutulur değildi. Çok gururumu kırdı.
Burada bir arkadaş ona hitaben mesaj yazmış. Eğer mesaj atmaya kalkarsa onu döşeceyeceğim
Ben zaten daha 20 yaşındayım daha üniversiteyi yeni bitirdim, iş buldum hem okuyup hem çalışacağım...

Çok haklısın canım. Bu adam beni hak etmiyor hem de hiç...
O yüzden ait olduğu yere gidecek... Pislik herif gecemi gündüzümü zehir etti...

Çok haklısın canım. Bu adam beni hak etmiyor hem de hiç...
O yüzden ait olduğu yere gidecek... Pislik herif gecemi gündüzümü zehir etti...

çek üstüne sifonu o zaman
Bir de önce şu nickini değiştirmekle başla bence işe..

Havasını yesinler
Ne sinir oldum ya
Yazacağım şeyide unuttum
Aman boşver düşünmene vaktine değmez
Kompleksleri var belliki
Bence o senin bilgini zekanı kıskanıyor

Havasını yesinler
Ne sinir oldum ya
Yazacağım şeyide unuttum
Aman boşver düşünmene vaktine değmez
Kompleksleri var belliki
Bence o senin bilgini zekanı kıskanıyor

Bu kadar küçük gördüğü biri ile evlenmeyi niye düşünüyor? O da ayrı bir muamma işte:44: Madem beni layık görmüyor kendine yani niye bu ısrar

[sıze=3]canım okuyunca o adamı kızılcık sopası ile dövesim geldi vallahi

Ne yap biliyor musun ararsa deki''senden daha iyisini buldum onunla görüşücem de''bak şok nasıl oluyormuş görsün
desinki o beni kullanmış salak seni kullandığını sanarken
ya bu erkek milletinin aklı neden hep p.çliğe çalışır.benim dediğimi yap bence şoook[/sıze]

Canım o zaman da bana kızıp o hırsla bana kötü birşey yapmaya kalkmasın:26:

diğer yorumları okumadım cnm ama yazan varsa bile şimdiden prdon;

kendi neymiş cok merak ettim
insnalar nasılda bencil nasılda kendini beğenmiş bikez daha anladık
bence hiç arkadana bile bakma
bu tip adamlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
he bide şöle bi durum var
kendine sorsannn oooowwww ulaşılamz yerdedir
ama unuttuğu bişey daha var herkesin bi gömlek ustu mevcut
bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini edepsiz

Evet canım kat kat üstün insanlar var ama ben böyle şeylerle ölçmem ki insanlar. Öyle ölçecek olsam aileme söylerim görücü usulü ile en iyisi gelene kadar beklerim yani.

Adam insan sınıfından olsa, böyle dertleri olmaz zaten

Aklı başında birisin, mantıksız bir şey görmedim düşüncelerinde. Ama adam kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.

Koy .......ne yolla memleketine, kalsın ortada görür fasulyenin gazını, sinirim oynadı akşam akşam yaa, deli oluyorum böyle erkeklere

Sen şimdi bu manda için mi uzuyorsun kendini..
Direk mj atar ben öküzlerle ilişki kuramıyormusum ksr bakma der butun ıletısımı keserdım :)
tavsıye ederım.

Evet ah bir mesaj atsa ona neler söyleyeceğimmm. Ama işte o atmayınca kendim atamam havada kalmasın diye. Çok kinlendimç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…