Kendisi teknik üniversitede okuyor ya ondan havası canım.
Ben 2 yılllığım ondan küçümsedi herhalde. Ama ben de lisans tamamlayacağım yani bu sene... Ondan çok geri kalmayacaktım ki zaten...
o karakterdeki bi insan sen oxford okumuş olsaydın da bu sefer iyiki bi okul okudun çok ukalasın filan diye seni ezmeye kalkardı
çünkü kendisi ezik, aşağılık kompleksi var. bnm eski erkek arkadaşım kavga ettiğimiz zamanlarda senin kafan nası basmıyo bu okulları nası okudun derdi çok sinirlenince, kavgalarımız da tamamen onun sorumsuzlugundan oluyodu yani şuan düşündüğümde nefret ediyorum ondan ve senin daha iyisini hak ettiğine inanıyorum tüm bebekle filan hamile kalırsın nolcakki
Merhaba kızlar. Dün gece çok büyük bir şok yaşadım. Hala kendime gelemedim. Aklımı tam toparlayamıyorum o yüzden kusura bakmayın şimdiden yazacaklarım konusunda...
Ben zaten bu aralar sıkıntılıyım. Okul bitti, iş derdine düştüm, iş arıyorum. Buna canım zaten sıkkın. Ayriyeten pcos diye bir hastalıkla uğraşıyorum. Ağzıma lokma atsam kilo alacağım diye mutsuz oluyorum. İnsülin direnci olayı yüzünden güzelim tatlılara elimi sürmemem gerekiyor falan. Bunlar zaten var olan sıkıntılarımdı.
Dün geceki olaydan sonra yıkıldım. Az evvel şu hormon haplarının hepsini bir içsem diye düşünürken kendimi bulunca buraya yazmaya karar verdim.
Sorun erkek arkadaşım, yani artık eski erkek arkadaşım... Ben buna bir sene kadar evvel çok aşık oldum. İtiraf etmem uzun sürdü. Neyse işte çıkmaya başladık. 1 hafta kadar kısa bir sürede beni başkası için terketti.( Hala inkar ediyor öyle değil diyor.)
Bana beni sevmediğini, üzülmemem için kabul ettiğini ama daha fazla devam edemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine ben üzüldüm ettim ama zamanla olayı kabullendim. Neyse bir süre görüşmedik.
Sonra bana tekrar yaklaştı. Bir şekilde yine başladık. Ama ben ona güvenmiyordum. Geçmişteki olaydan ötürü. Bu defa daha ciddi düşünüyorum falan dedi, evlilikten falan bahsetti. Gerek hazır olmayışımız, iş okul meseleleri, gerek benim güven sorunum dolayısı ile ben erteliyorum hep.
Dün gece de işte bu sorundan ötürü ağır konuştu bana. Yok çok yüksek tahsilin de yok, yok işte çok önemli birinin kızısın sanki. Ne bu havalar falan diye laflar etti. Kısacası beni küçümsedi. Senin koşarak bana gelmen gerekirdi falan dedi. Kızlar insanların kalitesi okuduğu okulla, babasının parası ile falan mı ölçülüyor? Ben çok yaralandım. Çok üzgünüm. Kendimi çok kötü hissediyorum bana yardım edin
tahmin ettim zaten
bu akılla seni çok ezmeye çalışırdı.
boşver sen üzülme,dünkü sözleri senin için
aslında bir dönüm noktası olmuş.gözünü açmış.
eğer mesaj atarsa ağır bir cevap yaz
dünkü söyledikleri için,içinde kalmasın.
Al bakalim bir bomba daha, kendini bir halt zanneden dingil erkek vakasi :) :) Sekerim, ben de birine acilmistim, o da bana sen bir hicsin demisti. Ben cok iyi bir okuldan mezunum, yuksek lisansim da yurtdisindan lakin beni de kucumsediler. Yani Einstein olsan bile , super eigtimli olsan bile (bknz. ben) , super zengin olsan bile karsindaki adam b.k parcasiysa sana zaten kotu davranacaktir. Iyi egitimli olmak beni asagilanmaktan ve acidan koruyamadi, merak etme sen Harvard mezunu olsan da bu gerzek bu sefer baska seyler cikarip abuk subuk davranacakti. Yani sunu demeye calisiyorum, bu cocuk adam degil s..tir et gec gitsin. Su forumda yaptigim belki 10. s..tir et seklindeki yorum oluyor ama ne yapayim kiymetli arkadaslarim, hepiniz piril piril insanlarsiniz, size deger vermeyen, kotu davranan, hor goren bu zirtolar icin uzulmeye deger mi ? Ne olur atik su 5 para etmeyen adamlara prim vermeyelim (kendim de dahil olmak uzere).
Çok haklısın canım. Bu adam beni hak etmiyor hem de hiç...
O yüzden ait olduğu yere gidecek...Pislik herif gecemi gündüzümü zehir etti...
çek üstüne sifonu o zaman
Bir de önce şu nickini değiştirmekle başla bence işe..
Havasını yesinler
Ne sinir oldum ya
Yazacağım şeyide unuttum
Aman boşver düşünmene vaktine değmez
Kompleksleri var belliki
Bence o senin bilgini zekanı kıskanıyor
Bu kadar küçük gördüğü biri ile evlenmeyi niye düşünüyor? O da ayrı bir muamma işte:44: Madem beni layık görmüyor kendine yani niye bu ısrar
Oda dengesizliğini gösteriyor
Kazen amca kızmasın. Alırken aklın nerdeydi demesin
Yok yok demez haklı sebebin var bence..
Bi link vardı orada şartlar vardı şimdi bilemiyorum nerededir ?
Hah buldum işteee
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html
[sıze=3]canım okuyunca o adamı kızılcık sopası ile dövesim geldi vallahi
Ne yap biliyor musun ararsa deki''senden daha iyisini buldum onunla görüşücem de''bak şok nasıl oluyormuş görsün
desinki o beni kullanmış salak seni kullandığını sanarken
ya bu erkek milletinin aklı neden hep p.çliğe çalışır.benim dediğimi yap bence şoook[/sıze]
diğer yorumları okumadım cnm ama yazan varsa bile şimdiden prdon;
kendi neymiş cok merak ettim
insnalar nasılda bencil nasılda kendini beğenmiş bikez daha anladık
bence hiç arkadana bile bakma
bu tip adamlara ağzınla kuş tutsan yaranamazsın
he bide şöle bi durum var
kendine sorsannn oooowwww ulaşılamz yerdedir
ama unuttuğu bişey daha var herkesin bi gömlek ustu mevcut
bulunmaz hint kumaşı sanmış kendini edepsiz
Adam insan sınıfından olsa, böyle dertleri olmaz zaten
Aklı başında birisin, mantıksız bir şey görmedim düşüncelerinde. Ama adam kendini fasulye gibi nimetten sayıyor.
Koy .......ne yolla memleketine, kalsın ortada görür fasulyenin gazını, sinirim oynadı akşam akşam yaa, deli oluyorum böyle erkeklere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?