- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
-
ıyıkı evlenmısım...bekarlıgımı hiç ozledigim zaman bile olmadı.....cok sukur eşimle 19 yılı geride bırakıyoruz...hatta evlılııgn ılk yılları guzel derler ama ben gıttıkce guzelleştıgıne ınananlardanım...sorun olmuyormu oluyor...ama gelıp geciyor ve bır sekılde halledıyoruz:)))Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Klasik bi cevap olacak ama burasi bdv, yani adı ustunde "dert" bölümü : ) illa ki hep olumsuz şeyler paylaşılıp yardim isteniyor.. Sanırım bi topik vardi "mutlu evlilikler" ile alakalı, orda baya döktürüyordu mutlu hatunlar : )Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Sana tavsiyem buraya takilma fazla.burasi dert bolumu.okur okur kurarsin yazik etme dugun arefesi.mutlu evlilik tabiki var ben mesela Allaha bin sukur mutluyum iyiki evlenmis esimi bulmusum.dort dortluk deyil tabi ama kim oyleki.biraz da sukur le alakali.evlilik te beklentin yuksek olmasin.prens ve prenses hayati sanilmasin evlilik kolay degil.bana gore kumar hayatinla kumar oynuyorsun.ote yandan kendine ait bir ev esyalar ve sevdigin insanla yasamak coook guzel ve heyecanli.sorumluluk da guzel.ayrica artik kendi evin kendi kararlarin kendi halin bardagin yatagin kendi anahtarin.....evlilik guzel ama esle beraber ayni dili konusuyorsan....dilerim mutlu olun esinizle..Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yazadüğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?