Hiç mi mutlu evlilik yok?

Ne güzel demişsin canım. Aminnn inşallah

Çok teşekkür ederim bu güzel cevabın için hepsini dikkate alicam canım çok doğru demişsin.

Mutlu evliliği bir derdim var kisminda aramazsanız zannederim ki bulursunuz..

kavga sebebiniz neydi?
ailelerle aranız nasıl

Ailelerle mukemmel aramiz.

Kaynimla eltimle yasadigim sorunlarda esimin pasif kalmasi, ilk zamanlar yeteri kadar ilgi gostermemesi ,daginiklik, esimin idda bagimliligi, cocuk sahibi olamama, esimde bosvermislik hissi vardi..

Hal boyleyken ben sinirleniyor ve geriliyordum. Kavga sebeplerimiz genelde boyleydi..

değişti mi hepsi

Sonuçta orası dert köşesi olduğu için konuların çoğunun mutsuzluk, sorun, sıkıntı içermesi normal, iyi bir evliliği olan zaten neden konu açsın ki? Hayat bu ne getireceği hiç belli olmaz çok mutlu da olabilirsin kötü günler de görebilirsin her şey sen de bitiyor kafayı kullanıp kriz yönetimi yapmayı başarırsan her şey eninde sonunda yoluna girer.

6 yıllık evliyim hiç keşke evlenmeseydim demedim. Hatta şöyle söyleyeyim engelli bir evladımız var. Maddi konularada dibe çöktüğümüz zamanlarda oldu. Genelde böyle durumlarda evlilikler çok daha büyük zararlar görür. Biz daha çok birbirimize sarıldık. Bekarlıkta güzeldi ama ben hiç özlemedim. Ben seviyorum evliliği iyi bir eş aynı zamanda en iyi arkadaşın oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…