- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi nilsumnill
-
100 kisiye sorduk 1 populer cevap aldikharika bir evliliğim var..
eşim dört dörtlüktür. asla kırmaz üzmez beni.
işi gücü varsa yoksa evimiz, çocuğumuz, ben .
bana danışmadan tek bir iş bile yapmaz. her şey benim kontrolüm altında.
müthiş zaman geçiririz birlikte. elimizden gelse 7/24 bir arada oluruz yani.
işten geliriz yemeği birlikte yaparız, birlikte sofra toplarız, çayı birlikte demleriz. hep müşterek yani.
zaten çocukla ilgilenmesi apayrı. banyosunu yaptırır, yemeğini yedirir, oyun oynar, uyutur.. dermişim
valla harika evlilik yoktur bence. idareli çiftler vardır. birbirini idare edebilecek kişiler evlenmeli. anahtar-kilit misali.. biri anahtarsa öbürü kilit, biri kilitse diğeri anahtar olmalı.
Not: eşim en son ne zaman oğlanı yıkadı hatırlamıyorum
akşam yatağa yatınca belim ayrılacak kadar ağrıyor. ben olmasam 100 yıl çamaşır yıkanmaz, ev süpürülmez.
ben de çalışıyorum üstelik.
kavga sebebiniz neydi?Ilk evlendigimizde 1 ay kadar bizde mutluyduk sonra sorunlar olmaya basladi. Bu iki kisi acisindanda zor bir surec ailenizden olmayan biriyle ayni evi paylasmak baslarda cok zor geliyor.
Sorumluluklar da artiyor. Esinizin bazen hic bilmediginiz huylari karakterleri cikiyor ortaya. Ilk iki senem kavgayla aglamayla gecti bumuydu evlilik dedigim evlenmeyin dedigimde cok oldu. Ama sonra birbirinize alismaya ve bu evden zevk almaya basladik artik kavgalarimiz uzun surmuyor surekli egleniyorduk.
Ilk iki senemi sorsalar kafamdan atmayi silmeyi cok isterdim ama evlilik zor. Biz 4 senelik evliyiz ama artik evli gibi degiliz. Sanki sevgiliyiz ve eve cikmisiz gibi hissediyorum. Baslarda evlilik kelimesinin verdigi bir agirlik sorumluluk vardi artik yok.
Nisanliyken ya da sevgiliyken taniyorum dediginiz insan evliyken size taniyamamisim dedirteliyor. Burdaki cogu insanin konusuda oyle. Evlenmeden yasamadan bilemessin canim insallah mutlu olursunuz hayirli olsun..
Ben varımIyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Valan ben iyi ki evlenmisim diyorum. Korkma canimm bende sen gibiydim. Ya nisanlim iyi de evlenince degisirse der korkardim. Ama gercekten evlilik kolay degil sabir anlayis hosgoru istiyor. Bunlar olduktan sonra her sey guzel oluyorIyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Çok doğru ben de böyle düşünüyorumArtı, istisnai durumlar dışında (kendini cok iyi gizleyenler) "evlilik sonrasi değişti" durumuna pek inanmiyorum ben.. Herkes ne ise odur, evlilik oncesi de cogunlukla belli ediyor herkes kendini ama bizler üstünü örtüyoruz.. Hevesler ugruna gözü kör etmemek lazim..
Evet canım iyi bi noktaya değinmişsin
Yatak asla ayırmayın
Yatak ayıranların evliliğinin düzelmesi imkansıza yakın bence
Ben küsken bile ....
100 kisiye sorduk 1 populer cevap aldik
Mutlu olanin derdim var da isi ne:)) burda da vardir elbet de sikintisi olana cevap yazilyr ondan gozukmuyrz. Ben mutluym cok sukur ki etrafmda da kotu evliligi olan a zinsan vardr herlde.Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?