- 7 Kasım 2012
- 11.594
- 11.967
- 498
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Arkadaslarinda dedigi gibi burasi derdim var bölümü oyuzden kimse mutlulugunu paylasmiyor ama etrafimizda da kimse mutluyum demiyor cünkü insanlar artik doyumsuz sirf sinemaya gitmedik diye kavga eden ciftler var neden şunlar şunlar sinemaya gidiyorlar ama herkes özenti icinde evlilikte 8. Senem bir istedigim de yapilmadi dedigim hic birseyim olmadi evde ekmek mi yok askim paran varmi ihtiyaclari ona gore söyliyecegim diye mesaj atarim var tabi ne istiyorsun derse ona göre ihtiyaclari siralarim az var derse sadece ekmek derim alamiyacagi hicbirseyi istemedim evlendigimizde tv yoktu 4 sene sonra alabildik kac yillik evliyim kaynanamin verdigi buzdolabini kullaniyorum ama asla neden almadin diye kavga etmedik esimde cebinde ne kadar parasi varsa bana birakir benim ilk önceligim esim esimin ki ben ozaman mutlu olabiliyorsunuz elinizdekiyle yetindiginiz zaman benciligi birakip biz oldugunuzda zaten mutluluk geliyor
Evet canım iyi bi noktaya değinmişsinIlk sene çok kavgalar ettik eşimle. 2.sene biraz daha azaldı. 4 sene sevgilikten sonra evlendik. Evde bir horozlanma oluyor gibiçok ciddi değilse ilk seneki kavgaları gecistirin ve normal kabul edin. Şiddet, aldatma vs yoksa tabi.. Susmayı öğrendim ben. Eğer eşim sinirliyse o an susuyorum, kendi kendine söylenip durur sonra özür diler. Ama ben de bağırıp cagirirsam, kavga büyüyor. Aynı şekilde ben sinirliysem, eşim susar. Ilk seneler alışma süreci. Henüz 2 buçuk sene oldu ama verebileceğim en iyi tavsiye; asla yataginizi ayırmayın. Sırt sırta, biriniz bi uçta biriniz bi uçta yatın ama yatak ayırmayın. Şimdilik iyiki evlenmişim diyorum. Inşallah hep öyle derim. En büyük destekcim. Allah kimseyi sınamasın evlilik yolunda inşallah. Çok mutlu olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?