- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi nilsumnill
-
Anlamanız gereken şey . Çoğunlukla problemi olan konu açıyor .Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Vaar dolu var da burada yok :))Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
evliliğim güzel çok şükür. 5 senelik evliyim mutlu huzurluyumIyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
ben de senin gibiyim çok güzel evliliğim ama çocuğumuz olmadı daha ..daha diyorum çünkü umut hep vardır tıp çok gelişti tüp bebek olur belki..allah herkesii farklı sınarmış çocuk olsaydı farklı dertler olabilirdi huzursuzluk olabilirdi o yüzden elimizdekilerin kıymetini bilmeliyizevliliğim güzel çok şükür. 5 senelik evliyim mutlu huzurluyumelbette ki ufak pürüzler oluyor bazen ben alttan aliyorum bazen eşim. Amaaa bizim de 4 senedir çocuğumuz olmuyor. Herkesin imtihani farkli farkli
ilk aylar özellikle sıkıntılı geçebiliyo yıllar geçtikçe de oturuyo gözlemlediğim. İlk aylar biz çok tartışırdık. Ağlayıp dururdum bi gün ben bu şeyleri yapmak için mi evlendim bile dedim eşime. Eş çok önemli beklentiler aileler çok önemli şimdi 1,5 yıllık evliyim iyi ki eşimle evlenmişim diyorum. İyi ki o ailenin geliniyim bizim de çatıştığımız noktalar anlaşamdığımız şeyler olabiliyo eşimle de ailesiyle de şükür yüz göz olacağımız bi ortam olmadı inşallah olmazda. Umarım çok mutlu olursun.Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
ben varımIyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Valla ben evlendiğine mutlu olana rastlamadım. :)
Ben de bekarım. Annem babam arada bir evlilik lafı ediyor da, evlenip elin adamını dertsiz başıma dert mi alayım diyorum... Elbette ki mutlu ve doğru evlilikler var, ama çok az. Ruh öküzümü bulursam evlenebilirim anca. :)
Görmedim, duymadım, bilmiyorum dersen mutlu evlilik olur. Dört dörtlük tabiki evlilik yoktur. Sadece, sorun olduğu zaman, birlikte aşmayı başaran insanlar vardır. Fakat ben son yıllarda, her gitiiğim düğüne ' acaba kaç yıl evli kalırlar' düşüncesiyle gidiyorum. Son yıllarda insanlar, okadar çocuk gibi davranıyorlarki, sanki evlilik değilde,evcilik oynuyorlarmış gibi...Sabır yok, anlayış yok, empati yok..fedakarlık yok...herkes bencil ve kendi dediği olsun istiyor.Iyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
Canım burada kadınlar derdi olduğunda bir derdini paylaşıp destek beklediği için genelde sorunlara denk gelmen normal . Zaten başlık bir derdim varIyi geceler kızlar. KK da sürekli kocalardan şikayetçi, evliliği bitme aşamasında olanlar, aldatilan eşler ile ilgili konular görünce valla evlilikten korkmaya başladım :) bende nişanlıyım yaza düğünüm var nisanlima da güvenirim ama burda neler neler gördüm haliyle de bi acaba dedim. Hiç mutlu bir evliliği olan iyiki evlenmisim diyen yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?