En makul böyle söylenebilir bence. Şahsen ben olsam getirse bile al hediyem olsun derim ama bana biri canım patiğim sen de mi kalmış derse de senin patiğine mi kaldım demem. Üslupla alakalı bence.Böyle bile denmez. Bir çift patigin kibar , en kibar yolu bile yok.
Nasıl insanlar var, şaşıp kalıyorum.
Evet bulduktan sonra da kusura bakma yazmış gruptan cevap bile vermedim...
Ac gozlu kafin boswer kizim konusma oyle biriyle ben senin yerinde olsam coktan cikmistim o gruptanMerhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim..
Hemen konuya geçmek istiyorum...
Arkadaş grubumuz var ve aynı arkadaşlarla whatsup da da grup kurduk..
Içlerinden bir arkadaş bugün kahvaltı ya çağırdı hepimizi..
Gittik evi aşırı soguktu ince çorapi olanlara patik vereyim giyin dedi..
Bana ve 2 diğer arkadaş da giydi..
Diğerleri istemedi kalın çorabı var diye..
Neyse sohbet muhabbet bitti Öğlenden sonra herkes evine gitti..
Ev sahibi Whatup grubuna aynen söyle yazmış..
Kim götürdü benim pratikleri biri eksik siyahlı olan eksik..
Bende yazdimki siyahli olanı ben giymistim çıkarken ayakkabı dolabının üstüne bıraktım..
Bakmış orda yok grupdan hala yazıyor bi patik için sen aldın gibi yazıyor bide çok zoruma gitti.. akşama doğru yazmiski buldum dolabın araya düşmüş...
Sürekli oturmalarda görüşürüz hatta geçenki buluşmada benim o gün aldığım borcam a bu benim dedi kendi çizik borcamini bana verdi..
Sesimi bile cikarmadim neyse karıştırdı canı sağolsun dedim yine alırım...
Kendi beni bir patik için o kadar kadının önünde rencide etti.. evine götürdün diyor Whatup grubundan yazarak.. ya bu kadar mı düştük senin patigine mi kaldım ben en cok korktuğum şeydir başkasının biseyini elime bile almam bırak evime sokmayı..
Bide çok samimiyiz aramızda patik ,borcam lafımı olur çok zoruma gitti çok...
Çokta komiğime gitti bi yandan yazık insan onu yazmaz bile kayıp diye altı üstü bir patik...
Velev ki o pratikleri hiç bulamasa dahi insan utanır sormaya yahu patik altı üstü. Görgüsüzlük ne kötü şey... Ben olsam bir daha muhattap olmam bu karakterde biriyle.
Yo bakmam,densizleri ciddiye almayalı çok oldu yazsaydınız...Evet bulduktan sonra da kusura bakma yazmış gruptan cevap bile vermedim...
Halen guruptamısın o cümleleri okuduktan sonra asla gurupta olmazdım o kişiyi hayatımdan silerdim görgüsüz insancıkEvet bulduktan sonra da kusura bakma yazmış gruptan cevap bile vermedim...
Katiliyorum. Ustune evine de çağırmasın. En güzeli o kadını daxdislayarak başka bir WhatsApp grubu kurmak olur. Herkese de ben bir daha onunla görüşmek istemiyorum. Benim evimde organizasyon yapacağım zaman buradan duyuracağız vs diyebilirsiniz. Bir bakarsınız onun bu tavrından başka rahatsız olanlar da vardır böylece kadını dışlamış olursunuz.O kadinin bi daha sakin evine gitmeyin Allah korusun altini maltini kaybolur insani ipe götürür
HahahBuraya yazdıklarınızı gruba yazdınız mı? Senin b. klu patiğine mi kaldım, terbiyeli ol dediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?