Hırsız damgası bir patik için...

Böyle bile denmez. Bir çift patigin kibar , en kibar yolu bile yok.

Nasıl insanlar var, şaşıp kalıyorum.
En makul böyle söylenebilir bence. Şahsen ben olsam getirse bile al hediyem olsun derim ama bana biri canım patiğim sen de mi kalmış derse de senin patiğine mi kaldım demem. Üslupla alakalı bence.

Evet bulduktan sonra da kusura bakma yazmış gruptan cevap bile vermedim...

Sizin gibi kişiler oldukça böyle kişiler besleniyor ve gittikçe büyüyor.

Haddini bildirmeyi bilirdim ama bir çift patik için bunu yapabilir kapasite için kendimi yormaya değmez. Herkes kalitesini belli etti " diye yaziverin en azından.

Ac gozlu kafin boswer kizim konusma oyle biriyle ben senin yerinde olsam coktan cikmistim o gruptan

Aman amannn uzak durun sen degil diger arkadaşlarinda ve bu olayin asla üstunu ortmeyin.

Tavrinizi alin asla konusmayin, cagirirsa birdaha evine gitmeyin. Hatta aynen şoyle diyin cagirirsa, neden gelelim ki ? Tekrar hirsiz yerine konmak icin mi ?

Yazik insanlar bu kadar mı düşmüş, içleri bu kadar mi kötü ..

Velev ki o pratikleri hiç bulamasa dahi insan utanır sormaya yahu patik altı üstü. Görgüsüzlük ne kötü şey... Ben olsam bir daha muhattap olmam bu karakterde biriyle.

Benim tuhafıma giden de bu zaten ben çok eli açık bir insanım patik neymiş ya olmayı versin bir insanı patik yüzünden suçlar mıyım ben nr kadar ayıp günah..

Çok samimiyiz demişsiniz ama bence sadecr siz samimisiniz. O kişi sadece sizi kullanıyor

Gerçekten insan utanır bi patik yüzünden yaptığına bak.insan bu kadar küçük düşer alt üstü bi patik yani.samimisiniz bi de gerçek yüzünü görmüş oldunuz patik sayesinde

Biri bana patigini caldigimi ima edecek ben de sadece kirilacagim ha! Herkesin onunde oyle yazarken neden terslemiyorsunuz bu nasil bir terbiyesizlik?
Oyle bir insanla asla gorusmem daha ne kadar samimi olursam olayim.

Görüşmeyin bence bir daha bu kadınla gruptan çıkın.Gruptan diğer arkadaşlarınızdan birine özelden söyleyin çok kırıldığınızı.Görgüsüz patavatsız biriymiş.Açıksözlü olmayı bazıları görgüsüzlük patavatsızlıkla karıştırıyor.Borcam mevzusundan belliymiş ne olduğu.Neden sizde bu benim borcamım diyemiyorsunuz belli işte uyanıklılık yapıyor kendince.Ben olsam borcamımı o uyanığa kaptırmazdım.Önemli olan borcam deyil sizi enayi yerine koyması.Çantanızda ev babetlerinden yada patik taşıyın ben ayağım üşüsede kimsenin terligini patiğini giyemiyorum.

O kadinin bi daha sakin evine gitmeyin Allah korusun altini maltini kaybolur insani ipe götürür
Katiliyorum. Ustune evine de çağırmasın. En güzeli o kadını daxdislayarak başka bir WhatsApp grubu kurmak olur. Herkese de ben bir daha onunla görüşmek istemiyorum. Benim evimde organizasyon yapacağım zaman buradan duyuracağız vs diyebilirsiniz. Bir bakarsınız onun bu tavrından başka rahatsız olanlar da vardır böylece kadını dışlamış olursunuz.

Bilmiyorum ben mi anormalim
Bu bana yapılsa okkalı bir laf sokar ilişkimi de anında keserdim yani dünya durdukça o insan yüzümü göremezdi!

Ev sahibi ben olsam bir patiği ölsem sormazdım
Ne olmuş bu insanlara vallahi üzülüyorum billahi üzülüyorum patik nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…