Hırsız damgası bir patik için...

sessiz oluşunuz ve kusura bakmayın ezikliğiniz sizin başınıza çok fazla dert olacaktır

İnsanlar sizin moralinizi bozduğunda, üzdüğünde ya da hoşunuza gitmeyen birşey yaptığınızda sesinizi çıkarmaz herşeye eyvallah derseniz onlarda sizi umursamazlar....

Demekki samimi değilmiş siniz canım

Gruptan atın ,valla görüşülmez bunla.
Cırkef resmen.
Napcam ben senin kıytırık patiğini ya derim net

Kırmızı donunu kaybetse sizden bilcek don teftişine başlıcak kesin uzak durun

Kendisini düşürmüş ama ben susmazdım bir patik için buraya yazman çok ayıp insan arkadaşını hırsız tutmaz derdim. Yahu bir de velev ki insan ayağında unuttu gitti, hiç önemli değil hediyem olsun denir. Bu nedir böyle. Asla bir daha görüşmem öyle bir insan yarın öbür gün iftira da atar param altınım çalındı diye. Hasta ruhlu belli

Herkes bir sürü şey yazmış.Gruptan çıkıp, ağzının payını vermediniz mi hâlâ? Ayrıca diğer arkadaşlarınızdan biri bile mi ağzını açmadı? Eğer onlar da susmuşsa toplu temizlik yapar, hepsini silerdim.

Biraz pasif misiniz? Ne münasebet deyip haklı oldugunuzda sesinizi cikarmazsaniz bunu sürekli yaşarsınız. Yerinizde olsam ağzının payını verir gruptan çıkardım

Sizi bir daha evine davet ederse
"İnsanız nefes alıp vercez malum, oksijenimi çaldın filan dersin kalsın gelmeyim" deyin.

sizi ince ince yiyecek ne demek borcamınızı almış ohh maşaAllah bir de iftira hazır patiğimi götürmüşsünüz. gruptan çıkın ben olsam dayanamam böyle bir şeye.

Sizlik bir şey yok sıkmayın canınızı. Kendini küçük düşürmüş o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…