Hırsız damgası bir patik için...

Yüzüne bakmayin

Yapılan tavır çok terbiyesizce. Böyle biriyle bir daha görüşmezdim

Agziniza geleni soyleyemediniz mi orda? Sessiz durdukca delleniyor ha millet. Boyle zengin oluyorlar iste

Yarın bir gün lokmanızı da sayar, kahvaltıda çok yemişsin filan der mazallah. Bence de görüşmeyin bu kadınla

Icimde tutamazdim bu tur lafini siz yine iyisiniz bisey dememissiniZ . Bence bi ortama girdiginizde patik goturun o gunku konusman tavrin neydi diyede sorun. Gerektikce de ortama girin. Hatta ben olsam o whatsap grubundan cikmistim

hala o grupdan çıkmadıysanız sizde bir garipsiniz...borcam için bile küçülen kadın, elinize iyi bir koz vermiş görüşmeyi kesmek için, değerlendirin

Digerleri onu kinayan şeyler yazmadı mi

Kimse bişey yazmadı sustu hatta ilk baş hepimizi suçladı kim götürdü ise diyerek..
Sonra ben yazdim ki ben giydim ama oraya bıraktım dedim.. bulunca kusura bakmayın yazmış cevap yazmadım..
Bir patik için onun gibi küçülemem diye düşündüm...
Üzüldüm ama...

Muhattap olmayın ya bu kadar mı önemli arkadaşsız kalmak gerci buna arkaraş denirse

kusura bakmayin yazdıktan sonra kimse bi sey yazdi mi muhabbet oldu mu

canim benim aramizda lafi olmaz cokk samimiyiz dedigin kAri sana hirsiz demis peki özur diledimi hayir dilesede fayda ettimi hayir sesinii cikar bana dicek o borcami ,,, neyse

Son düzenleme:
Küçülmüş olmazdiniz.kisi kendinden bilir işi deyip sussaydiniz keşke.ben olsam ben de uzulurdum.belki o an basiretiniz bağlandı neye uğradığınızi sasirdiniz.bence uygun bir giriş yapıp gruba yazın.yuzlesin o insanla ve grupla.1)sen kim oluyorsun da iyice araştırmadan beni hırsızlıkla suçluyorsun2) siz nasıl arkadaşsınız bana hatta en başta size bunu yapan insana ağzının payını vermiyorsunuz? Eğer uygun bir cevap gelmezse diğerleriyle de irtibati kesin.zaten bu terbiyesizliği yapanı affetmeyin

Fazla sakin karşılamışsınız, bence bu hata. Biri sizin şahsiyetinize, onurunuza saldırmış. Bana göre yapılan bu anlama gelir. O patik ayağınızda kalabilirdi, yanlışlıkla çantanıza bile atabilirdiniz. Arkadaşlar, manevi değeri vardı, yoksa umursamayacağım ama patikleri bulamadım, sizde mi acaba, kusura bakmayın filan gibi tatlı bir dille sorabilirdi. Terbiyesizlik yapmayı seçmiş. Ağzının payını vermediniz madem, en azından bir daha evine gitmeyin ve evinize davet etmeyin.

Walla bana misafire gelen arkadaşım ayağı üşüyünce benden çorap istedi, verdim. Aldı götürdü. Ben geri istemedim bile. Helali hoş olsun. Bir de grupta rencide etmek neymiş. Buldum dolabın arasına düşmüş dediği an senin bu yaptığın çok büyük ayıp bir daha seninle görüşmek istemiyorum derdim grupta ve o gruptan da çıkardım.

Bir arkadaşım var yeni evli ben 4 senelik evliyim Bekarken gerçek yüzünü görmemişim ancak o da böyle eşyaya çok önem veren kendini uyanık sanan bir tip ben anlamadım eşyaların bu kadar kıymetliyse verme kimseye olsun bitsin. Böyle yaptıkça beni soguttu kendinden artık asla görüşmüyorum

Asiri cimri bence. Hastalik derecesinde.
Bu tarz insanların evine gidip bir kırıntı bile yememek lazim, lokmalarini sayar.

Benim de bir yakınım vardı. Cimrilikten ölecek. En son Evine gittiğimizde montla oturduk doğalgaz açmadı. Kendisi evde bereyle falan oturan bir insan. Gitmedim bir daha evine. Ne isim olur her şeyin hesabını kitabını yapan insan benim içtigim çaya da maliyet hesaplaması yapıyodur kesin

Ay uzak durun bu ne ya ayıp yaptığı çok ayıp hemde.
İrtibatınızı koparın öyle arkadaşınız olsa ne olur olmasa ne olur.
Sorma tarzına bakın o patikleri kim götürdü ise getirsin ay ne kötü bir üslup.
Lütfen sessiz de kalmayın yaptıklarına o kişinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…