- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Bİnaya güvenlik kamerası taktırın.
alarm taktırsanız?
görüntü itibariyle de caydırıcı oluyor.
Alarm sistemi araştırabilirsiniz.Allah böyle insanlara fırsat vermesin inş. Bizim bir kaç sene önce hırsız girmişti,hatta kardeşimle karşılaşmışlar merdivende.Allah korudu da canımıza bir şey olmadı
Evet bunu yaptırcam bide duvarların üstüne tel ördürcemEn güzeli alarm sistemi bahçeye açılan kapınızın üstüne yanıp sönen mekanizmadan da taktılar mı hırsızlar için bitmiştir artık olay..
bızım mahallede kac komsumun evını alt ust etmısler istedikleri sey ya para yada Altın. ve yabancılar.. Bızım eve gırmeye calısırken sesı ısıttım komsuma haber verdım Harala gürele derken kactı gitti..Diğer bi komşumun evine girmiş yakalamışlar, Karakolda polislerin gözü önünde hırsız tehdıt etmıs Yine gelirim diye.. Ve yabancı uyruklu yada içiciler.. gözün kulağın acık olmak zorunda.. Benım evde engellı annem var.. Cok zor annemı tembıhlıyorum Biz sana seslenenen kadar kım oldugumuzu anlayana kadar sesını cıkarma dıye ne kadar zor varın sız dusunun..
Bize gecen yil hirsiz girmisti tasindik simdi besinci katta oturmamiza ragmen eve alarm takturdik bir sirketten atda 45 lira ama cok guvende hissediyorum kendimi evde sinek ucsa otuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?