Hırsız var

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Evim bahçe katı. İki daire üstüne yeni bir bina. Benim dairemin oturma odası fransız cam bahçeye açılıyor karşı dairenin mutfaktan bahceye çıkılıyor. Camlarda demir var ve kilit var.
Dün akşam 8 di mutfakta eşimle kendime çay doldurucaktım. Eşim birden bahçeye fırladı sesi duyunca noldu diye bende koştum. Yan daireye hırsız giriyordu dedi. Nasıl yani dedim gitti hemen baktı kiliti patlatmışlar. Çok korktuk. karşı daireye yeni taşındılar doğalgaz almadıkları için. başka yerde kalıyorlar. 1 haftadır yoklar evde. Hemen aradık geldiler. Yeni kilit taktılar vs. Son zamanlarda çevremden bu tür olayları çok duyuyorum.
Yardım istediğim şey. Demirdeki kilit dışında uzun camıma hırsız kiliti taktırcam altına ve üstüne iki tane. bunun dışında ne yapabilirim bilgisi olup yardım edecek olan var mı?

Alarm sistemi araştırabilirsiniz.Allah böyle insanlara fırsat vermesin inş. Bizim bir kaç sene önce hırsız girmişti,hatta kardeşimle karşılaşmışlar merdivende.Allah korudu da canımıza bir şey olmadı

Allah korusun. evden gitcek bişeyim yok ama korkusu yeter

En güzeli alarm sistemi bahçeye açılan kapınızın üstüne yanıp sönen mekanizmadan da taktılar mı hırsızlar için bitmiştir artık olay..

bızım mahallede kac komsumun evını alt ust etmısler istedikleri sey ya para yada Altın. ve yabancılar.. Bızım eve gırmeye calısırken sesı ısıttım komsuma haber verdım Harala gürele derken kactı gitti..Diğer bi komşumun evine girmiş yakalamışlar, Karakolda polislerin gözü önünde hırsız tehdıt etmıs Yine gelirim diye.. Ve yabancı uyruklu yada içiciler.. gözün kulağın acık olmak zorunda.. Benım evde engellı annem var.. Cok zor annemı tembıhlıyorum Biz sana seslenenen kadar kım oldugumuzu anlayana kadar sesını cıkarma dıye ne kadar zor varın sız dusunun..

Allah yardımcınız olsun. Çok zor evet. bu ara o kadar çok aç insan ve hırsız olan var ki. allah ıslah etsin

sırf sadece korkutucu maksatlı taktırmayın alarmı. adam akıllı bir alarm sistemi takıtırın. kapılar açıldığında ötsün vs. bizim ev de yüksek giriş üstü ama bizde de alarm var. Allaha şükür bu vakte kadar alarmalık bir durum olmadı ama yine de emniyet.

Bize gecen yil hirsiz girmisti tasindik simdi besinci katta oturmamiza ragmen eve alarm takturdik bir sirketten atda 45 lira ama cok guvende hissediyorum kendimi evde sinek ucsa otuyo :)

alarm dan başka yapabilecek bişi yok.
ama öle koçtaş filan değil.
tepe, pronet,sim gibi güvenlik şirketlerinden.
öyle çok pahalı değil inanın.
ayda ödüyosunuz.
rahatlığı yeter.

Bize gecen yil hirsiz girmisti tasindik simdi besinci katta oturmamiza ragmen eve alarm takturdik bir sirketten atda 45 lira ama cok guvende hissediyorum kendimi evde sinek ucsa otuyo :)

Valla hırsız 5 7 dinlemiyor ya hırsıza kapı kitlenmez ama allah korusun

bende inşallah yazın bir ev almayı düşünyorum şuanda orta katta oturuyorum ama
almak istediğim ev giriş ve bodrum ters dubleks bahçeli
o sebebten ben olsam o fransız camlara acılmayan korkuluk yaparım
bahce kapımıda çelik kapı yapar
kapının iç kısmına kocaman 1 metreden buyuk kalın surgulu demir yaparım
hepsini düşündüm
umarım gönlüme göre ev bulurum

Geçmiş olsun,ne yazikki hırsızlara ne alarm,ne Çelik kapı,ne tel örgü nede Demir korkuluk çare oluyor yine bir yöntemini buluyorlar,bizim de evimize hırsız girdiğinde eski evimizde penceredeki demirleri kesip girdiler,şuan ki oturduğumuz sitede sözde güvenlik var,komşumuzun 12. Kattaki evine Çelik kapıyı patlatıp girdiler hem de gündüz vakti bizim evde 15. Kat zeminle beraber bir gece bizim evin zilini bile çaldılar % 90 hırsızdı çünkü kardeşimle benim sesim duyuldu ayak sesleri aşağı kata doğru gitti sensörlü lambalar hareket etti ininceye kadar çünkü,güvenliğe söyledik kameralar bozukmuş o gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…