Ve benimde evime hırsız girdi... Bu konuyu açtığımda Kasım ayıymış. Mart ın ilk haftasıydı. Kayınvalideme kalmaya gittik. C.tesi akşam. hemen arkamızdan girmişler eve biz pazar öğledn snra eve geldik ve karşılaştığım manzarayla yıkıldım. 2 hafta uyuyamaıdım kendime gelemedim.
Alarmı araştırmıştım ama ev kredisi ödediğim için maddi imkanım yetmedi. erteledik... hırsız kildi almıştık fırsat olmamıştı takmaya. e tabi sigortaiçinde bütçe yoktu.
Evden 106 ekran tv altın gümüş sahtesi gerçeği ne var ne yok bütün takılarımı ve eşimin saatini almışlardı. Ve yatak odamı darmadağın etmişlerdi. polisler gayet rahat davranıyolar resmen hırsızlığa hastalık gözüyle bakan bi devletimiz var. aynı hafta mahallemde onlarca evi soydular. çok şükür karşılaşmadık ama o psikolojiyi ilaçlarla atmak zorunda kaldım. çok korkunçtu bayanlar alabileceğiniz önleminizi alın. Herşey Allahtan elbet ama önlem almak kul dan. Ben biges in alarmını taktırdım 3 tane pır bir tane çelik kapıda manyetik var. 900 liraya taktırdım. herhangi bir yere haber göndermiyor ilerde ekstra aparatlarını takarak dahada ilerleyen teknolojiye ayak uydurabiliyorsunuz.
evinizde otururken ev kapınız kitli olsun dışardan girilebilecek evlerde camlarınızda hırsız kilidi olsun. yapabilyorsanız alarm taktırın. sigortanız varsa rahatsınız ama Allah hiç kimsenin başına vermesin.