Hırsız var

İnternette 20 30 tl alarmlı asma kilit var .yaklaşınca biraz zorlayınca daha çok ötüyomuş .Çok zorlarsan hiç susmuyomuş ,bi bak istersen .

O zaman sitelerde güvenlikler yapıyor bu işi geçen eşim anlattı şirketin de birinin evi site olmasına rağmen ve 10. kattaki eve girmişler. Evimin çelik kapısına güveniyorum ama Allaha emanet okuyorum sürekli.

İnternette 20 30 tl alarmlı asma kilit var .yaklaşınca biraz zorlayınca daha çok ötüyomuş .Çok zorlarsan hiç susmuyomuş ,bi bak istersen .

Koçtaşta buldum ama bu insanlık yoksunu olanlar hap içip vs bişeyler yapıp cesaretlenip geliyorlar. Korksalar yapmazlar ki. bilmiyorm Allaha emanetiz

koçtaş falan değil direkt şirket sistemlerinden birini düşünün.. yoksa o alarmların da çaresine bakıyorlar, hatta eve gelen tesisatçı nasıl yaptıklarını anlattı aklım durdu resmen.. ama şirket sistemleri genellikle polise bağlantılı olduğu için onların kutusunun olduğu eve bile girmiyorlar..

Evimi çok severek aldım bahçe katı ama çok ferah ve lüks. umarım sizde böyle biyer bulursunuz. Evimin fransız camında demir var ztn bahçeye çıkmak için olduğundnda kiliti var. Yani bütün camlarım demirli. arkada bina var yanlardada var tek bir tarafta duvar yaksekliği 2 metre orrdann çockta atlar. Yan daire ile görüyüp tel örgü yaptırcaz gene cesaret edilirse
yuh artık

Göstermelik ztn sonuçta kapı açıldıktan sonra alarm ötse fayda yokki. ben evde yokum kim nerden geldiğini anlamaz adam evde saklanır vsonunda çaresine bakarlar.

Aslında benim aradığım şey demir var camın dışında ve ordaki kilit sıradan kale nin 10 liralık kilidi ben oraya kilit takmak istiyorum kırılmıcak vs özellikli

Göstermelik ztn sonuçta kapı açıldıktan sonra alarm ötse fayda yokki. ben evde yokum kim nerden geldiğini anlamaz adam evde saklanır vsonunda çaresine bakarlar.

yok öyle değil, o tek satılan alarmlar göstermelik onlar da onu biliyor.. üzerine su döküp ya da su dolu bir kaba kutuyu atarak susturuyorlar demişti eve gelen bir tesisatçı.. ama şirket alarmlarında alarmı 10 saniye içinde kapatmazsanız direkt sizi arıyorlar, eğer evde değilseniz bir kaç dakika içinde polis geliyor kapıya.. benim evimde hem demir, hem kilit vardı ama yine girdiler, ben de en sonunda bir firmayla anlaştım..

iş işten geçtikten sonra yapmanın bi anlamı olmaz yol yakınken bence önleminizi alın.
biz sitede oturuyoruz her site toplantısında güvenlik kamerası isteğinde bulunduk noldu bikaç komşu dışında kimse yanaşmadı masraflı vs. dediler ertelediler.
evimiz 2. kat alt kat boş daire, balkonumuza tırmanmışlar balkon kapısını kırıp da girmişler ve biz de uyuyoduk arka odada. neyse işte para altın ne bulduysa çalmış evin altını üstüne getirmiş halılar bile yerinden oynamış ruhumuz duymadı.
ibret oldu komşulara bize hırsız girdikten sonra herkes fikrini değiştirdi de güvenlik kamerası takılmasına karar verildi ama olan bize oldu yani

bence o camlardan cıkılmamlı o sebeble acılmayan demırler olmalı
ayretten bır kapı olmalı dıye dusunuyorum

ayni sorun bizim mahallede de var..hirsiz kilidi ise yariyor..bir de yatarken oda kapilarini kilitliyoruz..

bence o camlardan cıkılmamlı o sebeble acılmayan demırler olmalı
ayretten bır kapı olmalı dıye dusunuyorum

Binanın içindende dışarı çıkan bir kapı var fakat benim evimden çıkışım varken bahçeme neden binayı kullanayım. Orayı kapatıcaz kullanımı biza ait olan yeri ama zamanla olur

Pronet ti sanırım çoğu evde görüyorum bu kutuyu biraz araştırmılym sanırım

ayni sorun bizim mahallede de var..hirsiz kilidi ise yariyor..bir de yatarken oda kapilarini kilitliyoruz..

Kurulumuda basit sanırım bir takım önlemler alıcam şimdilik maliyeti az olanı tercih ederek başlamam gerekiyor. Benim oturma odamda kapı açıkken kapıdan duvara koltuğum tam yerleşilyor bu sebeple camı açtığmda kafamı zor çıkartıyrum dışarı bu beni ilk zamanlar sinir etsede şimdi seviniyorum kapıyı kapatmadığım için aslında camı açmak zor yani

Binanın içindende dışarı çıkan bir kapı var fakat benim evimden çıkışım varken bahçeme neden binayı kullanayım. Orayı kapatıcaz kullanımı biza ait olan yeri ama zamanla olur
yok yanlıs anladın
ben dıyorumkı o dıger kapı ıptal edılsın tabıkı kaynanamlarında boyle, benım tavsıyem mutfaktan bır celık kapı acılması bahceye

yok yanlıs anladın
ben dıyorumkı o dıger kapı ıptal edılsın tabıkı kaynanamlarında boyle, benım tavsıyem mutfaktan bır celık kapı acılması bahceye

Yan dairemin mutfaktantı ordan giriceklerdi zaten. Benim oturma odam bahçeye bakıyor mutfağım cadde tarafında.

Çelik kapınızı mutlaka kilitli tutun,kilitli olmayan Çelik kapıyı açmak çok basit kredi kartı,röntgen filmi,cola içilen şişe tarafından bile açılabiliyor.

Çelik kapınızı mutlaka kilitli tutun,kilitli olmayan Çelik kapıyı açmak çok basit kredi kartı,röntgen filmi,cola içilen şişe tarafından bile açılabiliyor.

Evet daha önce bizde dışarda kaldığımızda annemin evini kredi kartı ile açtık ama kapımı hep kitlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…