- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
İnternette 20 30 tl alarmlı asma kilit var .yaklaşınca biraz zorlayınca daha çok ötüyomuş .Çok zorlarsan hiç susmuyomuş ,bi bak istersen .Evim bahçe katı. İki daire üstüne yeni bir bina. Benim dairemin oturma odası fransız cam bahçeye açılıyor karşı dairenin mutfaktan bahceye çıkılıyor. Camlarda demir var ve kilit var.
Dün akşam 8 di mutfakta eşimle kendime çay doldurucaktım. Eşim birden bahçeye fırladı sesi duyunca noldu diye bende koştum. Yan daireye hırsız giriyordu dedi. Nasıl yani dedim gitti hemen baktı kiliti patlatmışlar. Çok korktuk. karşı daireye yeni taşındılar doğalgaz almadıkları için. başka yerde kalıyorlar. 1 haftadır yoklar evde. Hemen aradık geldiler. Yeni kilit taktılar vs. Son zamanlarda çevremden bu tür olayları çok duyuyorum.
Yardım istediğim şey. Demirdeki kilit dışında uzun camıma hırsız kiliti taktırcam altına ve üstüne iki tane. bunun dışında ne yapabilirim bilgisi olup yardım edecek olan var mı?
Geçmiş olsun,ne yazikki hırsızlara ne alarm,ne Çelik kapı,ne tel örgü nede Demir korkuluk çare oluyor yine bir yöntemini buluyorlar,bizim de evimize hırsız girdiğinde eski evimizde penceredeki demirleri kesip girdiler,şuan ki oturduğumuz sitede sözde güvenlik var,komşumuzun 12. Kattaki evine Çelik kapıyı patlatıp girdiler hem de gündüz vakti bizim evde 15. Kat zeminle beraber bir gece bizim evin zilini bile çaldılar % 90 hırsızdı çünkü kardeşimle benim sesim duyuldu ayak sesleri aşağı kata doğru gitti sensörlü lambalar hareket etti ininceye kadar çünkü,güvenliğe söyledik kameralar bozukmuş o gün.
İnternette 20 30 tl alarmlı asma kilit var .yaklaşınca biraz zorlayınca daha çok ötüyomuş .Çok zorlarsan hiç susmuyomuş ,bi bak istersen .
bende inşallah yazın bir ev almayı düşünyorum şuanda orta katta oturuyorum ama
almak istediğim ev giriş ve bodrum ters dubleks bahçeli
o sebebten ben olsam o fransız camlara acılmayan korkuluk yaparım
bahce kapımıda çelik kapı yapar
kapının iç kısmına kocaman 1 metreden buyuk kalın surgulu demir yaparım
hepsini düşündüm
umarım gönlüme göre ev bulurum
koçtaş falan değil direkt şirket sistemlerinden birini düşünün.. yoksa o alarmların da çaresine bakıyorlar, hatta eve gelen tesisatçı nasıl yaptıklarını anlattı aklım durdu resmen.. ama şirket sistemleri genellikle polise bağlantılı olduğu için onların kutusunun olduğu eve bile girmiyorlar..
Göstermelik ztn sonuçta kapı açıldıktan sonra alarm ötse fayda yokki. ben evde yokum kim nerden geldiğini anlamaz adam evde saklanır vsonunda çaresine bakarlar.
bence o camlardan cıkılmamlı o sebeble acılmayan demırler olmalıEvimi çok severek aldım bahçe katı ama çok ferah ve lüks. umarım sizde böyle biyer bulursunuz. Evimin fransız camında demir var ztn bahçeye çıkmak için olduğundnda kiliti var. Yani bütün camlarım demirli. arkada bina var yanlardada var tek bir tarafta duvar yaksekliği 2 metre orrdann çockta atlar. Yan daire ile görüyüp tel örgü yaptırcaz gene cesaret edilirse
yuh artık
bence o camlardan cıkılmamlı o sebeble acılmayan demırler olmalı
ayretten bır kapı olmalı dıye dusunuyorum
yok öyle değil, o tek satılan alarmlar göstermelik onlar da onu biliyor.. üzerine su döküp ya da su dolu bir kaba kutuyu atarak susturuyorlar demişti eve gelen bir tesisatçı.. ama şirket alarmlarında alarmı 10 saniye içinde kapatmazsanız direkt sizi arıyorlar, eğer evde değilseniz bir kaç dakika içinde polis geliyor kapıya.. benim evimde hem demir, hem kilit vardı ama yine girdiler, ben de en sonunda bir firmayla anlaştım..
ayni sorun bizim mahallede de var..hirsiz kilidi ise yariyor..bir de yatarken oda kapilarini kilitliyoruz..
yok yanlıs anladınBinanın içindende dışarı çıkan bir kapı var fakat benim evimden çıkışım varken bahçeme neden binayı kullanayım. Orayı kapatıcaz kullanımı biza ait olan yeri ama zamanla olur
yok yanlıs anladın
ben dıyorumkı o dıger kapı ıptal edılsın tabıkı kaynanamlarında boyle, benım tavsıyem mutfaktan bır celık kapı acılması bahceye
Çelik kapınızı mutlaka kilitli tutun,kilitli olmayan Çelik kapıyı açmak çok basit kredi kartı,röntgen filmi,cola içilen şişe tarafından bile açılabiliyor.O zaman sitelerde güvenlikler yapıyor bu işi geçen eşim anlattı şirketin de birinin evi site olmasına rağmen ve 10. kattaki eve girmişler. Evimin çelik kapısına güveniyorum ama Allaha emanet okuyorum sürekli.
Çelik kapınızı mutlaka kilitli tutun,kilitli olmayan Çelik kapıyı açmak çok basit kredi kartı,röntgen filmi,cola içilen şişe tarafından bile açılabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?