Hopaşinanay galiba bana göre sevilmeler

+1500
Tmm iste herkes birbirine soylesin ki cevresindeki erkek sayisi artsin boylece yatacak adam da artar

Sevgiyi ve cinsel açlığı bir tek sevdiğimiz adama hissediyoruz diğerleri haram, midemiz almaz dedik diye 'orgazm olamayan' da olduk iyi mi?
Sizin de konu sahibi gibi ciddi ruhsal, toplumsal ve ahlaki eksiklikleriniz var bence.
Size yazdigimi nerden cikardiniz ki beni tanimadan hakkımda teori urettiniz.
Ben tek esli yasiyorum.ben bu sekilde sectim diye konu sahibinin tercihini yargilamam mesela :)ahlaki eksiklerim oldugunu anladiginiz icin tebrikler.nasil çözümlediniz hemen bravo

Bekarken aynı anda birkaç kişiyle takılabilir mi biri yani? Sadakat sadece bir evlilik evrakına bağlıdır? sevgiliniz sizinle birlikteyken başkasıyla flört edebilir mi?

Eeee?ben kendi penceremden cevap verdim.sizde kendinizce bir cevap verin konu sahibine.bana neden cevap veriyorsunuz ki size bir sey yazdigimi yada sordugumu hatırlamiyorum

"Azgınlık sendromu" diye birşey var mı acaba? Varsa eğer sendeki de böyle birşey olsa gerek...

Birde naçizane tavsiyem kesinlikle evlenme olurda yanlışlıkla evlenirsen evleneceğin adama içim cız etti birden...

Böyle devam et, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar...

Hayatından memnunsun.
Peki bizden ne dememizi bekliyorsun ?

"Hep erkekler mi yapacak?
Ohhhh! Kötü emellerine alet et onlari.
Kullanip at." mi?

10 sene sonra yine yaz buraya hayatını, olur mu?
Bakalım; ne değişimler ve tecrübeler var. Yasam olarak, konum olarak nerdesin.
Kapiş??

bağlanmak mı istemiyorsun canım ayy bir gün biri çıkar karşına kör kütük aşık olursun ondan sonra görürüm seni

Hahahah Benim sevişmemi yetiştiğim kültür ve bazı inançlarım engelliyor yapmam, yani engellemese ben de sizin gibi olurdum. Mesela ben de birini severim ondan başkasını gözüm görmez, ama sevdiğim biri olmasın benden çapkını yok Bakıyorum süzüyorum, ama bende sonuç yok o ayrı Biz de böyleyiz maalesef, toplumda erkek yapınca vay koçum helal, biz böyle hissedince(yapan da demiyorum bakın hissedince) vay efendim miden nasıl alıyor. Yapana saygılıyım, yeter ki burada ''kızlar evleniyorum zar yok diktirsem mi yoksa kocama yalan mı atsam(bisikletten düştüm milli yalanımız) '' diye konu açmasın.

İşte mesela sende kezbanlık sendromu bende azgınlık sendromu bu sendromlar insanın peşini bırakmıyor. Bi de kocişinin prensesi hayatındaki tek başarın hala sadece bi adamla evlenmek olduğu müddetçe benim konularıma yorum yapma bence

Konuya adapte olun bana değil.

Konuya yorumumu yaptım zaten, sizin yorumunuz dikkatimi çekti. İnsanın hayatında biri yoksa isterse her gün birine aşık olur, sıkıntı yok, ama hayatında biri varsa bekar dahi olsa sadakat söz konusu değil midir bunu sorguladım.

Anladığım kadarıyla siz gençler bekarlar eğlensin kafasına göre diyorsunuz, ki haklısınız bunda. Ama sadakat ve dürüstlük konusu farklı bir konu. Vurgulamak istedim. İyi günler.

Hahahah Benim sevişmemi yetiştiğim kültür ve bazı inançlarım engelliyor yapmam, yani engellemese ben de sizin gibi olurdum. Mesela ben de birini severim ondan başkasını gözüm görmez, ama sevdiğim biri olmasın benden çapkını yok Bakıyorum süzüyorum, ama bende sonuç yok o ayrı Biz de böyleyiz maalesef, toplumda erkek yapınca vay koçum helal, biz böyle hissedince(yapan da demiyorum bakın hissedince) vay efendim miden nasıl alıyor. Yapana saygılıyım, yeter ki burada ''kızlar evleniyorum zar yok diktirsem mi yoksa kocama yalan mı atsam(bisikletten düştüm milli yalanımız) '' diye konu açmasın.

Herkes istediği hayatı yaşar tabi ki de, isteyen açık ilişki yaşar, bundan partneri de haberdar olur, isteyen tek eşliliği seçer. Bizi ilgilendiren bir durum değil. Ama aşık olmayı ya da cinselliği sadece sevdiği insanla yaşamayı seçen kadınları aşağılamaya gerek yok. Bazı şeyler birbirine karışıyor sanırım. Konu sahibini kimse yargılamamalı çünkü seçimini yaşıyor, hayatından memnun, bu da bizi bağlamıyor. Ama buraya gelip "boşver canım şimdi linç edilirsin, onlar orgazm bile olamıyor, tek dertleri görümce, aşk acısı" vs. yazıldığında genelleme yapılıyor, tüm kadınlar aşağılanıyor. Hakaret eden, ahlaksız diyen yorumcularla paylaşın kozlarınızı. Evlenip çocuklu hayatı seçmiş her kadın geri kafalı mantığıyla yazılınca saçma oluyor. Orgazm olamamak, arzulanmamak bir kadını aşağılamak için seçtiğiniz yol mu cidden? Bir kadının evliliğine vajinismusla başlaması, devam eden cinsel sorunlarla boğuşması onu ezmek için mi kullanılır oldu? Dar kafalılık gerçekten kötü bir şey, her anlamda.

Bigün bunu yaptığın bi adamı şutlayamadan senin yediğin haltı anlar şöyle bi güzel ağzını yüzünü kırar senin veya da yüzüne bile bakmayan bi adamın peşinde sürünür durursun yıllarca, işte o zaman biter bu işler merak etme sen.

Neden yalnızca polemik yaratacak yorumlara cevap veriyorsunuz? Burda size sizin açınızdan ve farklı açılardan fikir sunacak birçok yorum yapıldı. Bunlar sizin için önem arz etmiyor sanırım. "Oo bana laf sokmuş dur ben de şunu diyim de bozulup kalsın." demek için mi açınız bu konuyu?

Altında yatan başka nedenler mi var?Sanki bile bile yapıyor,birilerine inat asilik yapıyormuşsunuz gibi geldi bana.Hayat sizin hayatınız sonuçta.Kimseye bir şey olmaz.Umarım geriye dönüp baktığınızda pişman olmazsınız.

Evet eğlensinler çünkü ben buraya ne yazarsam yazayım "bana ışık oldun, sayende doğru yolu buldum" demeyecek..
Konu sadakatsa eğer ben buna değer vermeseydim tek eşli bir yaşamı seçmezdim..şimdi konu sahibine "nasıl istersen öyle yaşa" demek, sadakate kıymet verme demek değil..şuan öylesine takılıyor ciddi bir ilişkisi yok..ileride sevdiği biri olduğunda başkasına gerek duymaz..bunuda ancak yaşayarak öğrenip görecek..karşılıklı aşk yaşanmayan ve sadece yatak paylaştığı adama sadık olmasının anlamı yok yani..kendi yaşamımızdan başkasına bakarken "kendi doğrularımızı dikte ederek değil" ,karşı tarafın zaten rahatsızlık duymadığı şekilde onun penceresinden bakarak yol gösterebilirim ancak..yoksa gün teyzesi gibi "aman yapma kızım,kendini kullandırma kızım" yazıp geçmek ona yardımcı olmayacak..zaten umursayacağını sanmıyorum :) Mutlu günler.

Şu an şehirler arası bir yolculuktayım çünkü hepsine cevap veremiyorum eve gidince bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…