- 2 Mart 2017
- 1.118
- 1.409
- 83
- 40
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
+1500Kendinizi erkek muhabbetlerine malzeme yapıyorsunuz. Eminim ki o yattığınz bakıştığınız erkekler arkadaslarina sizinle yasadiklarini anlatiyordur. Çünkü ben de oldukca egitimli bir cevreye sahibim ve bu tarz konusmalara sıklıkla şahit oldum.
Üzülerek soylüyorum ki bundan sonra da ancak flört edebilirsiniz. Birisinin size besleyecegi tek duygu cinsellik olabilir. Erkek kafası böyle ne yazıkki.
Sırf kendilerine hakim olamayarak önüne gelen adamla/kadınla bakışıp flörtleşenlere de pek acımıyorum. Hakettiğiniz leşlikte bir hayat yaşarsınız sanırım.
Size yazdigimi nerden cikardiniz ki beni tanimadan hakkımda teori urettiniz.Sevgiyi ve cinsel açlığı bir tek sevdiğimiz adama hissediyoruz diğerleri haram, midemiz almaz dedik diye 'orgazm olamayan' da olduk iyi mi?
Sizin de konu sahibi gibi ciddi ruhsal, toplumsal ve ahlaki eksiklikleriniz var bence.
Bekar yetişkinlerin kaç partnerli olduklarıyla ilgilenmiyor ve istedikleri kadar kişiyle takılmalarını normal buluyorum evet.. tüü ahlaksız kadın falan mı demem gerekiyordu?! herkes kendi yaşamından ve ahlakından sorumlu..konu sahibinin sorduğu durumla ilgili yorum yapar geçerim..ahlak kumkuması değilim.
Eeee?ben kendi penceremden cevap verdim.sizde kendinizce bir cevap verin konu sahibine.bana neden cevap veriyorsunuz ki size bir sey yazdigimi yada sordugumu hatırlamiyorumYani? Ne demek istedinki bu kiza sen? Dogru yoldasin mi demek istiyosun? Kocasi istemiyosa kadinin ne sucu var? Ayrica orgazm olamiyorsa gene kadinin ne sucu var? Ne kadar meraklisiniz hemcinslerinizi karalamaya batirmaya? Bu kiz buraya konu acmis neden biliyo musun? Cunku isin normal olmadiginin o da farkinda..
HahahahSırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
İşte mesela sende kezbanlık sendromu bende azgınlık sendromu bu sendromlar insanın peşini bırakmıyor. Bi de kocişinin prensesi hayatındaki tek başarın hala sadece bi adamla evlenmek olduğu müddetçe benim konularıma yorum yapma bence"Azgınlık sendromu" diye birşey var mı acaba? Varsa eğer sendeki de böyle birşey olsa gerek...
Birde naçizane tavsiyem kesinlikle evlenme olurda yanlışlıkla evlenirsen evleneceğin adama içim cız etti birden...
Böyle devam et, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar...
Bekarken aynı anda birkaç kişiyle takılabilir mi biri yani? Sadakat sadece bir evlilik evrakına bağlıdır? sevgiliniz sizinle birlikteyken başkasıyla flört edebilir mi?
Konuya adapte olun bana değil.
HahahahSırf yakışıklı olduğundan arzulamak gibi değil de daha çok o insanı sadece cinsellik için hayatıma alıyo gibiyim yani mesela şu anki adam çok tatlı sinemaya gidelim konsere gidelim vs diyo ben de içimden hep diyorum ki evine gitsek de sevişsek ya adam ne oyaladın..
İşte mesela sende kezbanlık sendromu bende azgınlık sendromu bu sendromlar insanın peşini bırakmıyor. Bi de kocişinin prensesi hayatındaki tek başarın hala sadece bi adamla evlenmek olduğu müddetçe benim konularıma yorum yapma bence
Konuya yorumumu yaptım zaten, sizin yorumunuz dikkatimi çekti. İnsanın hayatında biri yoksa isterse her gün birine aşık olur, sıkıntı yok, ama hayatında biri varsa bekar dahi olsa sadakat söz konusu değil midir bunu sorguladım.
Anladığım kadarıyla siz gençler bekarlar eğlensin kafasına göre diyorsunuz, ki haklısınız bunda. Ama sadakat ve dürüstlük konusu farklı bir konu. Vurgulamak istedim. İyi günler.
Şu an şehirler arası bir yolculuktayım çünkü hepsine cevap veremiyorum eve gidince bakacağımNeden yalnızca polemik yaratacak yorumlara cevap veriyorsunuz? Burda size sizin açınızdan ve farklı açılardan fikir sunacak birçok yorum yapıldı. Bunlar sizin için önem arz etmiyor sanırım. "Oo bana laf sokmuş dur ben de şunu diyim de bozulup kalsın." demek için mi açınız bu konuyu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?