- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
İşte mesela sende kezbanlık sendromu bende azgınlık sendromu bu sendromlar insanın peşini bırakmıyor. Bi de kocişinin prensesi hayatındaki tek başarın hala sadece bi adamla evlenmek olduğu müddetçe benim konularıma yorum yapma bence
Üşenmemiş yazmışsın ama yazdıklarında gram faydalı şey yok ne yapayım yani kocan sana dünya yakışıklısı geliyosa bana ne? Herneyse iğneleyici yorumların bittiyse çekilebilirsin kocişinin kezbanıHayatımı bilmeden böyle yorum yapabilirsin gayet olağan...
Bu kocamın prensesi meselesi de resmen gözüne battı herkesin kkda bir dile getirme sevdası, kötü birşeymiş gibi yüze vurma çabası neden acaba? Gerçi Cevap çok açık ve net ama ben oraya değinmeyeceğim...
Haa ama çok beğendiysen sende "Tek geceliklerinin prensesi" yazabilirsin farklı bir bakış açısı olur...
Şöyle bir şey söylemek istiyorum, evliyim çok şükür kocama aşık bir kadınım sokağa çıktığımda gözlerim arayış içine girmiyor çünkü tek yakışıklı benim gözümde kocam ve her konuda kocamdan tatmin olabiliyorum fazlasına ihtiyacım yok...
"Nerede yakışıklı varsa gelsin beni bulsun yada o beni bulmasın 3-5 cilveyle ben çekerim onu kendime 1 saat sevişsek tatmin olsam yeter zaten, kıçına basarım tekmeyi sonra diğerleriyle yatar kalkarım "diye düşüncem de hiç bir zaman olmadı...
Böyle düşünüp 10 larca erkeğin yatağına girip çıkarak mı başarılı oluyorsun? Böyle olunca mı kezban olunmuyor?
Eğer öyle ise ben Kezbanın dibi olayım hiç dert değil...
Senin gibilerin de bir adı var aslında ama burada telafuz edemeyeceğim...
Psikolojik olarak rahatsızsın sen kendinin farkına var önce...
Kimsenin duygularıyla oynamıyorum yani öyle bir şey hissedersem kendim uzaklaşırımYazdığınız her kelimede çok yakın bir arkadaşımı gördüm. Çok çok aşık oldu nişanlandı ve öyle büyük bi kazık yediki. Aldatıldı dolandırıldı kullanıldı. İnsanların duygularıyla oynamayın lütfen birgun sizden fazlasıyla çıkar.
Üşenmemiş yazmışsın ama yazdıklarında gram faydalı şey yok ne yapayım yani kocan sana dünya yakışıklısı geliyosa bana ne? Herneyse iğneleyici yorumların bittiyse çekilebilirsin kocişinin kezbanı
Evet eğlensinler çünkü ben buraya ne yazarsam yazayım "bana ışık oldun, sayende doğru yolu buldum" demeyecek..
Konu sadakatsa eğer ben buna değer vermeseydim tek eşli bir yaşamı seçmezdim..şimdi konu sahibine "nasıl istersen öyle yaşa" demek, sadakate kıymet verme demek değil..şuan öylesine takılıyor ciddi bir ilişkisi yok..ileride sevdiği biri olduğunda başkasına gerek duymaz..bunuda ancak yaşayarak öğrenip görecek..karşılıklı aşk yaşanmayan ve sadece yatak paylaştığı adama sadık olmasının anlamı yok yani..kendi yaşamımızdan başkasına bakarken "kendi doğrularımızı dikte ederek değil" ,karşı tarafın zaten rahatsızlık duymadığı şekilde onun penceresinden bakarak yol gösterebilirim ancak..yoksa gün teyzesi gibi "aman yapma kızım,kendini kullandırma kızım" yazıp geçmek ona yardımcı olmayacak..zaten umursayacağını sanmıyorum :) Mutlu günler.
Evet bi sana laf veriyo niyese artik Evvelden naptin bu kiza da batiyon bu kadarŞehirler arası yolculuk yapmıyormusun sen? Cevap yazamıyorum filan dedin ama maşallahın var bana çatır çatır laf yetiştiriyorsun...
Kendisiyle önceki konularımdan birinde de atıştık bana sen elimin altında olacaktın da görecektin gibi yorumlar yaptı ama hala ısrarla gelip yorum yapıyorEvet bi sana laf veriyo niyese artik Evvelden naptin bu kiza da batiyon bu kadar
Aç bi dilbilgisi kitabı oku sen ablacım hadiŞehirler arası yolculuk yapmıyormusun sen? Cevap yazamıyorum filan dedin ama maşallahın var bana çatır çatır laf yetiştiriyorsun...
Evet bi sana laf veriyo niyese artik Evvelden naptin bu kiza da batiyon bu kadar
Size yazdigimi nerden cikardiniz ki beni tanimadan hakkımda teori urettiniz.
Ben tek esli yasiyorum.ben bu sekilde sectim diye konu sahibinin tercihini yargilamam mesela :)ahlaki eksiklerim oldugunu anladiginiz icin tebrikler.nasil çözümlediniz hemen bravo
Normal.
Flört ettigin erkekler tarafindan arzulanmaktan haz alıyorsun.
Kocasi tarafindan bile şehvet ile istenmeyen hayatind orgazm nedir bilmeyen kadinlar seni topa tutabilir burada.
Bosver.
Zaten senin yasayip hissettigin gecicici bir sey.aaik olana kadar
Baskalarina laf atmadan dusunecektin bunlari :)Eeee?ben kendi penceremden cevap verdim.sizde kendinizce bir cevap verin konu sahibine.bana neden cevap veriyorsunuz ki size bir sey yazdigimi yada sordugumu hatırlamiyorum
Ilk yazdigina benzer birseyi ben yazmistim galiba :) bak aldatirsin asiksindir bi nebze anliyorum bunu.. erkek ya da kadin farketmez.. ama sade cinsellik icin cinsellik yasamak gercekten ilginc.. ki konu sahibinede izah ettim durumu..Hay allahim bu forumda "demek ki her erkek bir noktadan sonra aldatiyor. Onlar aldatmadan biz mi onlari aldatsak" diye mesajlar paylasan kadin bile gelmis "nasil miden aliyor" yazmis.
Kimseye "hayatimin askisin, artik ailenle tanismak istiyorum, pembe panjurlu evimiz olsun" demiyorsaniz yani boyle gelecege dair falan konusup yari yolda birakmiyorsaniz ve halinizden memnunsaniz bence problem yok.
Sevgili olmak baska, flort etmek ve sevismek baska sey. Kimi insan flörtözdür yani yapacak bir sey yok. Kimileri bu kelimeyi uydurma saniyor ama basbaya fransizca bir sifat bu.
Ben de baya flortoz biriydim. Sonra birden asik oldum. Esimle kisa surede evlendik. 5 yildir evliyiz herhangi bir sorunumuz yok. Bedeninin yaninda ruhunu da tatmin eden birini bulursan bu durum ister istemez sona erer. Ama iste bulur musun bulamaz misin orasini biz bilemeyiz.
Benim bir ablam evlenmiyor mesela. Evlensem ya aldatirim ya bosanirim dayanamam diyor. Zorunluluk degil ki bunlar.
Bir insanin duygulariyla oynayip gururunu bes paralik etmeyi iki insanin KENDI ISTEKLERIYLE icgudusel bir aktivitede bulunmasindan kabul edilebilir buluyorsunuz, oyle mi? Bence kafaniz son derece karisik.Ilk yazdigina benzer birseyi ben yazmistim galiba :) bak aldatirsin asiksindir bi nebze anliyorum bunu.. erkek ya da kadin farketmez.. ama sade cinsellik icin cinsellik yasamak gercekten ilginc.. ki konu sahibinede izah ettim durumu..
Hayir aldatmanin normal oldugunu savunmuyorum sadece daha iyi anliyorum diyorum. Duygularla hareket ettigin icin.. bu sekilde duygusuzsun bana gore..yap gec siradaki :)Bir insanin duygulariyla oynayip gururunu bes paralik etmeyi iki insanin KENDI ISTEKLERIYLE icgudusel bir aktivitede bulunmasindan kabul edilebilir buluyorsunuz, oyle mi? Bence kafaniz son derece karisik.
Ben kadinlarin olaya bu sekil bakabildigine bile inanmak istemiyorumSevişmeyi fazla abartıyorsunuz sevmediğin insanlada gayet sevişebilirsin ihtiyaç sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?