hoşlandığım bey

sizce adım atmalı mıyım

• evet bir şekilde tanış

OY: 102 68,9%
  • boşver çalışmana bak

OY: 46 31,1%

• Ankete Katılan
    148

pff öyle mi diyorsunuz...

anladım normal arkadaş modu diyorsunuz aslında yapabilirim bunu da denk gelemiyoruuuum. bugün yanıma otursa süper olacaktı bi tek orası boş kalmış hep oturduğu yere geçtim bu sefer o oturmadı yanıma ya.. belki o da utangaçtır dediğiniz gibi.

neyse ben denk gelmeye çalışayım ama çok da odaklanmıcam artık buna. belki de çekingen değildir de burnu havalı narsistin tekidir.

yazarım gelişmeleri

bi de pek süslenemiyorum süslensem mi yaaa.. klimadan üşüyorum elbise falan giyersem taytla da bi yere kadar

Yaklaşık 10 yıl evvel uzun boylu sarışın çok yakışıklıbir çocuk gördüm Sahilde , ne kadar güzel mavi gözlerin var dedim sonuç evlendik 4 yaşında oğlum var

ay ciddi miii ne cesaret ne güzel bi hikaye çok sevindim adınıza

demek ki eşiniz de beyfendi biriymiş her erkek böyle naif değil ne yazık ki ondan korkuyorum biraz bi de bizim camia çok küçük hani rezil olup sonra onla denk gelirim diye korkuyorum..

Hiç umursama ben biraz açıksözlü umursamaz bir kızdım gençken , arkadaş gibi yaklaşsan bir şeyleri sorma bahanesi ile o da mı olmaz

Hiç umursama ben biraz açıksözlü umursamaz bir kızdım gençken , arkadaş gibi yaklaşsan bir şeyleri sorma bahanesi ile o da mı olmaz

evet öyle yapacağım denk gelirsek ortam olursa. zorlamak için kasmayacağım moralim bozuldu çünkü. bir de dikkatimi çekti tüm kızlar ona bakıyor adam bunalmış galiba. izole kalmaya çalışıyor gibi bi hali var.

Siz dedigim gibi sansinizi bi deneyin bence. Belki direkt yaniniza oturunca sizin kalkacaginizi vs düşünüyordur o da rezil olmak istemiyordur ya da sevgilsi vs var yani bunu tanimadan bilemezsiniz.. ayrica suse puse cok takılmayın bence.. dogallik her zaman iyidir saciniz basiniz duzgun kişisel bakim yerindeyse gerisini bosverin begenen böyle begensin dimi ama :))
Hakkinizda hayirlisi olsun bakalim merakla bekliyoruz :)

Bence bu iş olmayacak.
Çünkü tüm çözüm önerilerine ay öyle olur mu ay böyle mi yapsam filan demişsin.
Adam belli ki kendisi gelmeyecek senin de adım atacağın yok.
Bundan birkaç sene önce ben senden çok hoslandim biz seninle bi tanışsak mı ya diyerek birinin yanına gittim hiç pişman da değilim.
Tamam benim kadar direkt git demiyorum ama sen olmasi gerekenden daha pasifsin.
50 tane yolu var biriyle tanışmanın. Git yarın bir kutu çikolata al ne bileyim lokum al veya dağıtılabilecek başka bir şey sanki bir şey için dağıtıyormus gibi kütüphanedekilere dağıt. Ona da ver. Bu sayede ertesi gün en azından birbirinizi görünce baş selamı verecek kadar muhabbet, hatır kurulmuş olur.
Veya bilmem ne konulu araştırma ödevim var diye kısa birkaç soru hazırla çocuğun anlamayacağı sekilde.
Ödevim kapsamında size çok kısa birkaç soru sorabilir miyim diye birkaç kişiye sor git ona da sor sonra.
Yine muhabbet kurulmuş olur

Kiz sana super fikirle geldim. Internetten bir tane hazir anket bul. Bastir biraz. Kutuphanedekilere yapmalari icin rica et. Tabi ona da git. Bir arkadasimin yuksek lisans tezi icin de. Yardimci olur musunuz de. Kirmayacaktir eminim. Ordan tesekkur cart curt derken gir muhabbete ne okuyorsunuz, calisiyorsunuz diye. O da sana soracaktir. Nezakettir neticede. Sonra her gun selamlaama su bu derken devami gelecektir.

Selam. Ben eşimle sahilde tanıştım. Bulunduğum yer etiketini instagramda arattım profesyonel fotoğraf çekilen biryerdi. Çekenler atıyordur belki diye. Neyse bir fotoğrafı açtım profiline girdim anaaam dedim ne tatlı birisi :) fotoğrafını beğendim sonra beni takip etti yazıstık oturup konustuk. 2 senelik kocam kendisi birde kuzumuz var :)

Kütüphaneyi face, instagram artık baska uygulama ne varsa yer etiketlerini tarat belki konumlu fotoğraflar atıyordur, atmıştır. Denenebilir. Ben olsam molada masasına not bırakırdım numaramı. Ararsa arar aramazsa kendi bilir derdim.

valla süsü boşverdim zaten pek pratik olmuyor zaten temiz düzgünümdür her zaman.

olabilir çekingen gibi geliyor bana da sanki bakamıyor gibi ama emin de olamadım erkekler pek çekingen olmaz sanki.

yani ben de şu an benden nefret mi ediyor yoksa beğeniyor mu algılayamadım hiç bakmıyor resmen artık.

napayım çok çekingen biriyim hoşlandığıma karşı.

mesela bi arada başka bi hoş çocukla baya muhabbet ettik ama ona karşı nötrüm diye sanırım. kafamda büyüttüm sanırım ondan biraz düşünmeden doğalına bırakmaya çalışma sebebim de o. kendim geriliyorum çünkü.

olmayacaksa da olmaz napayım kısmet.

hmmm aslında fena fikir değilmiş de adını soyadını yazar mı ki acaba neyle ilgili bi tez olabilir ki çoğu bilgiyi öğrenebileyim..

of onla baş olmaz kanımca sosyal medyam da kapalı hem şu an. kütüphaneden foto koyduğunu hiç sanmıyorum kimse koymuyor ki.

iyi fikirmiş yine de ama bizim duruma uyması zor biraz

kitabına baktm isim yazmamış aynı restoranda yedik ama uzak oturdu.

pes ediyorum ya kısmet değilmiş demek. zaten bu kadar başından çabaladığım bi ilişki nası olur bilinmez.

kitabına baktm isim yazmamış aynı restoranda yedik ama uzak oturdu.

pes ediyorum ya kısmet değilmiş demek. zaten bu kadar başından çabaladığım bi ilişki nası olur bilinmez.

Hiç çabalamamışsın ki
Çocuğun muhtemelen senin onu beğendiğinden haberi bile yok
Haberi olmadan da nasıl sana yaklaşmasını bekliyosun ben anlamadım

ay o kadar tatlısınız ki... içimden dua ettim bu iş olsun diye

olursa haber verin bize de

Ya bi konusma acacaksin ya da pes. Cunku durduk yere gelmez zaman kisitli hani sinif arkadaşı vs olsaniz neyse. En iyisi mi konusmak icin ortam hazirlamak. Bir sey sor iste vs. Ama sinavina da iyi odaklan canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…