- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Pes etmeyin ya aldığı kitaplardan hangi derse calisiyor ya da ne okuyor bakin sonra siz de o kitapla ilgili bir şeyler sorun flort tarzinda diil de ciddi bi şekilde ama... sonrasında konusmasi size yaklasimi nasil ordan cikarirsiniz bir şeyleri hemen pes etmeyin belki o da çekingendir
Yaklaşık 10 yıl evvel uzun boylu sarışın çok yakışıklıbir çocuk gördüm Sahilde , ne kadar güzel mavi gözlerin var dedim sonuç evlendik 4 yaşında oğlum var
Hiç umursama ben biraz açıksözlü umursamaz bir kızdım gençken , arkadaş gibi yaklaşsan bir şeyleri sorma bahanesi ile o da mı olmazay ciddi miiine cesaret ne güzel bi hikaye çok sevindim adınıza
demek ki eşiniz de beyfendi biriymiş her erkek böyle naif değil ne yazık ki ondan korkuyorum birazbi de bizim camia çok küçük hani rezil olup sonra onla denk gelirim diye korkuyorum..
Hiç umursama ben biraz açıksözlü umursamaz bir kızdım gençken , arkadaş gibi yaklaşsan bir şeyleri sorma bahanesi ile o da mı olmaz
Siz dedigim gibi sansinizi bi deneyin bence. Belki direkt yaniniza oturunca sizin kalkacaginizi vs düşünüyordur o da rezil olmak istemiyordur ya da sevgilsi vs var yani bunu tanimadan bilemezsiniz.. ayrica suse puse cok takılmayın bence.. dogallik her zaman iyidir saciniz basiniz duzgun kişisel bakim yerindeyse gerisini bosverin begenen böyle begensin dimi ama :))pff öyle mi diyorsunuz...
anladım normal arkadaş modu diyorsunuz aslında yapabilirim bunu da denk gelemiyoruuuum. bugün yanıma otursa süper olacaktı bi tek orası boş kalmış hep oturduğu yere geçtim bu sefer o oturmadı yanıma ya.. belki o da utangaçtır dediğiniz gibi.
neyse ben denk gelmeye çalışayım ama çok da odaklanmıcam artık buna. belki de çekingen değildir de burnu havalı narsistin tekidir.
yazarım gelişmeleri
bi de pek süslenemiyorum süslensem mi yaaa.. klimadan üşüyorum elbise falan giyersem taytla da bi yere kadar
Siz dedigim gibi sansinizi bi deneyin bence. Belki direkt yaniniza oturunca sizin kalkacaginizi vs düşünüyordur o da rezil olmak istemiyordur ya da sevgilsi vs var yani bunu tanimadan bilemezsiniz.. ayrica suse puse cok takılmayın bence.. dogallik her zaman iyidir saciniz basiniz duzgun kişisel bakim yerindeyse gerisini bosverin begenen böyle begensin dimi ama :))
Hakkinizda hayirlisi olsun bakalim merakla bekliyoruz :)
Bence bu iş olmayacak.
Çünkü tüm çözüm önerilerine ay öyle olur mu ay böyle mi yapsam filan demişsin.
Adam belli ki kendisi gelmeyecek senin de adım atacağın yok.
Bundan birkaç sene önce ben senden çok hoslandim biz seninle bi tanışsak mı ya diyerek birinin yanına gittim hiç pişman da değilim.
Tamam benim kadar direkt git demiyorum ama sen olmasi gerekenden daha pasifsin.
50 tane yolu var biriyle tanışmanın. Git yarın bir kutu çikolata al ne bileyim lokum al veya dağıtılabilecek başka bir şey sanki bir şey için dağıtıyormus gibi kütüphanedekilere dağıt. Ona da ver. Bu sayede ertesi gün en azından birbirinizi görünce baş selamı verecek kadar muhabbet, hatır kurulmuş olur.
Veya bilmem ne konulu araştırma ödevim var diye kısa birkaç soru hazırla çocuğun anlamayacağı sekilde.
Ödevim kapsamında size çok kısa birkaç soru sorabilir miyim diye birkaç kişiye sor git ona da sor sonra.
Yine muhabbet kurulmuş olur
Kiz sana super fikirle geldim. Internetten bir tane hazir anket bul. Bastir biraz. Kutuphanedekilere yapmalari icin rica et. Tabi ona da git. Bir arkadasimin yuksek lisans tezi icin de. Yardimci olur musunuz de. Kirmayacaktir eminim. Ordan tesekkur cart curt derken gir muhabbete ne okuyorsunuz, calisiyorsunuz diye. O da sana soracaktir. Nezakettir neticede. Sonra her gun selamlaama su bu derken devami gelecektir.
Selam. Ben eşimle sahilde tanıştım. Bulunduğum yer etiketini instagramda arattım profesyonel fotoğraf çekilen biryerdi. Çekenler atıyordur belki diye. Neyse bir fotoğrafı açtım profiline girdim anaaam dedim ne tatlı birisi :) fotoğrafını beğendim sonra beni takip etti yazıstık oturup konustuk. 2 senelik kocam kendisi birde kuzumuz var :)
Kütüphaneyi face, instagram artık baska uygulama ne varsa yer etiketlerini tarat belki konumlu fotoğraflar atıyordur, atmıştır. Denenebilir. Ben olsam molada masasına not bırakırdım numaramı. Ararsa arar aramazsa kendi bilir derdim.
Ankete yazmaz isim soy isim. Sen sor onlari da tesekkur ederken sohbet ac. Ne okuyorsunuz vs. diye.hmmm aslında fena fikir değilmiş de adını soyadını yazar mı ki acaba neyle ilgili bi tez olabilir ki çoğu bilgiyi öğrenebileyim..
kitabına baktm isim yazmamış aynı restoranda yedik ama uzak oturdu.
pes ediyorum ya kısmet değilmiş demek. zaten bu kadar başından çabaladığım bi ilişki nası olur bilinmez.
arkadaşlar selam :)
böyle konu açacağımı hiç bilmezdim ama :)) bikaç gündür kütüphanede çalışıyorum. orada gerçekten fiziken aşırı beğendiğim birine denk geldim hani kalemle çizsem bu kadar benim tipim olabilirdi.
yalnız şöyle bir durum var ki ben bayadır aşk meşk işlerini askıya almıştım 2 senedir hayatımda biri yok son ilişkimde de aşırı kötü bitti güvensizliğim var uzun süredir kimseye o gözle bakamıyordum anlayacağınız ama uzun süredir ilk defa içimde bir şey kıpır kıpır ettibu hissi o kadar özlemişim ki kaybetmek istemiyorum sanırım çünkü uzun süredir gerçekten çok yakışıklı bana ilgi gösteren erkekleri bile reddettim gerçekten beğenemiyordum içim ısınmıyordu hiç birine.
sorun şu ki ben sınava odaklıyım aşırı paspalım falan makyajsız eşofmanlarla geziyorum böyle biraz kendi içime kapandım. bi de aslında herkesle muhabbet edebilen biriyimdir ama söz konusu hoşlandığım kişiler olunca aşırı utangaç ve çekingen oluyorum. gerçekten hiç muhabbet bile edemem hoşlandıklarımla. o yüzden zaten çok hoşlandığım kişilerle ilişki yaşamadım hiç sanırım genelde daha az hoşlandıklarımı tanıdıkça sevmiştim önceki ilişkilerimde.
bugün bi heyecanlı koşuşturma anımda kafasını çevirip bana baktığını gördüm beni takip etti tabi bu iyi anlamda mıydı yoksa kötü mü çözemedim belki ne haldur huldur koşuyo bu kız falan diye bakmıştır
işin kötü yanı benden baya küçük olabiliradını sanını da bilmiyorum hiç, kitapları falan ortalıkta duruyor ama adını yazmış mıdır kitaplara bilmem hemen her gün görüyorum. sınavım 2 hafta sonra sonra muhtemelen bir daha hiç denk gelmeyeceğim bu çocuğa o yüzden de içimde kalsın da istemiyorum ama çocuk da tek başına takılıyor bi tane arkadaşı var bazen onla görüyorum etraf sürüyle süslü bıcır bıcır kız dolu ama hiçbiriyle görmedim de sadece dersine odaklanıyor sanırım bu yönü de hoşuma gitti aslında. ama ortamda tanışmam zor zaten etraftakileri de pek tanımıyorum tek başıma takılıyorum genelde.
bilemiyorum bi yandan sınavıma da odaklıyım hiç o işlere girmeyip yoluma mı baksam daha çok hoşlandığım beyler olur mu ileride diyorum ama belki sınav stresi falan hoşlantımı abartıyorumdur.
ya da en azından adını sanını öğrenip tanışıp acaba sınav mınav işleri bitince mi yakınlaşma işlerine baksam sosyal medyadan vs diyorum şu an sosyal medya hesaplarım da kapalı. ay bilemedim ya
soracağım şu ki ben hiç öyle hayatımda beğendiğim birine yaklaşıp da tanışıp böyle bi ilişki yaşamadım. genelde bana ilgi gösterenlerden hoşlandıklarım oldu onlarla yaşadım ama çoğu beni pişman etti. direkt kendim adım atmak istemiyorum da biraz garip olur. ortamı ayarlamayı da bilmem pek bi adım atmalı mıyım atarsam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. bu işlerden çok güzel anlayan hatuncanlar var biliyorum tavsiyelerinizi merak ediyorum.
yoksa boşver dersine bak mı dersiniz bilemiyorumanket de ekledim seçim yaparsanız sevinirim :)
Ya pardon! Şu üstteki kitabi benim icin alir misin?Valahi orası size kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?