Hava değişmişmişBu ara hunharca yeme,doymama bende de var.Nedir caresi ?
Ya öyle doğru yere parmak basmışsınız ki. Ben markette asla bu ürünleri almam. Eşim alınca da söylenirim. Ama onu getirip o çekmeceye koyuyor ya, hayır bi de alır ama kimisi o çekmecede günlerce durur. Şunu yesene diyorum gülüyor. Bigün cips aldı yiyor, yemicem diyorum 'hadi ya nolur ye' diyor. Sanki ben kendimi zorla mahrum ediyormuşum da o da bana kıyamıyormuş gibi. 'ye ya canın çekmiştir ben yiyemiyorum böyle' diyor. Kendimi kötü hissettiriyor. Ortamda arkadaşlarına eşlik etmeyen ergen gibi dışlanmış hissettiriyorYabu arada harıkasınız bence. Herseyin de farkındasınız. Neden yıyorsunuz soyleyım çunku gozunuzun onunde duruyor! Sigarayı bırakalı 2 sene oldu, onumde olsa içerim. Siz de bır sıkıntı yok, o yıyecekler asırı seker yukleyen ( insulun) seretonını arttıran ve gecici mutluluk saglayanseyler. Bagımlılıkyapıyor.
Benim eşim de oyleydi; getirdiğini gozunun onunde çope attım artık almıyor
Benimgozumde bu paketli şeyler zaten çöp. Normalde hiçbişeyleyi atamam kolay kolay. Ama bunlar zaten çöp.atın gitsin
İşte aynı ben ! Bu ay hep gel-gitlerle boğuştum. 1 gün iyi 1 hafta kötü beslendim.. Hayır 2 sene bu iradeye hakimken ne oldu da çöktüm anlamıyorum. Sanki bişeylere inat eder gibi yerken 'yicem lan hepsini de yicem işte' duygusuyla yiyorum. Resmen aptallık ! Kimden hınç alıyorum sanki, kendimden başka..Al benden de o kadar..yaw sabah sabah insan kahvaltı yerine tavuklu pilav yer mi..?ben yedim.
Çok yoğun yeme isteği bende de var.. böyle bol malzemeli bir tost istiyor şu an canım hala
Ya şu an bana dünyayı ver yerim.. 2 yıldır düzenli spor yapıyordum. Emeğime zayi olacak
Nedense özellikle bu ay dibe vurdum...her gün kendime tamam yarın başlıyorum diyorum..
ama sabah kalkınca bildiğin açım ama hep zararlı şeylere açım.
Hava değişmişmiş
Bahane arayana bahane çok.
Çare Dr.Now !! Asıyosun posteri dolaba tutuyosun boğazını.
Çok güzel tavsiyeler var beri sayfalar da bi göz at derim :)
Kesinlikle yapıyor. Bi arkadaş da yazmış; monosodyum glutamat. Çin tuzu diye de bilinir, beyine 'lezzetli' komutunu verir. Yediğimiz hemen hemen bütün hazır ürünlerde, hatta fast foodlarda bile var. Ve tabi bağımlılık yapıyor. Hamilelikler de bebeğe de geçtiğini biliyorum. Yememekle çok doğru karar almışsınız. Ben de yemeyeceğimBu paketli gıdalar bağımlılık yapıyor bence. Bende yemeğin üzerinde en büyük parti boy cipsi koca bir kolayla gömerdim valla hiç affetmemama baktım bağımlılık yapıyor, markette cips reyonundan geçmeye korkardım hatta bakkalında önünde cipsleri görmeyeyim diye yolumu değiştirdiğimi bilirim yavaş yavaş bıraktım. Şimdi hamileyim diye dikkat ediyorum ama bir doğurıyım gene yiyeceğim,çok özledim.
İşte aynı ben ! Bu ay hep gel-gitlerle boğuştum. 1 gün iyi 1 hafta kötü beslendim.. Hayır 2 sene bu iradeye hakimken ne oldu da çöktüm anlamıyorum. Sanki bişeylere inat eder gibi yerken 'yicem lan hepsini de yicem işte' duygusuyla yiyorum. Resmen aptallık ! Kimden hınç alıyorum sanki, kendimden başka..
ahahahahahaYigidim sakin sakin kapidan iceri girse.Merhaba ben dr.nowzaradan.Eger biraz daha yemek yersen seni hastaneye yatirmak zorunda kalicam dese istahim gidicek te olmuyor
Ben sizi anlıyorum, ben dısarda tek yıyeyım hayatta tatlı soylemem; saglıklı yerim; ama edimle çıkınca tatlı soyluyor, arada tırtıklıyorsun Yani zaten ben artık kalorisinde olmadıgım için ; bedenime yapay seker girsin ıstemiyorum. Acayip fast foodcuydu avm lerde alıstı kofte yemeye benle. Ama gozunun onunde yeyince bişey yapamıyor insan.Ya öyle doğru yere parmak basmışsınız ki. Ben markette asla bu ürünleri almam. Eşim alınca da söylenirim. Ama onu getirip o çekmeceye koyuyor ya, hayır bi de alır ama kimisi o çekmecede günlerce durur. Şunu yesene diyorum gülüyor. Bigün cips aldı yiyor, yemicem diyorum 'hadi ya nolur ye' diyor. Sanki ben kendimi zorla mahrum ediyormuşum da o da bana kıyamıyormuş gibi. 'ye ya canın çekmiştir ben yiyemiyorum böyle' diyor. Kendimi kötü hissettiriyor. Ortamda arkadaşlarına eşlik etmeyen ergen gibi dışlanmış hissettiriyorBoşanmalıyım bence
Aslında dedesi de sağlıksız, yağlı beslenmekten dolayı vefat etmiş. Babası şeker hastası. Onun daha çok dikkat etmesi lazım. Ama evde sebze yemeği yapınca sırf ben söylenmiyim diye azıcık yer, peşinden abur cuburla doyurur kendini. Şuan farkettim de onun durumu benden de vahim. Yok yok ipleri ele alacağım ben. Akşam gelsin, hem dediğiniz gibi onu göbekten vuracağım hem de kızımız üzerinden duygu sömürüsü yapacağım; kötü örnek oluyorsun, erken yaşta hastalık sahibi olacaksın vs. gibi.. Yalan da değil.Ben sizi anlıyorum, ben dısarda tek yıyeyım hayatta tatlı soylemem; saglıklı yerim; ama edimle çıkınca tatlı soyluyor, arada tırtıklıyorsun Yani zaten ben artık kalorisinde olmadıgım için ; bedenime yapay seker girsin ıstemiyorum. Acayip fast foodcuydu avm lerde alıstı kofte yemeye benle. Ama gozunun onunde yeyince bişey yapamıyor insan.
Bi de ustune sizle ugrasıyorsa bence siz de ustune gidin. onu da kendisiyle yuzlestirin. Gobek felan vardır o beslenmeyle kesin; kilo mu aldın sen ya felan deyinsizden once bırakabilir karsı saldırıya gecin yani. Ama neticede bu savasın tek kazananı saglıklı yasam.surekli uyamazsak da boyle bir yiyecek duzeninde seçim yapmak ve savasmak gerekiyor. Onu kesin anladım.
Hayır düşünmicemmmmm:) ya belki sağlıklı beslenmiş olsam iyi bişey ama inanın benim yaptığım hiç imrenilesi değil. Bazen öyle günler oluyor ki abur cubur yemekten normal öğün yeme ihtiyacı bile hissetmiyorum. Lezzetini düşününce kulağa güzel geliyor ama iç organlarıma verdiği hasarı bi düşünsenize
Evet aslında vücudumuzun hiç şekere ihtiyacı yokmuş. Meyve de olan şeker bize yeterli. Ben kilodan çok sağlıksız olmasını dert ettim fakat böyle devam edersem kilo alacağımı çok iyi biliyorum. Her yorum biraz daha gözümü acıyor. Geceden salatlık, limon, tarçınlı su hazırladım arınacağım bu pis şeylerden :)
Tlc'de sürekli eski bölümler ve yeni bölümler dönüp duruyor. Daha başka bir sürü güzel belgesel de var izleyin derim.Ya alakasız olacak ama bir şey soracağım Dr. Nowzaradan'lı programı nereden izliyorsunuz? Ben youtube'dan izliyordum ama güncel değil ne yazık ki. Bir kanalda yayınlanıyor mu?
Benim televizyonum yok tabiiTlc'de sürekli eski bölümler ve yeni bölümler dönüp duruyor. Daha başka bir sürü güzel belgesel de var izleyin derim.
İnternetten TLC kanalını açamıyor musun ? Bence o programı izleme zaten hayattan soğursunBenim televizyonum yok tabiiİnternetten üyelikle izleniyor mu acaba bir bakayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?