En iyisi koca bi bardak su içip yatmak :)Yiyip yiyip çok pis kilo alabilen biri olduğum için şu anda dahi kendimi tutmaya çalışırken buluyorum. Kendimi bıraksam evde zibil gibi çikolata var. Ama kendimi biliyorum o azıcık ucundan çikolata ile kalmıyor ve hemen kilosuna yansıyan biri olduğum içinde tutacağım kendimi.
Aynı boydayız :) Kas, yağ oranına göre değişir ama bende 60 fazla duruyor. Gerçi 60 olsam bana da iyi olmuş derler. Bizim toplum biraz etli butlu seviyor. İdeal olan sizin kendinizi güzel hissettiğiniz kilo..170 :)
Daha da yatana kadar kim bilir ne zıkkımlar yerim
Aslında şuan panomda asılı duran öyle güzel bir spor programım var ki. Ben bunu uyguladığım dönem bildiğiniz hafiften karın kası bile yapmıştım.. Belim 62cm'e düşmüştü. Şuan o listenin altında boş bi sürü kutucuk var. Düzenli sporumu da yapacağım o kutuları dolduracağım.Hahayyyy ayni ben bir senedir spor yapiyorum dikkatli besleniyorum eylulden beri bir haller oldu bir hafta disiplinli beslensem oteki hafta sapitiyorum...gecen hafta tamda senin gibi koca bur vipsi esimle yedik ertesi sabahi mide agrisiyla gecirdim uc gun kendime gelemedim,sende aman dikkat et vucudun alisk degilsen bu tur beslenmeye mideyi bozabilirsin,dunde yemeyi biraz abarttim ve bugun yine sancidan duramiyorum....sana tavsiyemse acil spora basla,spora tekrar baslarsan tekrardan yeme duzeninide degistirirsin
O pis trans yaglarin paketli gidalarin hamalligini yapin, ic organlariniza eziyet etmeye devam edin.
Bu yeme duzeniyle bagirsak floranizda yakinda bozulur.
o igrenc seker tuz yuklu gidalari tuketmeye devam edin ki yuzunuzu sivilceler bassin, kolestrolunuz yukselsin,karacigeriniz yorulsun.
Topraktan gelen iyidir, paketlenmis gidanin insan vucuduna hicbir yarari yok.
-
Herkese merhaba, başlıktan da anlayacağınız gibi derdim: yemekArkadaşlar 1,5 aydır at gibi yiyorum öyle sağlıklı ev yemekleri falan olsa neyse... sırf zevk için, can sıkıntısından ötürü sürekli kendimi dolabın, abur cubur çekmecesinin önünde buluyorum
Aslında 2 yıldır sağlıklı beslenme ve spor adına bir sürü şey öğrendim ve yaptım; Fitness Blender, squat, pilates, ağırlık antremanları, zumba, boks hatta acro yoga.. Denedim, başardım. Başardıkça daha da heveslendim. Çok zevkliydi. Haftada 4 gün spor yapıyordum. Taa ki geçen aya kadar. Ne oldu inanın bilmiyorum o kadar çok abur cubur yiyorum ki şaşırırsınız. Mesela şu saate kadar bi büyük cips, bi paket çubuk kraker, bi paket mini kek (içinde 15 tane falan vardır heralde) , 2 paket nescafe içtimDaha da yatana kadar kim bilir ne zıkkımlar yerim Eşime yüz kere söyledim alma eve böyle şeyler diye. Dün iş yerinden yılbaşı kolisi vermişler içi abur cubur dolu !!! Eşim her haftasonu fast food yemek ister. Karşı koyamıyorummm.
Derdim kilo değil, kilo almadım ama bu aşırı sağlıksız beslenme hali beni çok mutsuz ediyor. Mutsuz oldukça da 'hadi zevkli bişey yapayım da keyfim yerine gelsin' diyorum. E evde yapılacak en zevkli şey de abur cubur yemekHer gece 'yarın sağlıklı beslenme hayatıma başlayacağım' diye yatıyorum, sabah iyi güzel kahvaltı yapıyorum ama 2 saat sonra bi başlıyorum atıştırmaya, gece yatana kadar atıştırıyorum.
Şöyle biri çıksın Dr.Nowzaradan edasıyla beni bi yerden yere vursun kendime getirsin istiyorum.
Varsa deneyimi olan, böyle bi süreç yaşayan, sebebini bilen, çözüm bulan yardımcı olursa çok sevinirim.
uzaklarda arama bence karatay hocaDr. Now ? Siz misiniz ?
Tatlı ve sert olmuş, buna da ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim. Çok haklısınız gerçekten bu yorumları açıp açıp okuyacağım
Süper taktikler deneyeceğim, teşekkür ederim :)28 kilo vermis biri olarak sporu birakali da 2 ay oluyor ve 1 kilo daha verdim abur cuburumu tatlimi yerim ama sirf gozumu nefsimi doyurmak adına karnimi degil.
Tavsiye edebiecegim bu konuda nefsini koreltmek adina yemek istedigin herseyden ye ama şöyle 1 paket biskuvi yerine 1 tane 1 paket cips yerine 2 3 tutam yani her yedikten sonra da kendine telkin vermen yani uf cok abur cubur yedim ya! diyerek kendini kötü hissettir surekli.. bu seni bi nebze tutacaktir.. ek olarak gun icinde yemeklerini saglikli tut yani sebze yemegini,kahvaltida yumurtani eksik etme bu da bi derece seni frenleyecektir .. bende işe yariyor sende de yarar insallah.
Bir de ekleyeyim koca bir bardak su icmek iyi fikir hatta şişe bulundur canin abur cubur cektikce su ic sisr kendini yer kalmasin :)
ahahahaseni mümkün kılıcın olan eşinden ayırmamız lazım
ya da sen de buzdolabına doktoru yapıştır
Eki Görüntüle 2085518
Biz de hep şeyi merak ediyoruz. O yaşta hiç eli titremiyor mu acaba nasıl yapıyor o hayati ameliyatlarıDrm Now cok tatli degil mi ya. Bayiliyorum adama. O yasinda hala calisiyor. Biz de ne bulsak yiyiyoruz. O obezleri izleyip kendimi tutmaya calisiyorum ama nafile. Dr. Now anca hepimizi hastaneye yatirirsa mecburen bogazimizi tutariz.
Biz de hep şeyi merak ediyoruz. O yaşta hiç eli titremiyor mu acaba nasıl yapıyor o hayati ameliyatları
Chess sen mi yapistirdin onu kizbence o da bağımlı, işkolik :)
ayy kilo almiyormus
ne sansli ınsanlar var ya
baskasinin yediği bile bana yarıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?