Hunharca yiyorum :(

En iyisi koca bi bardak su içip yatmak :)

Hahayyyy ayni ben bir senedir spor yapiyorum dikkatli besleniyorum eylulden beri bir haller oldu bir hafta disiplinli beslensem oteki hafta sapitiyorum...gecen hafta tamda senin gibi koca bur vipsi esimle yedik ertesi sabahi mide agrisiyla gecirdim uc gun kendime gelemedim,sende aman dikkat et vucudun alisk degilsen bu tur beslenmeye mideyi bozabilirsin,dunde yemeyi biraz abarttim ve bugun yine sancidan duramiyorum....sana tavsiyemse acil spora basla,spora tekrar baslarsan tekrardan yeme duzeninide degistirirsin

O pis trans yaglarin paketli gidalarin hamalligini yapin, ic organlariniza eziyet etmeye devam edin.
Bu yeme duzeniyle bagirsak floranizda yakinda bozulur.
o igrenc seker tuz yuklu gidalari tuketmeye devam edin ki yuzunuzu sivilceler bassin, kolestrolunuz yukselsin,karacigeriniz yorulsun.

Topraktan gelen iyidir, paketlenmis gidanin insan vucuduna hicbir yarari yok.

-

Aslında şuan panomda asılı duran öyle güzel bir spor programım var ki. Ben bunu uyguladığım dönem bildiğiniz hafiften karın kası bile yapmıştım.. Belim 62cm'e düşmüştü. Şuan o listenin altında boş bi sürü kutucuk var. Düzenli sporumu da yapacağım o kutuları dolduracağım. Herkes çok güzel tavsiyeler verdi hepinize teşkkür ederim

Dr. Now ? Siz misiniz ?

Tatlı ve sert olmuş, buna da ihtiyacım vardı. Teşekkür ederim. Çok haklısınız gerçekten bu yorumları açıp açıp okuyacağım

28 kilo vermis biri olarak sporu birakali da 2 ay oluyor ve 1 kilo daha verdim abur cuburumu tatlimi yerim ama sirf gozumu nefsimi doyurmak adına karnimi degil.
Tavsiye edebiecegim bu konuda nefsini koreltmek adina yemek istedigin herseyden ye ama şöyle 1 paket biskuvi yerine 1 tane 1 paket cips yerine 2 3 tutam yani her yedikten sonra da kendine telkin vermen yani uf cok abur cubur yedim ya! diyerek kendini kötü hissettir surekli.. bu seni bi nebze tutacaktir.. ek olarak gun icinde yemeklerini saglikli tut yani sebze yemegini,kahvaltida yumurtani eksik etme bu da bi derece seni frenleyecektir .. bende işe yariyor sende de yarar insallah.
Bir de ekleyeyim koca bir bardak su icmek iyi fikir hatta şişe bulundur canin abur cubur cektikce su ic sisr kendini yer kalmasin :)

Son düzenleme:

seni mümkün kılıcın olan eşinden ayırmamız lazım
ya da sen de buzdolabına doktoru yapıştır

Son düzenleme:
Drm Now cok tatli degil mi ya. Bayiliyorum adama. O yasinda hala calisiyor. Biz de ne bulsak yiyiyoruz. O obezleri izleyip kendimi tutmaya calisiyorum ama nafile. Dr. Now anca hepimizi hastaneye yatirirsa mecburen bogazimizi tutariz.

Süper taktikler deneyeceğim, teşekkür ederim :)

Drm Now cok tatli degil mi ya. Bayiliyorum adama. O yasinda hala calisiyor. Biz de ne bulsak yiyiyoruz. O obezleri izleyip kendimi tutmaya calisiyorum ama nafile. Dr. Now anca hepimizi hastaneye yatirirsa mecburen bogazimizi tutariz.
Biz de hep şeyi merak ediyoruz. O yaşta hiç eli titremiyor mu acaba nasıl yapıyor o hayati ameliyatları

Demekki cocuklarima bos yere kiziyorum
Sagliksiz urunler yemeyin buyudunuz koruyun kendinizi diye

Yani anlamiyorumo cipsler adeta iggggreeeenc tadiyor mide bilantisi degil birini yemek iki tane alinca iyyy oluyor insan
Nescafe decayni yarim fincandan sonrasi mide bulandiyici diger tum cikolatzlar sekerli gidalar vs vs saglimsizligi bid kenars cok igrencler nasil yiyorsunuz bu kadar ya
Mideyle dokulari uyusmuyor bence

Ne şanslisi,gıcık bunlar yaaa.
O kadar yemis,45 gundur.hala kilo almadim diyor.
Ben bir ogunde 2 kilo aliyorum,tam doyarak kalksam.
Yeme bağimlisiyim da azcik.
Neyse de kiskandim gercekten konu sahibini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…