- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
Çenesini ve suratını çekmek istemiyorumYemek yapmayın. Zıkkım yesin.
Misal şöyle şu kazağın yakasına gıcık oldum şu montun cebine gıcık oldum şu pencerenin kulpuna sinir oldum der genel anlamda da böyleArada olmasi soylenmesi idare edilebilir de surekli soylenmesine ben de kizarim bazen 3 ogun ayni yemek cikaririm onune bisey demez.diger zamanlarda nasil hepmi huysuz
Diyom canım buna da şükür diyomALlah aşkına , böyle adamları çok mu arıyorsunuz caniniza yazık .. ciddi bir biçimde kestirme atın konusmayin bir ömür çekilmez ki şükür etmek gerek gün gelir muhtaç kalırız yüzümüzü cevirdigimiz seylere
Madem öyle sen yemekleri bir müddet yap, ben nasıl sevdiğini istediğini öğrenirim diyinÇenesini ve suratını çekmek istemiyorum
Suyuna gidince daha rahat söylüyo bişeyleri artık sabrım bitiyo inan patlıcan yemeğini bile 1 patlıcandan yaparım 2 gün yeriz sevdiği şeyleri yaparım hep öyle kocasını hiçe sayan bi eş değilim ama bu işe yaramıyoSuyuna git.iki kişisiniz madem az yemek yap. Taze olsun. Anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun. Daha yeni evlisiniz olur böyle seyler...
değişmez böyle huylar. Zedelenmesin bu kadar basit bi şey için ilişkiniz
Diyom canım buna da şükür diyom
Ağzı yanar yemek çok sıcak olmayacak damağı soyuluyo adamın ve babası 60 yaşında onun da ağzı yanıyo çocuk gibi öyle alışmış yıllarca demekki değiştirmeye çalışıyorum çok sabırlı biriyimdir ama patlıyorum artık
Yok çalışıyo olsam yapamam zaten yemek filan kahvaltı da hazırlayamam dedim bunu kendisine beraber yaparız diyoInsanlar asla değişmez, değişmez. .. açık açık karşına al konuş . Ayrıca calisiyormusun calisiyorsan vay haline hem ev hem iş ..
Buna kimse alışamaz mecbur değil yani kimseHep bir memnununiyetsizlik var adam da demek.boylesini memnun etcem diye omrun curur insanin enerjisini somurur.sakin zamanda guzekce konus bu davranislarindan hoslanmiyorum biraz kendini degistir de.ama esinizin bana hic alisamadinda lafinda sanki benimsemediginizi ima etmis var mi oyle bir durum.
Yemek zorunda değil burdaki tavrı yanlış ben koyyom ortaya en fazla kaşığını daldırmasın ben niye yemedin demem birden kendini ittirmesi saçma geliyo bana malesef saf ayağına yatamıyorum kötü yemek yapmıyorum sorun onun aşırı seçici olması yani bi yemeğe tuzsuz demek yerine tuzluğu alıp atmak lazım sulu ise ekmekle yersin susuz ise çatalla bukadar basit. Dırdırı sevmiyorum hele ki erkeğe hiç yakışmıyo.Mantar için konuşuyorum, yyemezse yemesin bunun için neden kavga çıkıyor ki , verin kedi köpek yer ve ya ziyan etmemek diye düşünüyorsanız da siz yiyin. Mantar yemeği zaten 3 gün boyunca yenmez zararlı.
Ne emmeye ne gömmeye cevabı da çok kaba. Yani bir bayanın eşine tostu beğenmedi diye böyle argo kullanmamasi gerekir.
O an bu lafa belki tepki vermez ama biriktirir iki gün sonra sen bana saygı da gostermiyorsun vs diye söylenmeye başlar bu seferde.
Yemek konusunda da saf takılın, nasıl ya kötü mü olmuş gerçekten. Nasıl yapılması gerekiyor internette / tarif kitabında yazdığı gibi yaptım. Bir dahakine birlikte yapalım mı bana göstermiş olursun.
Ya da örneğin mantar yemeğini mi çok eleştirdi, mantar yemeği istiyor canım ama sen ben güzel yapamıyorum sen yardimci olur musun? Ya da dışardan mi siparis edelim. Aksi halde yumurta yapıcam aksama. . Gibi konuşun. Ama laf sokuyor gibi değil saf saf ..
Bir süre sonra dünyanın en iyi aşçısi olacaksın eşinin gözünde emin ol .
Küçük şeylere kavga etmeyin ya, değmez inan bana değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?