Huysuz koca

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Evet konu başlığından da anlaşılacağı üzere huysuz aksi bi eşim var ama genellikle yemek konusunda yaklaşık 1,5 senelik evliyim yemek yapmayı evlenince öğrendim.
İlk zamanlar bu yemek sulu, çok koyu, tuzlu tuzsuz, bu böyle yapılır gibisinden her sofrada bişey bulmadan kalkmazdı ama Allah için kalbimi kırarak söylemedi
İyice bana da alıştığından olsa gerek rahaat rahat şikayetleniyor 2 gündür mantar sote yiyorduk dün erişte yaptım mantardan da azcık kalınca kaşıklarsın dedim sanki adama silah doğrulttum kendini bi ittirdii yooook ben yemem kaç gündür mantar yiyom dedi napım çöpe mi atım dedim ozaman az yapcaksın dedi cinlerim attı
Sabah da kaşarlı tost yaptım sucuğu pek yemediğinden koymuyorum arada sucuk salam bişey koysan baydı bu dedi ee sende ne emmeye ne gömmeye dedim bağırdım bana bağırıyon da zaten bana hiç alışamadın da şuan içinden küfretmiyosan ben en adi bilmem neyim de konuşmaya başladı
Sandalye duvara iz yapmış ikinci diyişi yeteerr dedim ya bi de şikayetlenme iz yapsın arkadaş
Kızlar sabahın köründe işe gönderip bi de uyuzluğunu çekiyorum
Dün de komşum şekerpare yapmış getirmiş tadına baktı öff çok kötü baharat gibi kokuyo ben yemem diyip çatalı attı edayı bi görün sanki bana ardanın mutfağı, sanki ümit usta.. Ben gurmeyim diyo bi de yapılan yemeklere not verme huyu var.
Gıcık olmaya başladım
Bu hareketleri yüzünden adam bana itici gelmeye başladı
Normal mi bu tavırlar napsam düzeltsem
Ya da ben de mi böyle oluyum?

Arada olmasi soylenmesi idare edilebilir de surekli soylenmesine ben de kizarim bazen 3 ogun ayni yemek cikaririm onune bisey demez.diger zamanlarda nasil hepmi huysuz

Arada olmasi soylenmesi idare edilebilir de surekli soylenmesine ben de kizarim bazen 3 ogun ayni yemek cikaririm onune bisey demez.diger zamanlarda nasil hepmi huysuz
Misal şöyle şu kazağın yakasına gıcık oldum şu montun cebine gıcık oldum şu pencerenin kulpuna sinir oldum der genel anlamda da böyle

ALlah aşkına , böyle adamları çok mu arıyorsunuz caniniza yazık .. ciddi bir biçimde kestirme atın konusmayin bir ömür çekilmez ki şükür etmek gerek gün gelir muhtaç kalırız yüzümüzü cevirdigimiz seylere

Suyuna git.iki kişisiniz madem az yemek yap. Taze olsun. Anladığım kadarıyla sen çalışmıyorsun. Daha yeni evlisiniz olur böyle seyler...
değişmez böyle huylar. Zedelenmesin bu kadar basit bi şey için ilişkiniz

Diyom canım buna da şükür diyom
Ağzı yanar yemek çok sıcak olmayacak damağı soyuluyo adamın ve babası 60 yaşında onun da ağzı yanıyo çocuk gibi öyle alışmış yıllarca demekki değiştirmeye çalışıyorum çok sabırlı biriyimdir ama patlıyorum artık

Suyuna gidince daha rahat söylüyo bişeyleri artık sabrım bitiyo inan patlıcan yemeğini bile 1 patlıcandan yaparım 2 gün yeriz sevdiği şeyleri yaparım hep öyle kocasını hiçe sayan bi eş değilim ama bu işe yaramıyo

Hep bir memnununiyetsizlik var adam da demek.boylesini memnun etcem diye omrun curur insanin enerjisini somurur.sakin zamanda guzekce konus bu davranislarindan hoslanmiyorum biraz kendini degistir de.ama esinizin bana hic alisamadinda lafinda sanki benimsemediginizi ima etmis var mi oyle bir durum.

Insanlar asla değişmez, değişmez. .. açık açık karşına al konuş . Ayrıca calisiyormusun calisiyorsan vay haline hem ev hem iş ..

Buna kimse alışamaz mecbur değil yani kimse
Onu seviyorum ama garipsiyorum sadece çünkü babam böyle değildi hiçbişeye karışmaz sorun etmezdi insan ister isteme kıyaslıyo

Bence bir işe gir çalışmaya başla bir an önce. Bu sayede yemek işi falan da ortak olur. Ancak zorluğunu anlarsa düzelir. Yoksa bu psikolojik baskı yer bitirir seni. En yorucu iş yerinden bile kötü bir durum şu an yaşadığın...

Mantar için konuşuyorum, yyemezse yemesin bunun için neden kavga çıkıyor ki , verin kedi köpek yer ve ya ziyan etmemek diye düşünüyorsanız da siz yiyin. Mantar yemeği zaten 3 gün boyunca yenmez zararlı.

Ne emmeye ne gömmeye cevabı da çok kaba. Yani bir bayanın eşine tostu beğenmedi diye böyle argo kullanmamasi gerekir.

O an bu lafa belki tepki vermez ama biriktirir iki gün sonra sen bana saygı da gostermiyorsun vs diye söylenmeye başlar bu seferde.

Yemek konusunda da saf takılın, nasıl ya kötü mü olmuş gerçekten. Nasıl yapılması gerekiyor internette / tarif kitabında yazdığı gibi yaptım. Bir dahakine birlikte yapalım mı bana göstermiş olursun.

Ya da örneğin mantar yemeğini mi çok eleştirdi, mantar yemeği istiyor canım ama sen ben güzel yapamıyorum sen yardimci olur musun? Ya da dışardan mi siparis edelim. Aksi halde yumurta yapıcam aksama. . Gibi konuşun. Ama laf sokuyor gibi değil saf saf ..
Bir süre sonra dünyanın en iyi aşçısi olacaksın eşinin gözünde emin ol .

Küçük şeylere kavga etmeyin ya, değmez inan bana değmez.

Yemek zorunda değil burdaki tavrı yanlış ben koyyom ortaya en fazla kaşığını daldırmasın ben niye yemedin demem birden kendini ittirmesi saçma geliyo bana malesef saf ayağına yatamıyorum kötü yemek yapmıyorum sorun onun aşırı seçici olması yani bi yemeğe tuzsuz demek yerine tuzluğu alıp atmak lazım sulu ise ekmekle yersin susuz ise çatalla bukadar basit. Dırdırı sevmiyorum hele ki erkeğe hiç yakışmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…