Huysuz koca

Hiiiiiç şımartma eşini, aç insan her şeyi yer! Yemiyorsa da kendi bileceği iş. Önüne yemeğini koyuyor musun, evet. Çok biliyorsa kendi pişirsen kendi yesin paşa hazretleri!

Hay zıkkımın pekini yesin, gurmeymiş!
Madem gurme, neyin nasıl yapılacağını, hangi oranda konacağını ve dünya mutfağından birçok yemeğin hem yapılışlhem tadış aşamasına hakim olması gerekir.
Verin eline tencereyi tavayı, göstersin gurmeliğini!
Sinir oluyorum böyle insanlara ya, daha iyisini yapamıyorsan susup teşekkür edeceksin bu kadar basitir yaşam!

Beğense de beğenmese de yiyecek başka çaresi yok. Babamın da huyudur yemek seçmek beğenmemek. Annemle en çok tartıştıkları konu bu. Beğenmeyen bi zahmet totosunu kaldırır yapar kendi sevdiği şeyi. Oturduğu yerden ahkam kesmesin zaten yemek yapmayı evlenince öğrenmişsin , bu kadar takıntılıydı madem yemek yapmayı çok iyi bilen biriyle evlenseydi.

Ayrıca konu sahibesi arkadaşım.Allah kolaylık versin böyle hiçbişeyi beğenmeyen huysuz biriyle yaşamak eminim zordur ama.Rahat ol.İstediğin yemeği yap söylenirsede söylenir söylenir susar.Zamanla alışır...

Ayyy ayni benim koca
Ama benimki yemegi 2 tabak yer sonra baslar elestirmeye. Niye yedin o zaman derim acliktan yedim napim der guzelce terbiyesiz.
O sana uyuzluguna da yapiyor olabilir. Bir keresinde kayinvalidemde yaptigim yemegi löpür löpür goturdukten sonra hah ya boyle olacak iste yemek dedi. Annesi yapti zannederek. E bunu da ben yaptim sekerim deyince de haa tesadufen etti demekki demisti. Insan bu tur zamanlarda cinayet neden islenir sorusunun cevabini buluyor.

Melemen kavgamiz vardi mesela ornek verecek olursak. Yok yukurtayi oyle kirdin yok cok pisirdin bilmemne.tamam dedim malzemeleri hazirladim al sana mutfak al sana malzeme kir pisir dedim. Kendi pisiriyor oyle seyleri artik.
Zamanla alisir insallah ama kirici oldugunu soyle her seferinde. Boyle yaptikca bisey yapasim gelmiyor de. Ben tadindan bir tuhaflik var bu yemegin dedigi bir aksam onundeki tabakla birlikte 1 tencere yemegi gozunun onunde cope doktum gayet sogukkanli bir sekilde. Sonra 2 yumurta kirdim sesini cikarmadan yedi. Artik yemegi yedikten sonra elestiriyor

Öffff sinir olurum böle adamlara yaa.Ömür törpüsüdür cinsleri.Kadın olsalar dokuz köyü birbirine katarlar...İyiki seni beğenmiş de evlenebilmiş kuzum yoksa kimse çekmezdi onun kahrını böyle bu ne be

ben olsma yemek yapmayı bırakırım. allah aşkına sözleşme mi imzaladınız senet mi verdiğiniz yemin m içtiniz nedir yani? not veriyomuş bi de. b.k yesin ya.

Hahaha canim ya güldüm valla bazen.benimki de yapar ama sürekli yapsa kafasını kırarım. Al tabağı begenmediysen kendin yap beraber yiyelim de.

benim eşimde yemek konusunda çok mızmışmış. annesine çok çektirmiş.

ama çivi çiviyi söker. daha evlenmeden dedim ben yumurta bile kıramıyorum ona göre evlenince sorun olmasın.

evlendik adam yemek yapmayı öğrendi. bugün ne yemek var canım istemedi yapmadım. sen tost yapınca olcak diyorum bazen. bazen de diyorum ki sen şu yemeği çok güzel yapıyosun ben yapınca o kadar lezzetli olmuyor. kalkıp yapar o zaman.

ama benim yaptıklarımı da yer. tuzlu tuzsuz çünkü en baştan taviz vermedim. biliyor yemek konusunda hamarat olmadığımı ses çıkaramıyor.

Annelere çok kızıyorum işte bu yüzden. Çocukları yemek konusunda çok seçici yetiştiriyorlar. Sonra kocaman adamlar yemek beğenmiyor.

Benim eşim de öyle. Mantıyı bile yoğurtla yemez, en sevdiğim yemek kuru fasulye mesela onu da sevmez. Ama ben yaptığımda daha çok kendime göre yapıyorum. Vakit, emek harcayan bensem canımın istediği şeyi yapayım da değsin diye düşünüyorum.

Yemek konusunda çok alttan almamak gerek. Sevmiyor diye baştan önüne koymasaydım her şeye bahane bulurdu belki ama şu an her şeyi yiyor. "Aaa bu mu var" bile demiyor. Saygısızlık çünkü farkında.

Bir de yemek konusunu tamamen üstlenmeyin bence. Arada o da yapsın. Bizde hafta sonları tamamen eşime aittir. Şu an içerde kahvaltı hazırlıyor mesela. Akşam da fast food tarzı bir şeyler hazırlar sanırım. Görev dağılımını biz böyle yaptık. Ben onun üstün zevklerini doyurmak için çabalayamam, o da benimki için çabalamasın zaten.

Haftasonları kahvaltı hazırlar sağolsun makarna çeşitlerini güzel yapar hakkını yiyemem benim derdim beğenilmekten çok sofradaki tavrı her yemeği eleştirmesi yapmadığımda beni daha da sinirlendirecek bu kez huzurumuz hepten kaçacak

Aynı şeyi yapın öyleyse. Makarna mı yaptı, memnun olsun diye "eline sağlık aşkım çok güzel olmuş" diyorsunuz muhtemelen. Demeyin. "Hangi yağı kullandın, bu sosu biraz daha pişirseydin, makarnalar hamur olmuş sanki, sana puanım 4.5'tan 5" diyin mesela. Çok mu acımasız olur?

Canim evlenmeden önce farketmedin mi bu adamin huyunu.
Yemek için yaşıyor sanki adam.
Birde her konuda huysuzmuş.
Ne var yani bir yemeği 3 gun yesen.
Şükretmesi lazım. Yiyecek bir lokma ekmek bulamayip ölen çocuklar var bu dünyada.
Az biraz insani duygularıni geliştirsin eşin.
Benim eşim yemek yemez. Sabah kahvaltı yapmıyor. Oglen zaten gormuyorum işte. Aksam da yemek yemiyor. Kahvesini felan kendi yapıyor. Ben onun hizmetçisi değilim. Alıştırma şimdiden ilerde cook zorlanirsin. Konuş güzelce anlamazsa birak sende yemek yapmayi felan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…