Huysuz koca

Aynı benimki genelde şikayetçidir her şeyden. Ama adamın bakış açısı bu, hayat enerjisi düşük negatif. ve ben negatiflikten nefret ederim.

"Hadi canım o güzel ellerinle bugün de sen yap yemeği" diyin. Bakalım sonuç ne olacak

Pekini yap en zıkkımlısından :)

dertsiz başına dert arıyor anlaşılan. yemek yapmak zorunda değilsin bi kere.

hadi gönülden yapıyorsun ve o durumda tamam istekleri olabilir yarın da sucuklu yap der.

ya da iki gün arka arkaya aynısını yemeyelim artmayacak kadar yap der. sen de dikkat edersin de...

bu ne yani. klişe olacak ama dışarıda insanlar ölüyor sizin koca yok sandalye iz yapmış, yok sucuksuz olmuş. bu ne şımarıklık böyle?

Yaptigi davranislar hic hos degil. Ama evlilik bu. Kolayca kestirip atilmiyor. Bence biraz sen sakin davran. Buyukluk yap. Bakalim kendini duzelticek mi. guzellikle yola gelir diye dusunuyorum. Cokca da ornegi var bunun. Cok haklisin ama huyuna gitmeyi bi dene derim

Bu biraz da sizin yapinizdan kaynaklanıyor.
Kendi önünüze koyun kalan yemeği o zaman, canım sen yemek istemezsin diye önüme alıyorum diye açıklamasını yapın bi iki seferinde.

Eminim çok güzel yemekler yapiyorsunuzdur hatta bir çok alanda iyisiniz belki de. Eşinizden daha iyi. .

O da sadece konu yemek olunca dil uzatabiliyordur size çünkü başka alanlarda kusur bırakmıyor olabilirsiniz :)

Ornegin, Evinizin temizliğini çok iyi bir şekilde yaparsınız, buna söylenecek bir şey yoktur. Ev ya temizdir ya da değildir.
Ama yemek konusu böyle değil yemeği yaparsınız kimine göre çok lezzetlidir kiminin de hiç damak zevkine hitap etmez. Göreceli bir kavram.

Tek sorun buysa, eşiniz yersiz eleştirilerini sadece yaptığınız yemek konusunda sergiliyorsa bence buna artık gülüp geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…