Huysuz koca

Siz yapın ve yine beğenmezse; Söyleyin benim adım Hıdır elimden gelen budur gurme bey de ve kalk masadan bak nasıl düzelir :))))

Konu sahibi çalışmıyor olman kocanin hizmetçisi oldugun anlamına gelmiyor.
Sen o evin hanimisin aşçısı değil önce o koca bunun bi farkına varsın.
Sen hiç kasma kendini yap kafana göre.
Beğenmedi mi laf mı söyledi peynir ekmek yiyebilirsin de al tabağını önünden bu kadar.
Hiç sinirlenmeden yapmaya çalış bunu tabi.
Nimete saygı duymayı öğrensin yaptığı ayıp.

Yemek beğenmeyen erkek iticiliği.
Size bir arkadaşımın yöntemini anlatayım. Hergün akşam adamdan birşey isterdi kola mı ummuhanakpinar.ua@gmail.com asiti kaçmış, tatlı mı umm neden çiğsini aldın, ekmek fazla yanmış gibi gibi adam bıkmıştı resmen . Ağzınıda açamıyordu

Keske benimde böyle sorunlarim olsa. Ama sabret konusmayi dene. Nasil istedigini sor. Kavga etme tatlilikla yap. Dogrucu mahmut olmana gerek yok. Beceremiyorum yapamıyorum de. Bu seni kucultmez emin ol kafan rahatlicak... sen nasil.istediğini sor tatlilikla çöz kavga etme.

Aynı dertten bendede var ben çıldırdım artık Allah yardım etsin

Kesinlikle katılıyorum

Bu adamlarda ne çok anlar oldu yemek işinden.

Al malzemeleri koy önüne, bugünde sen yap da görelim yemekten ne kadar anladığını de.

Belki şikayet etmeyi bırakıp, adam gibi yer yemekleri

ahahhaha benim eşin bir başka şubesi o demeden ben bir kulp takıyorum artık bir şey demiyor zaten yemek yaparsam öpsün başına koysun oğlum bu aralar çok huysuz

ee ee yapmayın iste bu adamlar bu erkekler böyleeeee yapma biraz zaten calısıyosun isten gelirken al biseyler yada esnaf lokantasu vardır cevrende gir 10 dakkada ye yemeyini ohh mssss git evine demle cayı huzursuzluk nasıl cıkarmıs görsün valla bu erkekler iyice azıttı hem calısıyoun hem didiniyosun hemde beyenmiyo yok yaaa annen seni aleme böyle hizmet et diyemi buyutt valla kızım olsun asla böyle olmasını istemem ben yapmadım kızımda yapmasın köle mi geldik dun yaya bee

Begenmiyorsa ac yatsın ya bu ne boyle mıymıy Allah sabir versin

ayyy bana da cok komik geldi 2 yaşında cocuk tavirlari tabi cekene zor gelir insan gıcık olur. benim esimde bunun bi alt versiyonu. ben yapacagim seyleri sorarak yapamakta çözüm buldum. yarin aksama şunu şunu yapcam diyorum begenmezse yanina şunu da yapsana filan diyor orta yolu öyle bulduk. kalan yemekleri de ben ertesi gün degilde 1-2 gün sonra sofraya koyuyorum hergün üst uste yani yemekler yenmiş gibi olmasin diye. bide kalan yemekleri farkli çeşitlere dönüştürmeye calisiyorum gerci eşiniz azcik zor biri begenirmi her şeyi bilmem. mantar sote kaldiysa mesela onu makarna ve krema ile karistirip koyuyorum sofraya.
cocuk gibi bu erkekler valla. simdi cocuk yok ugrasiyoruz cocuk olunca napcaz bilmem

çözüm çok kolay aslında, yemek yapmayın.
ya kendisi yapsın ya ekmek arası bişeyler koyup yesin.

Tek derdiniz yemek beğenmeyen eş olsun evliliginizden yana

Bazı erkekler dışarda bir şeylere sinirlenirler, bir şey diyemezler ama evde bahane arayıp rahatlarlar.
Alıp karşınıza bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu anlatın.
Kavga ile, zıtlaşarak hiçbir şey çözümlenmez. Bende mi böyle olayım dediğiniz için söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…